Το WWE δεν σκοπεύει να ενώσει ξανά το Raw με το SmackDown


Αν πάμε μερικές εβδομάδες πίσω, θα δούμε ότι ο Roman Reigns νίκησε τον Brock Lesnar στην WrestleMania 38 για να ενώσει το WWE και το Universal Championship. Στη συνέχεια, ο Reigns διέταξε τους Usos να κατακτήσουν τους RAW Tag Team τίτλους και να τους φέρουν στο SmackDown για λογαριασμό της Bloodline.

Αυτή τη στιγμή το WWE συνεχίζει να στηρίζεται στο πλάνο του brand split. Και παρά το γεγονός ότι το Monday Night Raw δεν έχει παγκόσμιο πρωταθλητή, η εταιρία δεν αναμένεται να συγχωνεύσει ξανά το κόκκινο με το μπλε σόου. Υπήρξαν πολλές φήμες πως θα δούμε το τέλος του brand split, αλλά τα brands φαίνεται πως θα παραμείνουν χωριστά προς το παρόν.

Απαντήσεις έδωσε και ο Dave Meltzer στο Wrestling Observer Newsletter λέγοντας πως δεν υπάρχει σχέδιο ένωσης για Raw και SmackDown. Τα πράγματα όμως θα μπορούσαν να αλλάξουν σε περίπτωση που σκεφτεί κάτι διαφορετικό ο Vince McMahon για να προστατέψει το momentum της Bloodline.

"Ο Roman Reigns έχει προγραμματιστεί να υπερασπιστεί τους τίτλους του στο WrestleMania Backlash, ακόμα κι αν δεν έχουμε επίσημη ανακοίνωση. Επίσης, όσον αφορά τις φήμες για συγχώνευση των δύο brands, αυτή τη στιγμή όπως όλα δείχνουν δεν θα συγχωνευτεί το ρόστερ. Φυσικά και ο Vince θα μπορούσε να αποφασίσει κάτι διαφορετικό τελευταία στιγμή, αλλά για την ώρα δεν έχει ακουστεί κάτι τέτοιο"

Να θυμίσουμε πως οι Usos έχουν προγραμματιστεί να αντιμετωπίσουν τους RK-Bro σε έναν αγώνα ενοποίησης τίτλων, και σε περίπτωση που κερδίσουν τότε το Raw θα μείνει χωρίς παγκόσμιο και ομαδικούς πρωταθλητές.

Μένει να δούμε πως η εταιρία σχεδιάζει το πλάνο για να προστατέψει την Bloodline, και την σωστή διαχείριση του ρόστερ για να υπάρχει μια ισορροπία σε όλες τις κατηγορίες χωρίς να επιβαρυνθεί κάποιο σόου.

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη