Elimination Chamber 2020: Ο δρόμος είναι σκοτεινός...


Το Elimination Chamber 2020 αποτελεί παρελθόν και ήταν ο τελευταίος σταθμός πριν την WrestleMania 36, είδαμε αρκετές αντιπαλότητες να μεγαλώνουν ολοένα και περισσότερο. Ακολουθεί το ρεπορτάζ.

Daniel Bryan vs. Drew Gulak

Το Pay-Per-View άνοιξε με τον αγώνα των Daniel Bryan και Drew Gulak. Ο δεύτερος πριν το Elimination Chamber είχε δηλώσει πως όταν ήταν μικρότερος το όνειρό του ήταν να κερδίσει τον Daniel Bryan, έτσι του δόθηκε η ευκαιρία στο τελευταίο PPV πριν την WrestleMania. Ο αγώνας ήταν ξεκάθαρα τεχνικής σημασίας, οι δύο superstars πήραν αρκετό χρόνο κάτω στο ρινγκ επιχειρώντας διάφορα submissions και suplexes. Ο Gulak είχε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα κάνοντας μια αρκετά καλή εμφάνιση, μάλιστα στο τελείωμα "κλείδωσε" τον Bryan με dragon sleeper αλλά ο δεύτερος το έκανε reverse σε yes lock και κατάφερε να πάρει την νίκη.


United States Championship Match
Andrade (c) vs. Humberto Carrillo

Τους τελευταίους 2 μήνες η αντιπαλότητα ανάμεσα στους δύο καλά κρατεί. Κάθε εβδομάδα ο Carrillo δείχνει αποφασισμένος να κάνει την υπέρβαση και να κατακτήσει τον United States τίτλο, ενώ από την άλλη πλευρά ο Andrade αρνείται να χάσει τον τίτλο απ' τα χέρια του. Ο αγώνας ήταν αρκετά καλός και ο Carrillo έφτασε πολύ κοντά στην νίκη μετά από ένα super hurricanrana απ' την κορυφή του ρινγκ. Ο Andrade απάντησε χτυπώντας τον αντίπαλό του με corner double knee strike αλλά ο Humberto κατάφερε να κάνει το kick out.


Όταν ο πρωταθλητής συνειδητοποίησε πως δεν υπάρχει άλλος τρόπος να κερδίσει τον αγώνα, τότε η Zelina Vega προσπάθησε να βγάλει το προστατευτικό κάλυμμα στο πάτωμα έξω από το ρινγκ με τον Carrillo τελικά να αντιστέκεται στα βρώμικα παιχνίδια του αντιπάλου του. Έπειτα ακολούθησαν αρκετά near falls μέχρι που ο Andrade βρήκε την ευκαιρία να πάρει την νίκη με roll-up, και να παραμείνει πρωταθλητής.


SmackDown Tag Team Championship
Elimination Chamber Match

Ο πρώτος Elimination Chamber Match αγώνας της βραδιάς ήταν και για τους ομαδικούς τίτλους του SmackDown. Ο αγώνας ξεκίνησε πολύ δυναμικά με τους Usos και τους New Day να ξεκινάν πρώτοι στο ρινγκ, ενώ οι υπόλοιπες 4 ομάδες βρισκόντουσαν στους θαλάμους. Οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν μέχρι να περάσει ο χρόνος και να εισέλθει η πρώτη ομάδα μέσα στο ρινγκ, αυτοί ήταν οι Lucha House Party και ο αγώνας απέκτησε γρήγορο ρυθμό με διάφορες εναέριες κινήσεις από το μασκοφόρο δίδυμο, έχοντας και ένα όμορφο highlight με δύο πτώσεις από την κορυφή των θαλάμων. Κάπου εκεί στον αγώνα πέρασαν οι Miz & John Morrison, ενώ λίγο αργότερα στο ρινγκ εισήλθε και η ομάδα των Heavy Machinery, με τους Dolph Ziggler & Robert Roode να μένουν τελευταίοι και να περιμένουν την σειρά τους.


Highlights:

- Στις κορυφαίες στιγμές του αγώνα αξίζει να μπει η πτώση του Lince Dorado από την ψηλή κορυφή του Elimination Chamber ενώ οι υπόλοιποι superstars βρισκόντουσαν στη μέση του ρινγκ.

- Η πτώση του Tucker από την κορυφή του θαλάμου στις υπόλοιπες ομάδες έξω από το ρινγκ, πραγματικά κανείς δεν περίμενε κάτι τέτοιο από μέλος των Heavy Machinery.

- Ο Otis παίρνει φόρα για να χτυπήσει τον Ziggler αλλά ο δεύτερος τον αποφεύγει, έτσι με την ορμή που έχει ο Otis τρυπάει τον θάλαμο και εκτοξεύεται έξω από το Elimination Chamber.

- Οι Usos ανεβαίνουν στην κορυφή 2 θαλάμων και περνάν από Uso Splash τους Dolph Ziggler & Robert Roode.


Αποκλεισμοί:

- Οι Heacy Machinery πέτυχαν τον πρώτο αποκλεισμό πετώντας έξω τους Lucha House Party.

- Οι Ziggler & Roode απέκλεισαν από τον αγώνα τους Heavy Machinery αφού πέρασαν από Superkick και Glorious DDT τον Tucker.

- Οι Usos μετά από την βοήθεια των New Day, κατάφεραν να περάσουν από Uso Splash τους Dolph Ziggler & Robert Roode για να τους αποκλείσουν από τον αγώνα.

- Ο Kofi Kingston ανέβηκε στη κορυφή ενός θαλάμου με σκοπό να πέσει επάνω στον Jimmy Uso, αλλά ο δεύτερος τον αποφεύγει και ο Kingston συγκρούεται με το ρινγκ. Το γεγονός αυτό εκμεταλλεύτηκαν οι John Morrison & Miz και κατάφεραν να αποκλείσουν από τον αγώνα τους New Day.

Οι δύο τελευταίες ομάδες που έμειναν στο ρινγκ ήταν οι πρωταθλητές, και οι Usos. Τα δίδυμα αδέρφια συνεργάστηκαν πολύ καλά και έφτασαν πάρα πολύ κοντά στο να κερδίσουν τον αγώνα, αλλά την τελευταία κουβέντα είπαν οι Miz & Morrison με ένα δυνατό cover πήραν την νίκη και έφυγαν με τους τίτλους μετά από ένα εξαιρετικό ματς.


No Disqualification Match
AJ Styles vs. Aleister Black

Εδώ περνάμε σε έναν αγώνα που όλοι περιμέναμε. Οι δύο superstars εκμεταλλεύτηκαν το stipulation της αναμέτρησης και χρησιμοποίησαν διάφορα αντικείμενα όπως την καρέκλα, το kendo stick, και το table. Έτσι όπως καταλαβαίνεται το ματς ήταν αρκετά σκληρό. Μάλιστα, σε μια στιγμή ο Aleister Black επιχείρησε να περάσει από moonsault τον AJ Styles, αλλά ο δεύτερος τον άρπαξε στον αέρα και προσπάθησε να τον χτυπήσει με tombstone piledriver με σκοπό να στείλει το "μήνυμα" στον Undertaker, παρόλα αυτά δεν τα κατάφερε αφού ο Black το απέφυγε. Η κατάσταση όμως ξέφυγε αφού στο ρινγκ μπήκαν οι Gallows & Anderson και άρχισαν την βάναυση επίθεση προς τον μοναχικό Aleister Black, όμως κάπου εκεί οι καμπάνες ακούστηκαν και τα φώτα έσβησαν...


Ξαφνικά εμφανίζεται ο Undertaker και κρατάει από το λαιμό τους Gallows & Anderson, o Styles προσπαθεί να χτυπήσει με phenomenal forearm τον Undertaker αλλά ο "Phenom" αρπάζει από τον λαιμό τον "Phenomenal One" και τον περνάει από ένα δυνατό Chokeslam με τον κόσμο να τρελαίνεται. Έπειτα τα φώτα έσβησαν και άνοιξαν ξανά, τότε ο Aleister Black περιμένει τον Styles να σηκωθεί και τον χτυπάει με Black Mass για να πάρει την μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα του, χάρις την βοήθεια του Undertaker.


Raw Tag Team Championship Match
The Street Profits vs. Seth Rollins & Murphy

Πολύ ωραίος ήταν και ο αγώνας για τους Raw Tag Team τίτλους. Είχε μερικά όμορφα highlights, ενώ μάλιστα είδαμε και τον Kevin Owens να μπαίνει στην αρένα μέσα από τις κερκίδες με ένα κουτάκι ποπ-κορν. Τότε ο Rollins προσπάθησε να διαμαρτυρηθεί και τον πλησίασε, ο Owens του πέταξε πάνω του τα ποπ-κορν και ο Angelo Dawkins τον χτύπησε πισώπλατα για να μείνει μόνος του ο Murphy με τους Street Profits. Οι Profits πέρασαν τον Murphy από double powerbomb επάνω στο barricade, έπειτα τον έφεραν στο ρινγκ για να τον αποτελειώσουν με pop-up spinebuster και split-legged frog splash για να πάρουν την νίκη και να παραμείνουν πρωταθλητές. Φεύγοντας από την αρένα ο Kevin Owens πέρασε από ένα stunner τον Seth Rollins, έτσι για το hype!


3-on-1 Handicap Match
Intercontinental Championship

Ο αγώνας για το Intercontinental Chjampionship είχε μικρή διάρκεια και δεν έχουμε να σημειώσουμε πολλά πάνω σε αυτό, αφού ο Nakamura πέρασε τον Strowman από ένα kinshasa στο ringpost έπειτα ο Nakamura έκανε το tag στον Sami Zayn, σήκωσαν μαζί με τον Cesaro τον ταλαιπωρημένο Braun και με διπλό combo suplex & helluva kick... ο Sami Zayn κατάφερε επιτέλους να κατακτήσει το Intercontinental Championship και να το πανηγυρίσει μαζί με την παρέα του.


Women’s Elimination Chamber Match

Στο main event της βραδιάς είδαμε το Women's Elimination Chamber Match, θυμίζουμε πως η νικήτρια του αγώνα παίρνει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει την Becky Lynch στην WrestleMania 36 για το Raw Women's Championship. Πρώτες στο ρινγκ ξεκίνησαν οι Natalya και Ruby Riott, ενώ οι υπόλοιπες γυναίκες έμειναν στους θαλάμους και περίμεναν την σειρά τους.

Αποκλεισμοί:

- Πρώτη στο ρινγκ ήρθε η Sarah Logan αλλά αποκλείστηκε λίγο αργότερα από την Shayna Baszler η οποία ήταν η δεύτερη που βγήκε από τον θάλαμο.

- Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, η Shayna Baszler κατάφερε να αποκλείσει από τον αγώνα και την Ruby Riott αναγκάζοντάς την να κάνει tap-out. Κάπου εκεί σημείωσε και ένα προσωπικό ρεκόρ μέσα στο Elimination Chamber αφού κατάφερε να αποκλείσει 2 άτομα σε περίπου 1 λεπτό.

- Η Shayna έμεινε μόνη της στο ρινγκ με την Natalya, την οποία άρπαξε από το κεφάλι και την χτυπούσε ασταμάτητα επάνω στην πόρτα από τον θάλαμο, έπειτα την κλείδωσε με submission για να σημειώσει τον 3ο συνεχόμενο αποκλεισμό στο παιχνίδι.


- Από τον θάλαμο δεν πρόλαβε καν να βγει η Liv Morgan αφού δέχτηκε άσχημη επίθεση από την Shayna Baszler και αποκλείστηκε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που αποκλείστηκαν οι Sarah Logan, Ruby Riott, και Natalya.

Τελευταίες στο ρινγκ έμειναν οι Shayna Baszler και Asuka, σε σχέση με τα υπόλοιπα κορίτσια η Asuka κατάφερε όντως να δυσκολέψει περισσότερο την Baszler. Δεν τα κατάφερε όμως αφού μετά από μερικά δυνατά χτυπήματα η Baszler κατάφερε να υποτάξει την Asuka, να κερδίσει τον αγώνα, και να δηλώσει έτοιμη να εκθρονίσει την πρωταθλήτρια Becky Lynch στην WrestleMania.


Αποτελέσματα Elimination Chamber 2020:

- Οι Viking Raiders νίκησαν τους Zack Ryder & Curt Hawkins
- O Daniel Bryan κέρδισε τον Drew Gulak
- O Andrade επικράτησε του Humberto Carrillo
- Οι Miz & John Morrison νίκησαν το Elimination Chamber Match
- O Aleister Black κέρδισε τον AJ Styles
- Οι Street Profits επικράτησαν των Seth Rollins & Murphy
- Οι Sami Zayn, Nakamura & Cesaro κέρδισαν τον Braun Strowman
- Η Shayna Baszler κέρδισε το Women's Elimination Chamber Match

Δείτε όλο το Pay-Per-View εδώ:
http://watchwrestling.in/watch-wwe-elimination-chamber-2020-3-8-20/


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη