Ο Dexter Lumis και άλλοι NXT Stars απολύθηκαν από το WWE


Πριν από μερικές ώρες είχαμε νέο κύμα απολύσεων στο WWE, αφού αυτή τη φορά η εταιρεία δημοσίευσε μια λίστα με 10 ταλέντα από το NXT που απολύθηκαν την Παρασκευή, 29 Απριλίου 2022. Μάλιστα λίγες ώρες πριν ανακοινωθούν επίσημα από την εταιρεία, είχαν κυκλοφορήσει κάποιες φήμες για μερικά από τα παρακάτω ονόματα.

Συνολικά είναι 10 ονόματα τα οποία αποτελούν και επίσημα παρελθόν, πρόκειται για τους Dexter Lumis, Dakota Kai, Harland, Persia Pirotta, Malcolm Bivens, Raelyn Divine, Mila Malani, Draco Anthony, Sanjana George, και Paige Prinzivalli. Όλοι αποτελούσαν μέρος από το δυναμικό του NXT 2.0 για ένα μεγάλο διάστημα.

Ο John Laurinaitis, ο οποίος εργάζεται για το WWE ως "Head of Talent Relations" ενημέρωσε τους παραπάνω NXT Stars πως πλέον αποτελούν παρελθόν από την εταιρεία λόγω περικοπών στο μπάτζετ.

Αναφέρθηκε επίσης ότι οι περισσότεροι NXT Officials δεν γνώριζαν για το νέο κύμα απολύσεων, έτσι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν ολόκληρα storylines και άλλες αντιπαλότητες στη μέση χωρίς να έχουν προετοιμαστεί για κάτι τέτοιο.

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη