Απόψε στο SmackDown (22/04/2022)


Διπλό αναμένεται να είναι το αποψινό επεισόδιο του SmackDown στο Άλμπανι της Νέας Υόρκης, καθώς το WWE έχει προγραμματίσει να κάνει περιοδεία στην Ευρώπη και συγκεκριμένα το Ηνωμένο Βασίλειο. Για το αποψινό μπλε σόου έχουν ανακοινωθεί δύο σημαντικά segments ενόψει του WrestleMania Backlash. 

Ο Riddle θα συνεχίσει την ιστορία για την μάχη της ενοποίησης των ομαδικών τίτλων, καθώς θα αντιμετωπίσει τον Jey Uso. Ο Roman Reigns διέταξε πρόσφατα τους Usos να φέρουν τους Raw Tag Team τίτλους στο SmackDown. Οι ομάδες βρίσκονται σε τροχιά σύγκρουσης και μόνο μία θα βγει διπλή πρωταθλήτρια.

Το WWE επίσης δημοσίευσε στο Twitter ότι απόψε θα δούμε την επίσημη υπογραφή συμβολαίου μεταξύ Charlotte Flair και Ronda Rousey, καθώς θα αναμετρηθούν σε έναν αγώνα "I Quit" στο WrestleMania Backlash σε μερικές εβδομάδες.

Άλλοι ανακοινωθέντες αγώνες για το αποψινό SmackDown είναι μεταξύ Drew McIntyre και Sami Zayn σε ένα Lumberjack Match, ενώ ο Madcap Moss επίσης θα αντιμετωπίσει τον Angel από τους Los Lotharios.

Το Ringside House θα σας μεταφέρει το ρεπορτάζ με όλα όσα συμβούν στο αποψινό μπλε επεισόδιο, στο κλασικό "SmackDown Report".

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη