Το πρώτο DLC του WWE 2K22 περιλαμβάνει τον Yokozuna


Το WWE 2K22 κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα, και μέχρι στιγμής ο κόσμος δείχνει ευχαριστημένος με το παιχνίδι και την σημαντική ανανέωση που είδαμε σε σχέση με το 2K20. Το προηγούμενο βιντεοπαιχνίδι δεν πήρε την σωστή ανταπόκριση από τον κόσμο, έτσι η ομάδα της 2K χρειάστηκε ένα χρόνο άδεια ώστε να κάνει ριζικές αλλαγές και να προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία.

Οι πωλήσεις βρίσκονται σε καλό στάδιο, ενώ η εταιρία συνεχίζει να κάνει updates για την βελτίωση του παιχνιδιού. Σε πρόσφατη ενημέρωση προστέθηκε και η νέα αρένα του NXT 2.0 μαζί με άλλες βελτιώσεις στα γραφικά.

Μάλιστα την επόμενη εβδομάδα θα είναι διαθέσιμο για όλους το πρώτο DLC πακέτο του WWE 2K22 το οποίο περιλαμβάνει περισσότερους WWE Superstars και Legends.

Το "Banzai Pack" θα κυκλοφορήσει στις 26 Απριλίου και θα περιέχει 5 παλαιστές από το παρελθόν και το παρόν. Πρόκειται για τους Yokozuna, Rikishi, Umaga, Omos και Kacy Catanzaro. Επίσης η 2K μας έδωσε μια πρώτη ματιά με τον χαρακτήρα του Yokozuna στο παιχνίδι, το οποίο μπορείτε να δείτε στη παρακάτω εικόνα.


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη