Σοβαρά προβλήματα υγείας για τον Ricky Steamboat


Ο Jake "The Snake" Roberts μοιράστηκε μερικές ιστορίες από την θρυλική του καριέρα στο DDP Snake Pit Podcast. Μάλιστα ο Roberts μίλησε και για ένα γνωστό περιστατικό κατά τη διάρκεια της αντιπαλότητάς του με τον Ricky Steamboat, όπου τον είχε περάσει από ένα DDT στο τσιμέντο κατά τη διάρκεια ενός πρώιμου επεισοδίου στο WWE Saturday Night's Main Event.

Για όσους δεν γνωρίζουν, οι Ricky Steamboat και Jake Roberts είχαν μια φανταστική αντιπαλότητα. Mια από τις ιδιαίτερες στιγμές στην καριέρα του Roberts. 

Ο Jake από την άλλη πλευρά, όπως δήλωσε δεν ήθελε να το κάνει γιατί το θεωρούσε παρατραβηγμένο σε σημείο που νόμιζε ότι σκότωσε τον αντίπαλο του στο πάτωμα της αρένας. Στη συνέχεια, ο Roberts τόνισε ότι ο Ricky Steamboat αντιμετωπίζει κάποια σοβαρά προβλήματα υγείας, και πως ελπίζει εκείνο το DDT να μην έχει σχέση με αυτό.

"Για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, γνωρίζω πως ο Steamboat έχει προβλήματα αυτή τη στιγμή. Και πραγματικά ελπίζω να μην έχει να κάνει με το DDT που του έκανα. Πραγματικά το ελπίζω, γιατί αυτό με στοιχειώνει από τότε. Ricky, αν με ακούς γνωρίζεις πως δεν είχα σκοπό να το κάνω αυτό. Δεν ήθελα να το κάνω αυτό. Σε παρακάλεσα και ο ίδιος να μην γίνει. Απλά προσεύχομαι για σένα φίλε. Είναι καλός άνθρωπος"

Ο Jake δεν διευκρίνισε τι ακριβώς περνούσε ο Ricky Steamboat. Απλώς ελπίζει να μην έχει καμία σχέση με το σημείο του DDT. Ανεξάρτητα από το πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα υγείας του Steamboat, ο Roberts δεν μπορεί παρά να αισθανθεί ενοχή.

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη