Κατά πόσο μπορεί να επηρεάσει ο κορονοϊός την WrestleMania 36;


Ο κορονοϊός έχει σημάνει συναγερμό σε κρατική μηχανή και πολίτες, καθώς τις τελευταίες εβδομάδες τα κρούσματα του νέου ιού αυξάνονται παγκοσμίως.

Παρά την αυξανόμενη ανησυχία και τη φημολογία για το κατά πόσο θα επηρεάσει ο κορονοϊός την φετινή διεξαγωγή της WrestleMania, το WWE πρόκειται να προχωρήσει σε μέτρα προστασίας. Μάλιστα, πριν το Raw της εβδομάδας τα στελέχη του WWE συναντήθηκαν με τους superstars στα παρασκήνια και συζήτησαν για την κατάσταση που επικρατεί.

Το WWE συνεχίζει να σχεδιάζει τα πλάνα του για την WrestleMania 36, παρά τα πρόσφατα κρούσματα κορονοϊού που υπήρξαν στην περιοχή της Τάμπα που θα λάβει μέρος το μεγάλο Pay-Per-View.

Αξίζει να σημειωθεί πως ένας υπάλληλος του WWE (ο οποίος δεν εργάζεται στα γραφεία της εταιρίας στο Στάμφορντ), είχε στενή επαφή με έναν ασθενή, έτσι το γεγονός αυτό ανάγκασε την εταιρία να επικοινωνήσει με όλους τους εργαζόμενους και να τους προειδοποιήσει.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Brad Shepard, αποκάλυψε ένα email το οποίο στάλθηκε σε όλους τους υπαλλήλους του WWE από την ίδια την εταιρία. Το μήνυμα περιέχει κάποιες οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσουν όλοι οι εργαζόμενοι. Παρακάτω ακολουθούν οι εικόνες:


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη