Απογοητευμένη με την εξέλιξη του χαρακτήρα της η Alexa Bliss


Έχουμε δει την Alexa Bliss να δημιουργεί ομάδα με την Nikki Cross, να δουλεύει δίπλα στο πλευρό του Fiend για ένα μεγάλο διάστημα, μέχρι και να ακολουθεί μια solo καριέρα που την βοήθησε να πάρει αρκετό χρόνο στην τηλεόραση για ένα διάστημα. Όμως, όπως η ίδια δήλωσε μετά τον αγώνα της στο Elimination Chamber του Φεβρουαρίου, δεν είναι ευχαριστημένη.

Το Fightful Select αναφέρει ότι η Bliss είναι δυσαρεστημένη με το WWE που δεν είχε σχεδιάσει τίποτα γι 'αυτήν στο Elimination Chamber, ενώ εξέφρασε και την απογοήτευση της για τον Vince McMahon που δεν διαχειρίστηκε την κατάσταση με σωστό τρόπο. Η Bliss περίμενε να εμφανιστεί στην WrestleMania 38, αλλά την ειδοποίησαν πως θα μείνει εκτός κάρτας για το Grandest Stage of Them All.

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι η Alexa Bliss ήταν πρόθυμη να εργαστεί στην WrestleMania 38, και μάλιστα υπήρχαν εικασίες πως θα έκανε παρέμβαση στον αγώνα μεταξύ Bianca Belair και Becky Lynch για το RAW Women's Championship. Κάτι το οποίο δεν συνέβη ποτέ όταν την ειδοποίησαν πως τα πλάνα ακυρώθηκαν.

Όπως αποδείχθηκε, η Alexa έχασε το Σαββατοκύριακο της Mania και δεν ταξίδεψε ποτέ στο Ντάλας μαζί με τους άλλους WWE Superstars. Η απογοήτευση της έχει να κάνει ξεκάθαρα με την απουσία της από την τηλεόραση όλο αυτό το διάστημα.

Πιθανά πλάνα για την επιστροφή της

Από τότε έχει αναφερθεί ότι το WWE θα επαναφέρει την Bliss ως babyface και αναμένεται να επιστρέψει σύντομα, αν και δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το πότε. Σύμφωνα με τον Dave Meltzer του Wrestling Observer Radio, το WWE υπέθεσε ότι οι αντιδράσεις που έλαβε η Alexa Bliss στο Elimination Chamber υποδηλώνουν ότι θα τα πάει καλά ως babyface στην επιστροφή της.

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη