Όταν ο Vince McMahon ζήτησε από τον Rock να παλέψει με μια αρκούδα


Όταν φαντάζεστε μια αρένα του WWE, οι πιθανότητες είναι να έχετε στο μυαλό σας ένα μεγάλο στάδιο με ένα ρινγκ στη μέση που περιβάλλεται από χιλιάδες θεατές. Ωστόσο, το WWE μας έχει παρουσιάσει αγώνες σε πολλά διαφορετικά μέρη στο παρελθόν.

Για παράδειγμα έχουμε δει τον Undertaker να κάνει Tombstone Piledriver αντίπαλο επάνω σε μια κυλιόμενη σκάλα, μέχρι και τον Goldust να παλεύει με τον Roddy Piper στο πίσω μέρος ενός κινούμενου φορτηγού.

Και τώρα πάμε σε μια τρελή ιστορία που αποκαλύφθηκε πριν από λίγες μέρες. Μια φορά, το WWE κατάφερε να στήσει ένα ρινγκ ακριβώς στη μέση της Wall Street. Και αυτή η ιδέα ήρθε μετά την άφιξη της εταιρείας στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης το 2000, με τους εκπρόσωπους του WWE να έχουν την ευκαιρία να χτυπήσουν το καμπανάκι του NYSE. Ήταν υπέροχο το θέαμα, και σύμφωνα με τον Bruce Prichard, ο Vince McMahon ήθελε αυτή η στιγμή να μείνει αξέχαστη.

"Θέλω μια αρκούδα. Ζωντανή αρκούδα. Θέλω ο Rock να παλέψει με μια αρκούδα. The Brahma Bull vs. The Bear" είπε ο Vince McMahon στον Bruce Prichard.

Η ιδέα αυτή προφανώς και προέκυψε από τις αγορές ταύρων και αρκούδων αφού το παρατσούκλι του Rock ήταν "The Brahma Bull".

Σχετικά με το "Bear vs. Bull Market":

Με απλά λόγια, σε μια αγορά αρκούδας η τιμή ενός χρηματοοικονομικού περιουσιακού στοιχείου μειώνεται συνεχώς. Από την άλλη έχουμε το bull market. Σε μια αγορά ταύρων η τιμή ενός χρηματοοικονομικού περιουσιακού στοιχείου βρίσκεται σε ανοδική τάση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Όπως ανέφερε ο Prichard, το να παλεύει ένας επαγγελματίας παλαιστής με μια αρκούδα ήταν κάτι το συνηθισμένο στην Αμερική πριν από πολλές δεκαετίες, αλλά αυτό δεν ίσχυε πλέον το 2000. Ευτυχώς για τον Rock, ο McMahon και το WWE σκέφτηκαν καλύτερα την ιδέα και ο Prichard εξήγησε τον λόγο.

"Η ιδεά για την αρκούδα, δόξα τω Θεώ, επανεξετάστηκε σε πολλά μέτωπα. Επειδή, πρώτα απ' όλα υπήρχαν οι ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων που δεν θα το έπαιρναν με καλό μάτι, έτσι το πλάνο άλλαξε"

Πριν από αρκετές δεκαετίες, στην Αμερική ορισμένες εταιρίες πάλης έβαζαν ανθρώπους να παλεύουν με αρκούδες μπροστά στο κοινό. Οι αρκούδες ήταν ναρκωμένες και συνήθως αφαιρούσαν τα νύχια και τα δόντια για να περιορίσουν την ζημιά που θα μπορούσαν να προκαλέσουν στον άνθρωπο, γιατί μην ξεχνάμε μια αρκούδα μπορεί να ζυγίζει έως και 400 κιλά.

Περιττό να πούμε ότι η πάλη με αρκούδες είναι μια πρακτική που δεν θα έπρεπε να υπάρξει ποτέ, πόσο μάλλον το 2000 μπροστά στον κόσμο στη μέση της Wall Street.

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη