Απόψε στο SmackDown (29/04/2022)


Το SmackDown προβάλλεται απόψε με μαγνητοσκοπημένη μετάδοση από το MVP Arena στο Άλμπανι της Νέας Υόρκης. Αυτό θα είναι το τέταρτο επεισόδιο του SmackDown στο πρόγραμμα των πέντε εβδομάδων για το WrestleMania Backlash, στις 8 Μαΐου.

- Ο Drew McIntyre και ο Sami Zayn θα παλέψουν σε ένα Steel Cage Match απόψε. Αυτό είναι το τέταρτο συνεχόμενο επεισόδιο του SmackDown όπου αυτοί οι δύο superstars θα έρθουν αντιμέτωποι. Το κελί θα κατέβει μόνο και μόνο για λογαριασμό του McIntyre επειδή σε κάθε αγώνα ο Sami Zayn ξεφεύγει και τα παρατάει.

- Η Ronda Rousey και η Charlotte Flair θα έχουν ένα "I Quit" Beat the Clock Challenge, αυτό σημαίνει ότι η κάθε μία θα παλέψει απέναντι σε διαφορετικό αντίπαλο και θα προσπαθήσει να κερδίσει (με submission) όσο πιο γρήγορα γίνεται.

- Ο Intercontinental Champion, Ricochet καλείται για ακόμη μια εβδομάδα να υπερασπιστεί τον τίτλο του απέναντι στον σωματοφύλακα του Jinder Mahal, τον Shanky.

- Οι Sasha Banks και Naomi έχουν μπελάδες με τις Natalya και Shayna Baszler όταν η Baszler έστειλε το μήνυμα την περασμένη εβδομάδα πως οι WWE Women's Tag Team τίτλοι θα αλλάξουν χέρια.

- Οι Usos με τους RK-Bro θα έχουν συνέχεια στην αντιπαλότητα καθώς πλησιάζουμε προς το Backlash. Θυμίζουμε ότι ο Matt Riddle έχει κερδίσει και τα δύο μέλη των Usos σε one on one αγώνες, ενώ ο Randy Orton κέρδισε τον Jey Uso την περασμένη εβδομάδα στο κόκκινο σόου. Κάτι το οποίο σημαίνει πως οι Usos είναι το φαβορί  για να φέρουν στο σπίτι όλο το χρυσό στις 8 Μαΐου.

Το Ringside House θα σας μεταφέρει όλα όσα συμβούν απόψε στο SmackDown, στο κλασικό "SmackDown Report" αύριο το απόγευμα...

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη