Ο Cody Rhodes θέλει την επιστροφή του κλασικού WWE Championship


Ο Cody Rhodes επέστρεψε στο WWE στη WrestleMania 38 και παρόλο που έχουν περάσει σχεδόν τρεις εβδομάδες από την επιστροφή του, το να τον βλέπεις να παλεύει στο Raw εξακολουθεί να μην φαντάζει αληθινό. Μέχρι στιγμής έχει κερδίσει τους Miz και Kevin Owens σε δύο αρκετά καλούς αγώνες, ενώ αναμένεται να αντιμετωπίσει και τον Seth Rollins σε επαναληπτικό αγώνα στο WrestleMania Backlash.

Δύο νύχτες μετά την επιστροφή του, ο Rhodes άνοιξε το Raw After WrestleMania και δήλωσε ότι ο κύριος λόγος που επέστρεψε είναι για να κάνει κάτι που δεν μπορούσε ποτέ να κάνει ο πατέρας του. Να κερδίσει το WWE Championship. 

Δύο εβδομάδες μετά από αυτό το συναισθηματικό promo, μέσα από τα social media έκανε ένα μεγάλο teaser για την πιθανή επιστροφή του τίτλου με τον φτερωτό αετό σε περίπτωση που κερδίσει το WWE Championship. Έχουν περάσει 2 δεκαετίες από τότε που αποσύρθηκε η συγκεκριμένη εκδοχή του τίτλου, ωστόσο μια επιστροφή στο παλιό κλασικό design δεν φαντάζει δύσκολη.

Ο Rhodes δημοσίευσε ένα κοντινό πλάνο του εμβληματικού τίτλου του WWE στην ιστορία του στο Instagram, δίνοντας έτσι ελπίδες στον κόσμο για την πιθανή επιστροφή. Ο φτερωτός αετός είναι ίσως ένα από τα πιο δημοφιλή σχέδια που έχουμε δει σε τίτλους του WWE. Ένας τίτλος που μέσα σε μια δεκαετία κρατήθηκε από θρύλους όπως οι Bret Hart, Shawn Michaels, Stone Cold και Undertaker.

Στο παρελθόν ο Cody Rhodes είχε επαναφέρει τον κλασικό σχεδιασμό του Intercontinental Championship με το άσπρο δερμάτινο κάλυμμα, προτού αυτό αλλάξει στο τωρινό. Έτσι, σε περίπτωση που κερδίσει το WWE Championship θα μπορούσε να πείσει τον Vince McMahon να φέρει πίσω τον κλασικό τίτλο.

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη