NXT 18/09/2019: Η προφητεία ολοκληρώθηκε


To NXT έκανε το αναμενόμενο ντεμπούτο του στο USA Network, σε μια νέα αρχή για το developmental brand, αφού πρώτη φορά βλέπουμε live επεισόδιο καθημερινού NXT. Η πρώτη ώρα του show προβλήθηκε στο USA Network, ενώ η δεύτερη ώρα προβλήθηκε στο WWE Network. Ας δούμε ωστόσο τι έγινε σε αυτό το μεγάλο show, όπου είδαμε εντυπωσιακά ματς, νέες κόντρες να ανοίγουν αλλά και μια τεράστια αλλαγή τίτλου. 

- Το show άνοιξε ένα video package, όπου είδαμε τον Triple H να μιλάει για το NXT. Στην συνέχεια, το Women's Fatal 4 Way έλαβε χώρα, όπου είχαμε τις Bianca BelAir, Io Shirai, Candice LeRae & Mia Yim να παλεύουν για μια ευκαιρία απέναντι στην πρωταθλήτρια Women's του NXT, την Shayna Baszler. Μετά από ένα καλό ματς, όπου όλες οι γυναίκες είχαν τις ευκαιρίες να κερδίσουν, η LeRae ήταν αυτή που κέρδισε, με ένα Springboard Moonsault. Μετά το ματς, οι Baszler, Shafir & Duke, περικύκλωσαν το ring και η NXT Women's Champion είχε το πρώτο της τετ-α-τετ με την νέα της πρόκληση. 

- Αφού ανακοινώθηκε ότι την επόμενη κόντρα θα συνεχιστεί η σπουδαία κόντρα που έχει ανοίξει ανάμεσα στους Keith Lee & Dominik Dijakovic, ο Cameron Grimes (πρώην Trevor Lee στο IMPACT Wrestling), επικράτησε σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα του Sean Maluta σε ένα ξεκάθαρο squash match, ενώ αργότερα είδαμε και ένα vignette για τον Damien Priest.


- Το νέο αφεντικό της NXT North American Championship ζώνης είναι ο Roderick Strong. Το μέλος της Undisputed Era, μετά από ένα εκπληκτικό ματς, το οποίο θα μπορούσε άνετα να αποτελέσει το main event ενός σπουδαίου WWE show, επικράτησε του πρώην πρωταθλητή Velveteen Dream. Κατά την διάρκεια του ματς, τα άλλα μέλη της Undisputed Era ενεπλάκησαν στον αγώνα, με τον NXT Champion, Adam Cole, να είναι αυτός που κόστισε την νίκη στον Dream, με το Superkick που οδήγησε τον Roderick Strong στο να εκτελέσει το End of Heartache για να πάρει την μεγάλη νίκη και τον τίτλο. Επιτέλους! Η προφητεία ολοκληρώθηκε! Η Undisputed Era έχει στα χέρια της, όλους τους τίτλους του NXT.

- Η πρώτη ώρα του show έληξε εκεί. Με την έναρξη της δεύτερης ώρας, ο Pete Dunne βρέθηκε σε δράση, όπου αντιμετώπισε τον Arturo Ruas. Μετά από έναν σύντομο, αλλά ισορροπημένο αγώνα, ο Dunne ήταν αυτός που πήρε την νίκη, με υποταγή. Στην συνέχεια, η Xia Li αντιμετώπισε την Aliyah που είχε στο πλευρό της την Vanessa Borne. Η πρώτη ήταν αυτή που κέρδισε τον αγώνα με ένα Tornado Kick.


- H φατρία της Imperium είναι εδώ στο NXT. Οι WALTER, Alexander Wolfe, Marcel Barthel & Fabian Aichner έκαναν μια μεγάλη είσοδο στο αμερικάνικο NXT, κάνοντας μια επίθεση στον προγραμματισμένο αντίπαλο του Kushida, τον Denzel DeJournette. Αφού μίλησαν και είπαν πως είναι εδώ να φέρουν πίσω το καθαρό wrestling, είχαν ένα τετ-α-τετ με τον Kushida, ο οποίος έδειξε ξεκάθαρα πως δεν τους φοβάται. 

- O Lio Rush έκανε την επιστροφή του μετά από πάρα πολύ καιρό που ήταν εκτός δράσης και όπως ήταν αναμενόμενο, το Cruiserweight Championship, θα αποτελεί κομμάτι πλέον του NXT, αφού αντιμετώπισε τον Oney Lorcan για να κριθεί το ποιος θα είναι ο επόμενος διεκδικητής του τίτλου του Drew Gulak. Μετά από άλλον έναν όμορφο αγώνα, ο Rush ήταν αυτός που πήρε την νίκη, εκτελώντας το Frogsplash.


- Ο τελευταίος αγώνας της βραδιάς ήταν το πολύ-αναμενόμενο Street Fight match, ανάμεσα στους Matt Riddle & Killian Dain. Γρήγορα, η κατάσταση ξέφυγε και αφού η μάχη πήγε στα παρασκήνια, ξαφνικά άρχισαν ολοένα και περισσότερα ονόματα από το roster του NXT, να ανακατεύονται στον αγώνα. Το show έκλεισε με ένα χαοτικό brawl ανάμεσα σε όλα τα ονόματα του NXT, με τον Dain να κάνει ένα τεράστιο dive από το ring προς τα έξω, βγάζοντας εκτός όσους μπορούσε. 

Αποτελέσματα NXT 18/09/19:

  • H Candice LeRae κέρδισε τις Mia Yim, Bianca Belair & Io Shirai 
  • O Cameron Grimes νίκησε τον Sean Maluta 
  • O Roderick Strong επιβλήθηκε του Velveteen Dream για το NXT North American Championship 
  • O Pete Dunne επιβλήθηκε του Arturo Ruas 
  • H Xia Li κέρδισε την Aliyah 
  • O Lio Rush κέρδισε τον Oney Lorcan 
  • O αγώνας ανάμεσα στους Matt Riddle & Killian Dain δεν ολοκληρώθηκε ποτέ

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη