Υπάρχει ο καλύτερος Superstar όλων των εποχών;


Όπως καταλάβατε και από τον τίτλο σε τούτο δω το άρθρο ο Νίκος Ασλανίδης θα σας αναλύσει και εξηγήσει λίγο το θέμα με τον Greatest Superstar Of All Time. Συνεχώς ακούω πολλούς να χαρακτηρίζουν διάφορους παλαιστές ως τους καλύτερους που υπήρξαν ποτέ.

Ένα παράδειγμα: Michael Cole to John Cena: He is the greatest of all time, λόγω των πολλαπλών κατακτήσεων. Τελικά όμως υπάρχει όντως ο καλύτερος; Άντε να σας το εξηγήσω για να καταλάβετε!


Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να πω κανέναν τον καλύτερο όλων των εποχών και πιστεύω πως έτσι θα έπρεπε να είναι η πραγματικότητα. Άμα μου πεις πως ο τάδε είναι ο καλύτερος τεχνίτης, ο τάδε είναι ο καλύτερος στο μικρόφωνο, ο τάδε έχει το καλύτερο Gimmick, ο τάδε είναι ο καλύτερος heel, ο τάδε ο καλύτερος Face και ούτω καθεξής, αυτά ναι θα τα δεχτώ και θα συμφωνήσω. Κάθε κατηγορία ας το πούμε έτσι σίγουρα θα έχει κάποιον που είναι όντως ο πιο σπουδαίος.


Ωστόσο δεν μπορείς να τα συνδυάσεις όλα. Δεν υπάρχει κάποιος που να είναι ο καλύτερος στα πάντα και αυτό να τον κάνει αυτόματα τον καλύτερο όλων των εποχών. Δεν μπορώ να χαρακτηρίσω κάποιον ως "the greatest of all time", διότι μπορεί κάποιος να έχει πολύ καλά wrestling και mic skills και εσύ να τον θεωρείς τον κορυφαίο, κάποιος άλλος όμως θα έχει μεγαλύτερη επιρροή στο άθλημα και να μπορεί να συνδυάσει όλες τις δυνατότητες του και να παράξει "χημεία" μεταξύ των αγωνιζόμενων και απίστευτο αγώνα.


Η απάντηση μου λοιπόν είναι πως δεν υπάρχει Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ όλων των εποχών. Δεν τα συνδυάζει κανένας όλα σε κορυφαίο επίπεδο ώστε να είναι ο καλύτερος σε μια εταιρία όπως το WWE. Γι' αυτό λέμε ένας από τους καλύτερους και όχι ο καλύτερος, εκτός και αν μιλάμε για κάποιο συγκεκριμένο κομμάτι στο Pro Wrestling όπως ανέφερα προηγουμένως!

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη