Αλλαγή στο λογότυπο του SummerSlam


Σε μια αλλαγή στο λογότυπο για το γνωστό καλοκαιρινό Pay-Per-View, SummerSlam φαίνεται πως έχει προχωρήσει το WWE καταργώντας το παλιό που είχαν συνηθίσει οι θεατές, κάνοντας το λογότυπο να ταιριάζει περισσότερο με την θεματολογία του καλοκαιρινού event.

Το SummerSlam 2022 έχει οριστεί για τις 30 Ιουλίου και θα διεξαχθεί στο Nissan Stadium στο Νάσβιλ.

Με τα εισιτήρια να είναι σε διαθεσιμότητα από την περασμένη εβδομάδα, κυκλοφόρησαν και μερικές διαφημιστικές αφίσες που περιλαμβάνουν ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα, όπως οι Roman Reigns, Bianca Belair, Charlotte Flair, Ronda Rousey, Brock Lesnar, Becky Lynch, Seth Rollins και Bobby Lashley.

Η εταιρεία κυκλοφόρησε 19.949 εισιτήρια στη πρώτη φάση της πώλησης, σύμφωνα με το WrestleTix, και απομένουν ακόμη 14.485 δεδομένης και της χωρητικότητας του Nissan Stadium που φτάνει μέχρι και τους 34.434 θεατές.

Το WWE θα επισκεφθεί αρκετά στάδια αυτή τη χρονιά, το Money In The Bank θα στεγαστεί στο Allegiant Stadium του Λας Βέγκας στις 2 Ιουλίου, ενώ θα πραγματοποιηθεί και εκδήλωση στο Principality Stadium του Ηνωμένου Βασιλείου στο Καρντίφ της Ουαλίας στις 3 Σεπτεμβρίου. Υπάρχει επίσης ακόμη ένα event που θα λάβει μέρος στην Σαουδική Αραβία τον Οκτώβριο.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το νέο λογότυπο του SummerSlam:0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη