Τα πλάνα για τον Rey Mysterio


Ο Rey Mysterio είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ονόματα στον χώρο των sports-entertainment. Έχει αφιερώσει περισσότερα από 30 χρόνια της ζωής του στη βιομηχανία και έχει άπειρο σεβασμό από τους θαυμαστές σε κάθε εμφάνιση του.

Σήμερα κυκλοφόρησαν και κάποια νέα σχετικά με τα πλάνα που έχει η εταιρία για τον "Master of 619". Την περασμένη εβδομάδα ο Veer Mahan αντιμετώπισε τον Dominik Mysterio σε ένα αρκετά σκληρό ματς που τον έστειλε απευθείας στο νοσοκομείο. Το συγκεκριμένο διάστημα ο Rey απουσίαζε από την τηλεόραση λόγω τραυματισμού.

Όπως όλα δείχνουν, ο Rey Mysterio δεν θα το αφήσει αναπάντητο και θα ψάξει να πάρει εκδίκηση για τον γιο του. Σύμφωνα με τον Dave Meltzer του Wrestling Observer Newsletter, παρά την πρόσφατη απουσία του Mysterio, ο Rey Mysterio θα συνεχίσει τη διαμάχη του με τον Veer Mahan μόλις επιστρέψει.

"Ο αγώνας του Rey Mysterio με τον Veer Mahan έχει προγραμματιστεί εδώ και μέρες, απλά περιμένουμε την επιστροφή του πρώτου. Άλλοι αγώνες που χτίζονται στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή είναι το Kevin Owens εναντίον Ezekiel, το Lashley εναντίον Omos, το Happy Corbin vs. Madcap Moss, και η Rhea Ripley εναντίον της Liv Morgan"

Τα πλάνα έχουν προγραμματιστεί, μένει μόνο να δούμε πότε θα κάνει την επιστροφή του. Μια αντιπαλότητα με τον Veer Mahan θα μπορούσε αρκετά να βοηθήσει τον δεύτερο καθώς κάνει τα πρώτα του βήματα ως "anti-hero" χαρακτήρας.

Το επόμενο Pay-Per-View είναι το WrestleMania Backlash και αυτό θα λάβει μέρος στις 8 Μαΐου 2022. Πιθανότατα εκεί θα δούμε και τον αγώνα ανάμεσα σε Mysterio - Mahan. Μέχρι τότε θα μπορούσαν να γίνουν ορισμένες αλλαγές, θα σας ενημερώσουμε.

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη