Απόψε στο RAW (25/04/2022)


Το αποψινό επεισόδιο του Monday Night Raw θα μεταδοθεί ζωντανά από το Νόξβιλ του Τενεσί και μάλιστα θα δούμε τον εορτασμό για τα 20 χρόνια καριέρας του Randy Orton, καθώς σαν σήμερα το 2002 στο SmackDown έδωσε τον πρώτο του αγώνα με νίκη κόντρα στον Hardcore Holly.

- Για το σημερινό επεισόδιο ανακοινώθηκε και η επιστροφή της Becky Lynch στην τηλεόραση έπειτα από την ήττα της στην WrestleMania 38 από την Bianca Belair. Έτσι, θα κάνει την πρώτη της εμφάνιση από τότε που έχασε το RAW Women's Championship.

- Το Νόξβιλ του Τενεσί είναι και η πατρίδα της Bianca Belair, η οποία μάλιστα θα υπερασπιστεί το RAW Women's Title απέναντι στην Sonya Deville. Και όπως δήλωσε η Deville την περασμένη εβδομάδα, θα κάνει ότι μπορεί για να ταπεινώσει την πρωταθλήτρια στην πόλη της.

- Σε άλλες διαφημίσεις μάθαμε πως θα δούμε και την αναμέτρηση ανάμεσα σε New Day vs. Ridge Holland και Sheamus, το οποίο ματς έλαβε μέρος και την περασμένη εβδομάδα όταν οι κάμερες έκλεισαν.

- Τέλος, θα δούμε μετά από πολύ καιρό Arm Wrestling Contest μεταξύ του γίγαντα Omos και του πανίσχυρου Bobby Lashley. Ο δεύτερος όπως είχε αναφέρει, σκοπεύει να κερδίσει για άλλη μια φορά τον Omos για να συνεχίσει την αντιπαλότητα με τον MVP.

Το Ringside House θα σας μεταφέρει τα αποτελέσματα από το αποψινό επεισόδιο, αύριο το απόγευμα στο κλασικό "RAW Report".

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη