Τα εφτά καλύτερα heel turns στην περίοδο της Ruthless Aggression


Με το WWE να επαναφέρει σιγά σιγά το ενδιαφέρον τόσο της εταιρείας όσο και του κοινού στην Ruthless Aggression era, αποφάσισα και εγώ ως παιδί που γαλουχήθηκε στο wrestling του σε αυτήν την σημαντική περίοδο, να ασχοληθώ με ένα θέμα το οποίο πραγματικά αγάπησα στο Ruthless Aggression. Τα heel turns. Tα heel turns σε αυτό το era ήταν πολύ σημαντικά, αφού άλλα έσωσαν καριέρες και άλλα έδωσαν στο WWE κάποιους από τους καλύτερους χαρακτήρες όλων των εποχών. 

Ας πάμε λοιπόν να τα δούμε μαζί. Είμαι ο Γιώργος Ναστούλης από το Ringside House και σήμερα θα δούμε τα καλύτερα εφτά heel turns κατά την περίοδο της Ruthless Aggression era

7) Trish Stratus

Προς τα τέλη του 2003, η Trish Stratus άρχισε να εμπλέκεται σε ένα ρομαντικό φλερτ με τον Chris Jericho, ο οποίος ήταν τότε και tag champion με τον Christian. O τελευταίος δεν εκτιμούσε και ιδιαίτερα το ότι ο Jericho ασχολούνταν περισσότερο με την Trish παρά με αυτόν και έτσι κάποια στιγμή, έσπασε και επιτέθηκε στον partner του, με τους δυο τους να έχουν ένα ματς στην Wrestlemania 20. Ωστόσο, εκεί έγινε το σοκαριστικό, αφού η Trish χαστούκισε δύο φορές τον Y2J και έδωσε την νίκη στον Christian, ενώ αποκάλυψε με ένα καυτό φιλί την σχέση της με τον Captain Charisma. Μετά μέχρι και το 2005, ακολούθησε ένα από τα καλύτερα heel runs για εμένα από γυναίκα, με την Trish να δίνει άλλη διάσταση στο τραγούδι του Οικονομόπουλου "Π....να στην ψυχή". 

6) JBL

Απρίλιος του 2004 και οι APA διαλύονται, αφού ο Ron Simmons καταλαβαίνει ότι έχει κάποια θέματα παρασκηνιακά να ασχοληθεί και γράφεται εκτός TV. O Bradshaw μένει μόνος και ο Heyman του θέτει την ιδέα του JBL. Τότε, ο Bradshaw είχε ήδη εδραιωθεί ως ένας κορυφαίος οικονομικός αναλυτής στο κανάλι που μεταδίδονταν το Smackdown και ήδη είχε γράψει και βιβλίο πάνω στα οικονομικά. Το μόνο που του έμενε ήταν να αφαιρέσει το τζιν και το  αμάνικο t-shirt και να βάλει ένα cowboy hat και ένα κοστούμι όλο δικό του. Και να γίνει φυσικά, ένας αλαζονικός κόπανος, ο οποίος προβάλλει στην μάπα σου ότι είναι καλύτερος από εσένα και έχει περισσότερα λεφτά από εσένα. Τέλειο. Απλά τέλειο. 

5) Eddie Guerrero


Το 2005, ήταν η τελευταία χρονιά που είχαμε την ευλογία να δούμε αυτόν τον θρυλικό παλαιστή να αγωνίζεται και να βρίσκεται εν ζωή. Πριν μας αφήσει για τον παράδεισο, ο Eduardo Gory Guerrero, μας έδωσε ένα από τα καλύτερα heel runs της χρονιάς εκείνης με κάποια από τα πιο παρανοϊκά όμορφα promos που περιστρέφονταν από ένα απλό πράγμα. Την εμμονή του Guerrero να κερδίσει τον Rey Mysterio. Σε αυτόν του τον στόχο, ο Eddie έβαλε στο παιχνίδι και τον γιο του Rey, τον Dominick, λέγοντας πως στην πραγματικότητα είναι δικός του γιος, κάνοντας την κόντρα τους ακόμα πιο προσωπική. Τελικά ο στόχος επιτεύχθη, αφού μετά από τρεις PPV ήττες, κατάφερε και κέρδισε τον μεγάλο του αντίπαλο, σε ένα από τα καλύτερα Steel Cage matches στο Smackdown. 

4) Randy Orton


Κάπου στα τέλη του 2002, ο Randy Orton βρισκόταν στην μέση του πουθενά. Τραυματίας, νέος, δίχως κάποιο ιδιαίτερο πλάνο για τον ίδιο και κοντά στην πόρτα της εξόδου. Ωστόσο, οι Triple H & Ric Flair, είδαν κάτι σε αυτόν τον νεαρό άντρα και αποφάσισαν να τον κάνουν το νέο μέλος μιας επερχόμενης φατρίας που είχε ως στόχο την απόλυτη κυριαρχία. Το όνομα αυτής;  Evolution. Ως αποτέλεσμα, ο Orton σύντομα κόντυνε το μαλλί του και έγινε ένας από τους μεγαλύτερους μαλάκες στο Monday Night RAW. Αποκτώντας και το προσωνύμιο "Legend Killer", o Randy έγινε ένας από τους κορυφαίους heel της φατρίας, κερδίζοντας παράλληλα, κατά κάποιον περίεργο τρόπο, τον σεβασμό του κοινού. 

3) John Cena


Την ίδια μοίρα με τον Randy Orton είχε και ο John Cena κάπου στα τέλη του 2002. Δεν υπήρχε πουθενά, είχε έναν generic babyface χαρακτήρα που απλώς είχε "Ruthless Aggression" και όλα έδειχναν ότι η πορεία του Chain Gang Commander θα έληγε πολύ σύντομα. Ωστόσο τότε, ο Cena άρχιζε να ραπάρει στα παρασκήνια και να κάνει τα δικά του μουσικά κομμάτια. Αυτό το παρατήρησαν οι ιθύνοντες και έτσι του έδωσαν να φορέσει τζιν παντελόνια, να κουβαλάει μια αλυσίδα μαζί του και την απόλυτη ελευθερία έκφρασης στο μικρόφωνο, ως heel. Ως αποτέλεσμα, γεννήθηκε έτσι ένας από τους πιο αγαπητούς χαρακτήρες του κοινού, που σύντομα οδήγησε τον Cena σε τίτλους αλλά και στο να γίνει το "Πρόσωπο του WWE" μέχρι και σήμερα.

2) Triple H


O Triple H τον Ιούνιο του 2002,  επέλεξε να επιστρέψει στο RAW μαζί με τον αγαπημένο του φίλο, Shawn Michaels, συμφωνώντας παράλληλα σε ένα από τα πιο αναμενόμενα reunions εκείνης της εποχής. Αυτό της D-X. Όλα φάνταζαν ονειρικά στο επεισόδιο εκείνο του RAW. Οι δύο φίλοι βγήκαν έξω μαζί, με μπλουζάκια D-Generation X και ετοιμαζόντουσαν για το κλασσικό Suck-it taunt. Ξαφνικά, ο HHH γύρισε και κοπάνησε με ένα από τα πιο δυνατά Pedigree τον HBK στο έδαφος, κάνοντας ένα από τα πιο δυνατά swerves εκείνης της περιόδου. O Hunter γρήγορα γρήγορα επέστρεψε στο να είναι ένας από τους κορυφαίους heels εκείνης της περιόδου και εννοείται στο να κερδίζει τίτλους.

1) Edge & Lita


Για εμένα, δεν υπήρχε πιο μισητό ζευγάρι στην Ruthless Aggression era από τους Edge & Lita. Σε μια από εκείνες τις σπάνιες (για εκείνη την εποχή) περιπτώσεις, όπου η πραγματικότητα ανακατεύτηκε με το storyline, η Amy Dumas, απάτησε το αγόρι της, Matt Hardy για τα μάτια του Edge. Ο Matt το έμαθε, το κοινό το έμαθε και υπήρχε heat πυρηνικής βόμβας τόσο στην Lita όσο και στον Edge. Τότε, το ζευγάρι χρησιμοποίησε το ρητό "If you can't beat them.." και έτσι αποφάσισαν να γίνουν ένα από τα πιο in-your face ζευγάρια που έχουμε δει στην WWE TV. Να φιλιούνται μπροστά στην κάμερα, χωρίς να νοιάζονται, να διαπράττουν την μία αδικία μετά την άλλη, ακόμη και να συνεχίζουν στο ring το μίσος τους για τον Matt Hardy. Ως αποτέλεσμα αυτού, γεννήθηκε ο Rated R-Superstar Edge, ένας από τους καλύτερους heels που είχε και θα έχει για πάντα το WWE. 


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη