Ο πιθανός λόγος που απολύθηκε η Dakota Kai, και άλλες φήμες


Αρκετοί θεατές νόμιζαν πως η Dakota Kai βρισκόταν κοντά στην άνοδο της στο main roster, όπου θα συνέχιζε την καριέρα της σε ένα από τα δύο μεγάλα shows, το Raw ή το SmackDown. Παρόλα αυτά, η Dakota ήταν ένα από τα μεγάλα ονόματα που απολύθηκαν πρόσφατα από το WWE. Μπορείτε να διαβάσετε την λίστα εδώ.

Σύμφωνα με μια πρόσφατη αναφορά, πιστεύεται ότι η Kai μπορεί να γνώριζε την επικείμενη απόλυσή της μερικές εβδομάδες νωρίτερα, αν όχι μήνες. Τουλάχιστον έτσι αναφέρει ο Dave Meltzer, ότι η απόφαση να απολυθεί η Dakota Kai πάρθηκε μετά από αρκετούς αγώνες που έδωσε σε dark shows, στους οποίους δεν εντυπωσίασε τα υψηλότερα στελέχη της εταιρείας.

Το δημοσίευμα γράφει ότι η διοίκηση δεν πίστευε πως η Dakota Kai μπορεί να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο στο βασικό ρόστερ, και ως εκ τούτου δεν υπήρχε λόγος να την κρατήσουν.

Υπάρχουν επίσης κάποιες εικασίες ότι αυτό που έχει το WWE ως όραμα για τα ταλέντα στο γυναικείο τμήμα του NXT, δεν ταίριαζε ακριβώς με αυτό που θα μπορούσε να προσφέρει η Kai. Δεν είναι ξεκάθαρο αν αυτό σχετιζόταν με το σωματικό της μέγεθος ή τις ικανότητες στο ρινγκ, αλλά πάρθηκε μια απόφαση μετά από ένα dark match στο SmackDown με την Aliyah στα τέλη του 2021 με αρχές 2022.

Η Kai αποτελούσε ένα από τα σημαντικότερα ονόματα στο NXT από το 2015. Αγωνιζόταν με το όνομα "Evie" πριν υπογράψει το πρώτο της συμβόλαιο το 2016 και στη συνέχεια κερδίσει λίγη φήμη από το Mae Young Classic. Δυστυχώς για την Dakota και άλλους NXT Stars, το να είσαι μακροχρόνιο ταλέντο στο NXT χωρίς να ανεβαίνεις στο βασικό ρόστερ, δεν είναι θεωρείται καλό σημάδι. Και από την στιγμή που δεν υπάρχει ενδιαφέρον από το Raw ή το SmackDown, το επόμενο βήμα είναι η αποχώρηση από το WWE.

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη