RAW Report (25/04/2022)


Το επεισόδιο ξεκίνησε με τον Riddle να μας καλωσορίζει στο κόκκινο σόου για να ακολουθήσει η γιορτή για τα 20 χρόνια καριέρας του Randy Orton στο WWE. Ο Viper ήρθε στο ρινγκ ενθουσιασμένος και έκανε ένα όμορφο promo όπου ευχαρίστησε τον κόσμο και μερικούς συνεργάτες του που ήταν στο πλευρό του όλα αυτά τα χρόνια, αλλά όπως ο ίδιος δήλωσε έχει ακόμα μεγάλο δρόμο μπροστά του.

Λίγο αργότερα ήρθε και ο Cody Rhodes στο ρινγκ για να δώσει τα συγχαρητήρια του, αλλά εκεί τον σταμάτησε ο Seth Rollins. Έπειτα ο Ezekiel, Kevin Owens και οι Usos ήρθαν επίσης στο ρινγκ με τα πράγματα να αρχίζουν να παίρνουν άλλη τροπή. Σε αυτό το σημείο εμφανίστηκε ο Adam Pearce για να ανακοινώσει ένα 8-Man Tag Team Match ανάμεσα στους παραπάνω competitors που θα λάβει μέρος στο τέλος της βραδιάς.

- RAW Women's Championship Match:
  Bianca Belair (c) vs. Sonya Deville

Ο πρώτος αγώνας της βραδιάς ήταν για το RAW Women's Title με την πρωταθλήτρια να υπερασπίζεται τον τίτλο στην πατρίδα της. Σε πρώτη φάση, η Sonya Deville ηττήθηκε με count out, αλλά η ίδια τόνισε πως ο αγώνας θα συνεχιστεί επειδή πολύ απλά είχε νερά στο πάτωμα και γλίστρησε. Σε δεύτερη προσπάθεια, η Deville πάλι ηττήθηκε με disqualification, αλλά ξανά η ίδια εκμεταλλεύτηκε τον ρόλο της ως "WWE Official" και το ματς συνεχίστηκε. Στο τέλος, η Sonya προσπάθησε με ένα DDT στην καρέκλα να κλέψει την νίκη, αλλά η Bianca Belair έκανε το kickout και την πέρασε από Kiss of Death για να παραμείνει πρωταθλήτρια.

- Veer Mahaan vs. Sam Smothers

Παρόλο που ο local competitor, Sam Smothers φαινόταν αποφασισμένος να τα δώσει όλα στον αγώνα του ενάντια στον Veer Mahan, ο "Lion" κατέρριψε τις ελπίδες και τα όνειρα του αντιπάλου του κάνοντάς τον να κάνει tap out μετά το Cervical Clutch. Ο Veer συνέχισε για άλλη μια φορά την βίαια επίθεση του κάνοντας το ίδιο submission επάνω στο τραπέζι των σχολιαστών.

- Arm Wrestling Challenge:
  Bobby Lashley vs. Omos

Ο Bobby Lashley μπορεί να νίκησε τον Omos σε ένα σκληρό Arm Wrestling Match, αλλά ένα μικρό distraction από τον MVP ήταν αρκετό για να φέρει την καταστροφή στο ρινγκ. Αφού ο Lashley νίκησε, ο "Colossus" επιτέθηκε άσχημα στον "All Mighty" χτυπώντας τον συνεχόμενα με το τραπεζάκι του Arm Wrestling.

- Mixed Tag Team Match:
  Akira Tozawa & Tamina vs. Reggie & Dana Brooke

Μετά το χάος της περασμένης εβδομάδας γύρω από τον τίτλο 24/7, ο Special Guest Referee, R-Truth προσπάθησε να βοηθήσει τα ζευγαράκια του Raw σε ένα Couple's Therapy Edition Mixed Tag Team Match. Το ματς ήταν σύντομο καθώς ο Tozawa κατάφερε να δώσει την νίκη στην ομάδα του. Ενω λίγο αργότερα είδαμε τον R-Truth να προσπαθεί να κλέψει τον τίτλο από την Dana Brooke, χωρίς αποτέλεσμα όμως καθώς η δεύτερη έκανε kick out και έτρεξε μακριά από το ρινγκ.

- Επιστροφή για Becky Lynch και Asuka

Επιστρέφοντας για πρώτη φορά μετά την επική σύγκρουσή της με την Bianca Belair στην WrestleMania, η Becky Lynch διακήρυξε ότι κανείς δεν θα την εμποδίσει να διεκδικήσει ξανά το RAW Women's Title. Εκείνη τη στιγμή, ωστόσο, την σταμάτησε η Asuka κάνοντας μετά από καιρό την επιστροφή της στο WWE. Αφού γνώρισε μεγάλη αποθέωση από τον κόσμο, τόνισε πως η ίδια θα την σταματήσει από το να κατακτήσει ξανά τον τίτλο διότι όπως είπε... κανείς δεν είναι έτοιμος για την Asuka. Η "Big Time Becks" προσπάθησε να της επιτεθεί αλλά η "Empress" αμύνθηκε σωστά.

Damian Priest vs. Finn Bálor

Ο Damian Priest που το τελευταίο διάστημα αποτελεί μέλος της ομάδας του Edge, Judgment Day αντιμετώπισε τον Finn Balor σε ένα αρκετά καλό αγώνα. Ο Edge παρακολουθούσε την αναμέτρηση καθισμένος στον θρόνο του κοντά στην σκηνή εισόδου, έτσι όταν είδε τον Balor να ανεβαίνει τα σχοινιά για το Coup de Grace, σηκώθηκε όρθιος για να του αποσπάσει την προσοχή. Τότε ο Priest εκτέλεσε μια νέα finisher κίνηση για να πάρει την νίκη.

- Το MizTV, η επιστροφή του Ali, και η εμφάνιση του Ciampa

Μια εβδομάδα μετά την κατάκτηση του United States Championship, ο νέος κάτοχος του τίτλου ήταν ο special guest στο τηλεοπτικό σόου του "A-Lister". Οι δυο τους δεν πρόλαβαν να πουν πολλά διότι τους σταμάτησε η επιστροφή του Mustafa Ali μετά από αρκετό καιρό, ο οποίος προκάλεσε σε αγώνα τον Theory για το US Title με τον πρωταθλητή να απορρίπτει κατηγορηματικά την πρόκληση.

Αποφασισμένος να αποδείξει ότι έπρεπε να διεκδικήσει τον τίτλο στον επόμενο αγώνα, ο Ali άρπαξε την ευκαιρία. Όταν ο Miz πήγε να κάνει το Figure Four Leg Lock στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα, ο Mustafa Ali τον πέρασε από ένα γρήγορο pinfall για να πάρει μια σημαντική νίκη. Μετά το ματς εμφανίστηκε ο Ciampa για να επιτεθεί στον νικητή και να αφήσει ένα ανοιχτό παραθυράκι για μελλοντικό ματς ανάμεσά τους.

- RK-Bro, Cody Rhodes & Ezekiel vs. The Usos, Seth Rollins & Kevin Owens

Σε ένα πολύ καλό 8-Man Tag Team Match που σχεδιάστηκε νωρίτερα στη βραδιά για να τιμήσει τα 20 χρόνια του Randy Orton στην βιομηχανία, ο "Viper" γιόρτασε την επέτειο οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη με εμφατικό τρόπο. Με όλους τους συμπαίκτες του να παρακολουθούν τις κινήσεις του, ο Randy Orton πέρασε από RKO όλους τους αντιπάλους, ενώ στο τέλος χτύπησε με ακόμη ένα RKO τον Jey Uso στον αέρα για να δώσει την νίκη και να το γιορτάσει μαζί με την ομάδα του.

Αποτελέσματα RAW (25/04/2022):

- Η Bianca Belair κέρδισε την Sonya Deville
- Ο Veer Mahan νίκησε τον Sam Smothers
- Ο Bobby Lashley κέρδισε τον Bobby Lashley
- Ο Tozawa με την Tamina νίκησαν τον Reggie και την Dana Brooke
- Ο Damian Priest κέρδισε τον Finn Balor
- Ο Mustafa Ali νίκησε τον Miz
- Οι RK-Bro, Cody Rhodes και Ezekiel κέρδισαν τους Usos, Rollins & Owens

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη