Το WWE θέλει τον Kurt Angle στο πλευρό του Matt Riddle


Ο Matt Riddle πλέον είναι μέλος του SmackDown και σύντομα ο κόσμος θα δει τους πρώτους αγώνες που θα δώσει για λογαριασμό του μπλε σόου. Θα μπορούσε μάλιστα να έχει και στο πλευρό του έναν Hall of Famer που θα τον στηρίζει και θα τον βοηθήσει.

Πρόσφατα ο Kurt Angle αποκάλυψε ότι το WWE επικοινώνησε μαζί του για να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την εταιρία, αυτή τη φορά όμως του ζήτησαν να συνεργαστεί με τον "Original Bro". Για άγνωστους λόγους, ο "Olympic Gold Medalist" αρνήθηκε την προσφορά.

Η άποψη του Kurt Angle για τον Matt Riddle:

«Νομίζω πως ο Matt Riddle θα γίνει ένα από τα κορυφαία πρόσωπα του WWE διότι έχει όλες τις ικανότητες. Η προσωπικότητά του είναι υπέροχη. Στην αρχή είναι λίγο περίεργος, αλλά μόλις τον γνωρίσεις είναι πολύ συμπαθητικός τύπος. Και αυτό θα το αναγνωρίσει ο κόσμος, θα το αγαπήσουν αυτό το παιδί. Και το αποδεικνύει στο ρινγκ. Είναι απλά εκπληκτικός στο ρινγκ, δεν υπάρχει αμφιβολία. Το gimmick που έχει λειτουργεί πολύ καλά και νομίζω πως θα συνεχίσει».

Για την προσφορά που δέχτηκε από το WWE:

«Το WWE μου προσέφερε συμβόλαιο για να γίνω ο manager του. Δυστυχώς, το απέρριψα για κάποιους διαφορετικούς λόγους, αλλά θα ήθελα πολύ να γίνω ο manager του. Απλά δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή».


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη