Υπάρχει περίπτωση να είναι 'Casket Match' το Undertaker vs. AJ Styles;


Κατά την διάρκεια του περασμένου Raw, ο AJ Styles προκάλεσε τον Undertaker σε αγώνα στην WrestleMania. Κατά την διάρκεια του promo ο Styles είπε πως ελπίζει ο Undertaker να "πεθάνει" στο ρινγκ στην WrestleMania, ενώ τόνισε πως θα βάλει κυριολεκτικά το τελευταίο καρφί στο φέρετρό του.

Έτσι μετά από αυτό το promo, ξεκίνησαν οι φήμες για το stipulation που θα μπορούσε να έχει αυτός ο αγώνας, βασιζόμενοι πάντα στα λόγια του "Phenomenal One". Αρκετός κόσμος υπέθεσε πως ο αγώνας θα είναι Casket Match, το οποίο μάλλον δεν ισχύει σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Ο γνωστός δημοσιογράφος του Wrestling Observer, Bryan Alvarez, αποκάλυψε πως ο αγώνας δεν θα είναι Casket Match.

«Ο AJ Styles υποσχέθηκε πως θα αναγκάσει τον Undertaker να πεθάνει στο ρινγκ, είπε επίσης πως θα βάλει το τελευταίο καρφί στο φέρετρό του, το οποίο φυσικά με οδήγησε σε σκέψεις ότι ο αγώνας θα είναι Casket Match. Η απάντηση που έλαβα είναι πως όχι, ο αγώνας δεν θα είναι Casket Match. Πιθανότατα θα είναι ένας απλός παραδοσιακός αγώνας».

Βέβαια ας μην αποκλείουμε τελείως αυτό το ενδεχόμενο, αφού την Δευτέρα αναμένεται να δούμε ένα contract signing ανάμεσα στους Undertaker και AJ Styles, που δεν αποκλείεται να μάθουμε εκεί το stipulation που θα έχει ο μεγάλος αυτός αγώνας.


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη