TOP 6: Έξι από τις καλύτερες Χριστουγεννιάτικες στιγμές του WWE


Έφτασε η περίοδος του χρόνου, όπου μπαίνουμε σε ένα "μαγικό πνεύμα" αλλά κυρίως τρώμε όλη την ημέρα. Ελάτε τώρα, μην το αρνείστε. Αφού όλοι τα μελομακάρονα αναμένουμε. Μην ακούσω τίποτα για κουραμπιέδες! Μελομακάρονα είναι μακράν νοστιμότερα. Αφού αναμένουμε αυτό το θαύμα, αναμένουμε επίσης να αλλάξει ο χρόνος και να ξεκινήσει και το τσιμπούσι. Εγώ την βγάζω με τον καλό μου φίλο "Jack Daniel's" και το υπέροχο γλύκισμα που προανέφερα! Αφού έκανα αυτή τη εισαγωγή για τις προτιμήσεις μου, ας φύγουμε στο θέμα μας. Σήμερα θα σας βάλω λιγάκι στο κλίμα των Χριστουγέννων, μιλώντας για μερικές στιγμές του WWE στην συγκεκριμένη γιορτή.

06) Ο Hornswoggle αποκτά την ικανότητα ομιλίας


Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον Hornswoggle; Εμένα πάντως πάντα μου άρεσε. Έχει προσφέρει μερικά αστεία και αξέχαστα Moments και έχει και μια θέση σε αυτή τη λίστα. 

Το 2011 λοιπόν, ο Hornswoggle κέρδισε ένα Battle Royal και έτσι πήρε την ευκαιρία να μιλήσει με τον Αι Βασίλη και να του ζητήσει μια ευχή. O Mick Foley ντύθηκε Αι Βασίλης και ρώτησε τον Hornswoggle τι είναι αυτό που ποθεί; Αυτός καθώς δεν μπορούσε να μιλήσει προσπαθούσε με άλλους τρόπους να τον κάνει να καταλάβει τι θέλει. Ύστερα εμφανίστηκε ο Sheamus και εξήγησε στον "Foley Claus" ότι ο Hornswoggle εύχεται να αποκτήσει την ικανότητα ομιλίας. Ο Foley Claus του απαντά, λέγοντας πως αυτό που χρειάζεται είναι μόνο μια Χριστουγεννιάτικη αγκαλιά και το πνεύμα των Χριστουγέννων. 

Αγκαλιάζει τον μικρό μας Fella και αυτός λέει την πρώτη του λέξη. Λέει Thank You Santa! Ενθουσιάζετε και σχολιάζει ότι βλέπει μπροστά του. Βρίσκει επίσης την αγαπητή Vicky Guerrero και φωνάζουν και οι δυο τους παραδοσιακά "EXCUSE ME". Τα θαύματα συμβαίνουν λοιπόν!

05) Η ευχή του Big Show


Το 2009 υπήρχε η γνωστή ομάδα ονόματι Jeri-Show όπου αποτελούταν από τον Big Show και Chris Jericho. Η ομάδα ωστόσο έπρεπε να σπάσει, καθώς ο Jericho στάλθηκε στο SmackDown ενώ ο παρτενέρ του έμεινε στο Raw. Έτσι λοιπόν σε ένα επεισόδιο του Raw ο Jericho ντύθηκε Αι Βασίλης και βρέθηκε στο Ring με τον Big Show, ο οποίος μάλιστα δεν γνώριζε τίποτα. 

Ο "Santa Jericho" κάθισε αυτός στα πόδια που Big Show και τον ρώτησε τι επιθυμεί για τα Χριστούγεννα; Ο Big Show λοιπόν είπε πως θέλει πίσω στο Raw τον καλύτερο φίλο και παρτενέρ του, τον Chris Jericho. Ο "Fake Santa" ανέφερε πως ο Jericho έχει μεγάλο στόμα και πως είναι πολύ κακός, αλλά τον Big Show δεν τον απασχολεί αυτό, θέλει μονάχα τον φίλο του πίσω στο κόκκινο σόου! Ο Santa Jericho ανταποκρίνεται λέγοντας πως την επόμενη εβδομάδα ο Jericho θα επιστρέψει. Ύστερα εμφανίζεται ο Hornswoggle και αποκαλύπτει πως ο Jericho ήταν ο Αι Βασίλης. 

Αμέσως μετά τρέχει, κρύβετε κάτω από το Ring και λίγο αργότερα ξανά εμφανίζεται μαζί με ένα μικρό DX Army. Jeri-Show Face to Face με DX Army λιλιπούτειων. Η ομάδα λοιπόν επανενώνεται και διαλύει την DX Army και κυρίως τον Hornswoggle. 

04) STUN SANTA, STUN


Επιστρέφουμε στο πρώτο Tribute to the Troops το οποίο διεξάχθηκε το 2003. Σε αυτό το σόου λοιπόν εμφανίστηκε ο ηγέτης Vince McMahon και έκανε το Promo του. Εμφανίστηκε όμως ο Αι Βασίλης και ο "Βικέντιος" τον έδειρε. VINCE VS. SANTA, BEST FOR BUSINESS. Έπειτα ανέφερε πως θα διαλύσει όποιον δεν τον σέβεται ακόμα και αν αυτός είναι ο Αι Βασίλης. Ύστερα ο Santa έβγαλε την στολή και αποκαλύφτηκε. Τελικά ήταν ο Stone Cold Steve Austin. 

Ο τεράστιος εχθρός του προέδρου της εταιρίας, ο "Κροταλίας του Τέξας" ο Stone Cold, χτύπησε με ένα Stunner τον Vince και πανηγύρισε παραδοσιακά με τις μπύρες του! Υπέροχο Kickoff για ένα σόου!

03) O Ted DiBiase αγοράζει τον Xanta Klaus


Το 1995 στο In Your House, ο "Million Dollar Man" Ted Dibiase έκανε αυτό που δεν φανταζόταν το κοινό. "Αγόρασε" τον Αι Βασίλη! Ο Santa λοιπόν μαζί με τον Savio Vega έκαναν την είσοδο τους, καθώς μοίραζαν δώρα στο κοινό. Τότε ο Million Dollar Man τους προσκάλεσε στο Ring και τους ανέφερε ότι μπορεί να αγοράσει τον Αι Βασίλη, μπορεί να αγοράσει ότι ποθεί. Αρχικά χλεύαζε τον Αι Βασίλη και θεωρούσε γελοίο το γεγονός ότι ο Santa μπορεί να παραδώσει δώρα σε όλο τον κόσμο σε ένα βράδυ. 

Έπειτα είπε στον Savio Vega, εάν πιστεύει στον Αι Βασίλη τότε να πιστέψει και σε αυτό που πρόκειται να συμβεί αμέσως τώρα. Εκείνη την στιγμή ο Santa επιτίθεται στον Savio και πάει με το μέρος του Ted Dibiase. Βέβαια αργότερα αποκαλύφθηκε πως δεν ήταν ο Santa Claus, αλλά ο Evil αδερφός του, ο Xanta Klaus. BUT HE TOLD YOU SO. EVERYBODY'S GOT A PRICE, EVEN SANTA CLAUS HIMSELF, HAHAHAHA! 

02) The Rock's 12 Days of Christmas


Σε ένα επεισόδιο του SmackDown το 2001, o The Rock θα αντιμετώπιζε τον Test και έτσι βγήκε για να κάνει ένα Promo. Σε αυτό το Promo τραγούδησε το 12 Days Of Christmas αλλά σε μια δική του εκδοχή. Σε αυτό το τραγούδι λοιπόν, ανέφερε τα 12 πράγματα που θα κάνει στον Test αργότερα στο Match τους. Μέσα σε αυτά τα πράγματα ήταν πολλά Sharpshooters, Spine Busters, Rock Bottoms, People's Elbows και πολλαπλά από τα χαρακτηριστικά Eye-Brow Raising! 

Έτσι το κάνει ο "The Great One" έτσι το κάνει ο Rocky! Διδάσκει πως να κάνεις ένα υπέροχο Promo, στο οποίο τραγουδάς και το κοινό ενθουσιάζεται. 

01) Stunner στον Άι Βασίλη


Στα τόσα χρόνια του WWE, κανείς δεν έχει ξεφύγει από τα χέρια του Stone Cold Steve Austin, ούτε ο ίδιος ο Αι Βασίλης. Σε ένα επεισόδιο του Raw το 1997, o Stone Cold διέκοψε τον Santa και αυτό που ακολούθησε περιγράφετε με τρεις λέξεις. VINTAGE STONE COLD. Ο Αι Βασίλης λοιπόν, πίστευε πως η Sable θα ερχόταν να καθίσει στα γόνατα του, αντί αυτού ήρθε ένα μικρό παιδί και τον κατηγόρησε πως δεν είναι ο αληθινός Αι Βασίλης. Ο Santa εκνευρίστηκε και έδιωξε το παιδάκι από το Ring. Αυτό όμως ενόχλησε τον Stone Cold και έτσι αμέσως εμφανίστηκε και τον ρώτησε εάν είναι ο αληθινός Αι Βασίλης η απλά ένα "Fat piece of Trash".

Για να τον τεστάρει, τον ρώτησε τι ήταν αυτό που του ζήτησε για τα Χριστούγεννα όταν ήταν έξι χρονών. Πιθανόν η μοναδική χρονιά που ήταν ένα καλό μικρό "Son of B****" ενώ ο Santa ανταποκρίθηκε λέγοντας, ότι ζήτησε μια Barbie doll και Tiddlywinks. Τότε ήταν η στιγμή που o "Κροταλίας του Τέξας" χτύπησε τον Santa με το εμβληματικό Stunner! Ότι και αν κάνει ο Stone Cold είναι υπέροχο, αλλά να χτυπάς με Stunner τον Αι Βασίλη; Αυτό αγγίζει την τελειότητα! 

Αυτές ήταν λοιπόν μερικές από τις καλύτερες στιγμές των Χριστουγέννων στο WWE. Το Ringside House σας εύχεται καλές γιορτές με υγεία!

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη