Ο Kevin Owens ζητά να συνεχιστεί η κόντρα του με τον Roman Reigns


Ο Kevin Owens πριν από αρκετό καιρό είχε εμπλακεί σε μια διαμάχη με τον Roman Reigns για το Universal Championship κατά την διάρκεια της ThunderDome Era. Μάλιστα, αντιμετώπισε τον Roman Reigns σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις στο διάστημα μεταξύ Δεκεμβρίου του 2020 και Ιανουαρίου του 2021.

Ο τελευταίος αγώνας του Owens ήταν στο Royal Rumble πέρυσι, όπου έχασε από τον Roman Reigns σε έναν αγώνα Last Man Standing. Μιλώντας στο After The Bell podcast του Corey Graves, ο Kevin Owens αποκάλυψε ότι θέλει να επαναληφθεί η διαμάχη του με τον Roman Reigns αλλά αυτή τη φορά με την παρουσία του κόσμου.

"Εγώ και ο Roman Reigns έχουμε αφήσει κάτι στη μέση, και νομίζω ότι αυτό που κάναμε στις αρχές του περασμένου έτους στο ThunderDome χωρίς κόσμο, άρεσε σε αρκετούς θεατές. Φαντάσου τι θα μπορούσαμε να κάνουμε μπροστά σε γεμάτες αρένες"

Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν το WWE σκέφτεται να μας δώσει άλλη μια φορά την αντιπαλότητα ανάμεσα σε Roman Reigns και Kevin Owens. Ο περισσότερος κόσμος θα ήθελε να το δει. Όμως, για την ώρα φαίνεται πως ο Owens έχει δουλείες με τον Ezekiel, και ο Roman με τον Nakamura.

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη