Ο Bray Wyatt αποκαλύπτει μια παιδική ιστορία με τον Sycho Sid


Ο Bray Wyatt είναι ένας άνθρωπος που μεγάλωσε μέσα στην επιχείρηση του pro wrestling. Πέρασε πάρα πολύ χρόνο στα backstage του WCW όταν ήταν μικρός, έτσι πρόσφατα μας αποκάλυψε μια ιστορία που είχε με τον Psycho Sid, μια ιστορία που κανείς δεν γνώριζε μέχρι να την αποκαλύψει πρόσφατα ο ίδιος.

Όταν ο Wyatt ήταν μικρός, μια μέρα βρισκόταν στα παρασκήνια του WCW και έπαιζε με μια την αγαπημένη του φιγούρα Rocketeer.

"Ήμουν παιδί και έπαιζα με την φιγούρα μου Rocketeer σε ένα δωμάτιο του WCW. Ο Psycho Sid Vicious πίστευε πως φώναζα πολύ δυνατά και τον ενοχλούσα, έτσι του πέταξα την φιγούρα σαν άντρας. Αυτός κατευθείαν άρπαξε το Rocketeer και μου το κατέστρεψε".

"Σήμερα, 30 χρόνια μετά, ο καλός μου φίλος Jason Baker, μου αγόρασε νέα φιγούρα Rocketeer, και μου αποκατέστησε την πίστη μου στην ανθρωπότητα. Και μάντεψε Sid, τώρα εγώ είμαι ο άντρας... εσύ ακόμα είσαι ένα μάτσο χάλια"

Απ' ότι καταλάβαμε κι εμείς, αυτή η ιστορία έχει να κάνει κάπως με την κατάσταση που επικρατεί στον χαρακτήρα του Fiend. Σίγουρα έχει επηρεαστεί από όλο αυτό.0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη