How WWE should have booked: Undertaker vs. Sting


Ναι, ξέρω τι θα πείτε. Το έχει κάνει ο Adam Blampied, το έχει κάνει ο Simon Miller. Όλοι του WhatCulture το έχουν κάνει. ΩΡΑΙΑ... ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ. Πάντα ήθελα να το παίξω σεναριογράφος στην θέση σεναριογράφου και God damn it, η ευκαιρία παρουσιάστηκε. Δεν είπα ότι η ιδέα είναι original, αλλά μου άρεσε, το βρήκα ευφυέστατο και μπράβο μου που το είπα.

Μαζί θα κοιτάξουμε λοιπόν στιγμές που το WWE δεν κοίταξε, ευκαιρίες booking που τις παρέσυρε το ρεύμα, μάνα μου δεν είναι ψέμα. Και μαζί θα πούμε (θα πω δηλαδή) πως θα τις ετοιμάζαμε ή πως θα τις φέρναμε εις πέρας, γιατί ας το παραδεχτούμε. Αυτήν την περίοδο είμαι έτει καλύτερος εγώ και ο Μπάμπης από τα Πετράλωνα από το creative εκεί στο WWE.

Σήμερα λοιπόν θα μιλήσουμε για το πως θα ετοιμάζαμε ένα ματς μεταξύ των δύο μεγαλύτερων θρύλων της βιομηχανίας. Του Undertaker και του Sting. Οι πρώτες φήμες για το ματς μεταξύ των δύο ξεκίνησαν πίσω το μακρινό 2010, όταν και προς τα τέλη Δεκέμβρη εμφανίστηκαν κάποια teasers που θα οδηγούσαν τον Φλεβάρη στην αποκάλυψη κάποιων μυστηριωδών φιγούρων, που αποδείχτηκαν τελικά ότι ήταν οι Undertaker & Triple H. Στην συνέχεια στο Survivor Series του 2014, είχαμε το ντεμπούτο του Sting, ο οποίος επιτέθηκε στην Authority και έπειτα οδηγηθήκαμε στην Wrestlemania 31, όπου ο Sting... εμ... έχασε... από τον Γαμπρό, ενώ ο Undertaker μετά από feud, το οποίο κράτησε ζωντανό μόνος του ο Bray Wyatt, αφού μέχρι και το προτελευταίο RAW, δεν ήταν σίγουρο, αν ο Deadman ήθελε να εμφανιστεί ξανά στην Mania, κέρδισε τον Eater of Worlds.

Μετά δυστυχώς, ο Sting αποκόμισε εκείνον τον σοβαρό τραυματισμό στο λαιμό, στον αγώνα του με τον Seth Rollins, στο Night of Champions και αναγκάστηκε να αποσυρθεί, χωρίς να δούμε ποτέ αυτόν τον μεγάλο αγώνα που όλοι φανταζόμασταν. Και όμως εγώ, μπορώ να το κάνω και μάλιστα μπορώ να το κάνω καλύτερα από το WWE.


1ο κεφάλαιο:
TRIPLE H vs STING


Οπότε όλο το πλάνο μας εδώ, θα ξεκινήσει μετά την Wrestlemania 30. O Undertaker έχει χάσει το σερί του από τον Brock Lesnar, ενώ ο Sting μετά από λίγο καιρό, υπογράφει το συμβόλαιό του στο WWE. Το πλάνο εδώ, είναι να χτίσουμε τον Sting, ως μια απειλή αντάξια του Undertaker, ενώ από την άλλη θέλουμε να εστιάσουμε στην χαμένη περηφάνια του Undertaker, αφού έχασε το μοναδικό πράγμα που τον κράταγε ζωντανό και κράταγε την ψυχή του ήρεμη και να χτίσουμε ξανά έναν πραγματικό ήρωα. Δεν υπάρχει κανένας face ή heel εδώ πέρα. Εδώ, θα συγκρουστούν δύο πλάσματα της νύχτας, Δύο θρύλοι διαφορετικών εταιρειών. Θα έβαζα τον Sting να δώσει 3 αγώνες, πριν τον αγώνα του με τον Undertaker, ενώ ο Deadman θέλουμε να κάνει την εμφάνιση του γύρω στην περίοδο της Wrestlemania.

Οπότε το ντεμπούτο του Sting, θα το έκανα αιφνιδιαστικά. Κάπου όπου να είχε μεγάλη σημασία. Σε ένα μεγάλο ματς. Το ντεμπούτο του, θα το έκανα στο Money In The Bank του 2014. Στο Ladder Match για το WWE World Heavyweight Championship. John Cena, Randy Orton, Kane, Alberto Del Rio, Cesaro, Bray Wyatt, Roman Reigns & Sheamus. Αυτοί συμμετείχαν στο τότε ματς. Καθώς ο Roman Reigns μαζί με τον John Cena παλεύουν στην σκάλα, ο John Cena πετάει τον Roman με AA εκτός σκάλας και μένει μόνος του στο ring, κοντεύοντας στην ζώνη. Ξαφνικά, ο Triple H, ο οποίος έχει νευριάσει που οι Orton & Kane δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις προσδοκίες, επιτίθεται στον Cena και έχει τους Orton, Kane & Rollins, ο οποίος βγαίνει έξω στο ρινγκ να βοηθήσει να βαράνε τον Cena. Όταν ξαφνικά τα φώτα σβήνουν.

Όλο αυτό το video montage που είδαμε στο Survivor Series, εμφανίζεται στο titantron, εκτός από την φάτσα του Sting. Τα φώτα ξανασβήνουν και μετά αρχίζουν να αναβοσβήνουν προβολείς, έτσι όπως γίνεται τώρα, στο entrance του "The Fiend". Και βλέπουμε από τα δοκάρια της οροφής του σταδίου, με ειδικό σκοινί να κατεβαίνει ο Sting. Τώρα ξέρω, πως μετά τον θάνατο του Owen Hart, ο Vince δεν ήθελε να ρισκάρει, αλλά ας ελπίσουμε εδώ, πως για μια φορά, θα το επιτρέψει. Τα φώτα σβήνουν και όταν ανοίγουν πλήρως, ο Sting βρίσκεται στην μέση του ring και βαράει όλα τα μέλη της Authority, ενώ στο τέλος εκτελεί το Scorpion Death Drop στον Triple H. O John Cena ανεβαίνει την σκάλα και κερδίζει το WWE World Heavyweight Championship και αρχίζει από τότε να μετράει, τα suplex που θα του εκτελέσει ο Brock Lesnar στο SummerSlam.


Την επόμενη νύχτα στο RAW, o Triple H κάνει την είσοδο του και είναι εξοργισμένος που ο Sting, ένα "φάντασμα" όπως λέει ο ίδιος, έμπλεξε τον...κώλο του στις business της Authority. Αλλά, αν όπως λέει, ο Sting θέλει προσοχή, ο Sting θα πάρει αυτό που ακριβώς πήρε και το WCW. Κακοφημία και αφάνεια. Τον Sting δεν τον ξαναβλέπουμε, μέχρι το RAW μετά το Battleground, το οποίο ακολουθούσε το Money In The Bank PPV. O Triple H έχει νευριάσει και θέλει όπως και δήποτε να χάσει τον τίτλο του ο Cena. Έτσι δίνει στον Randy Orton  την ευκαιρία για το WWE Championship και μαζί με τον Seth Rollins στο πλευρό του, ο οποίος αρχίζει από τότε να προειδοποιεί για το cash-in, κοντεύει στο να κερδίσει τον Cena, όταν ξαφνικά πάλι τα φώτα σβήνουν. Όταν ανοίγουν ξανά, ο Orton είναι αναίσθητος στο ring, ενώ ο Rollins έχει εξαφανιστεί. Ο Cena εκτελεί το AA και κερδίζει τον αγώνα, ενώ το show τελειώνει με τον Sting να επιστρέφει τον Rollins στο γραφείο του Triple H αναίσθητο και τον Vigilante να σημαδεύει με το ρόπαλο το κεφάλι του Triple H.

Την επόμενη εβδομάδα, ο Triple H προκαλεί τον Sting σε ματς, στο SummerSlam, λέγοντας πως ήρθε η ώρα να βάλει την ψυχή του WCW στο νοσοκομείο και στην ουρά για την σύνταξη. Τα φώτα κλείνουν και στο titantron με μια creepy μουσική και γραμματοσειρά εμφανίζονται τα εξής : "Triple H. You say that I deserve to live in infamy and in my own sorrow. You say that you fear no man and that you are powerful, when in reality, you will realise that every man faces his demons and the truth that exists within him. Triple H, you're about to find out why I am your worst nightmare".


 Τα φώτα ανοίγουν και ο Sting κάνει ένα ακόμη Scorpion Death Drop στον Triple H. Το build προχωράει μέχρι το τελευταίο RAW πριν το SummerSlam, όπου ο Triple H προσκαλεί τον Sting να υπογράψουν το συμβόλαιο του αγώνα τους. Κατά την διάρκεια του promo, ανταλλάζονται σκληρές κουβέντες, μπορείς να τις πεις και off script κουβέντες, με τον Sting να ξεσπάει και να λέει τον λόγο που πίστευε ότι το WWE δεν αξίζει, αφού κακομεταχειρίζονταν τους τύπους, που στο WCW ήταν αστέρες. Το segment τελειώνει με τους Rollins, Orton & Triple H να επιτίθενται στον Sting και ο Triple H να τον ρίχνει στο καναβάτσο με το Pedigree.

Το ματς πραγματοποιείται στο SummerSlam και μετά από διάφορα interferences από πλευράς DX & NWO, o Sting κερδίζει τον Triple H, αναγκάζοντας τον να παραιτηθεί με το Scorpion Death Lock και μετά το ματς σε μια μη χαρακτηριστική κίνηση, ο Triple H συγχαίρει τον Sting για την νίκη του, παραδεχόμενος την ήττα του και την αξία του αντιπάλου του, κάνοντας σιγά σιγά, το χτίσιμο του Sting, ως ένας αξιοσέβαστος θρύλος της εταιρείας. 


2o κεφάλαιο:
KANE vs STING


Τόσο καιρό, παρατηρείτε ότι πέρα από το Money In The Bank, ο Kane δεν έχει ανακατευτεί σε όλο αυτό το χαμό μεταξύ της Authority και του Sting. Και αυτό, γιατί ο Big Red Machine αποτελεί το επόμενο κεφάλαιο μας στο σωστό build μεταξύ Sting & Undertaker. Γιατί θέλουμε η ιστορία μας, να αποτελεί μια ιστορία έξω από την πραγματικότητα και από τα reality based storylines, αφού έχουμε να κάνουμε με δύο τέτοιους χαρακτήρες. Αλλά το πράγμα θα ξεκινήσει κάπως ρεαλιστικά. Στο Hell In A Cell PPV, o Kane θα προσπαθήσει να επέμβει στο ματς του Seth Rollins με του Dean Ambrose. Τα φώτα σβήνουν και ο Sting εμφανίζεται και χτυπάει τον Kane με το baseball bat και μετά εξαφανίζεται πάλι. 

Την επόμενη νύχτα, ο Sting κάνει την είσοδο του, στο Monday Night RAW, παίρνει το μικρόφωνο και λέει το πόσο απογοητευμένος είναι με τον Kane. Να θυμίσω σε αυτό το σημείο, πως τον Αύγουστο του 2014, ο Kane ξαναδίνει πίσω την μάσκα του Demon στην Stephanie McMahon και έχει ξανά τον ρόλο του Corporate Kane. Λέει, λοιπόν ο Sting, το πόσο απογοητευμένος είναι με τον Kane. Πιο συγκεκριμένα λέει τα εξής. 

"I want to say, that I am completely dissapointed with the Devil's favourite Demon. It seems that the Demon has now a leash and he has become the Devil's favourite puppy. I'm dissapointed in you Kane. I did not expect this from you. Back in the day, you were all hell, fire and brimstone. And now what? You are listening to the ones that for so many years, you have spat on and you have stepped upon. I guess that the apple doesn't fall far from the tree.

Ακριβώς. Εδώ έχουμε την πρώτη μπηχτή του Sting προς την πλευρά του Undertaker και βλέπουμε πως θίγουμε την περηφάνια του Deadman, που θα είναι κομβικό σημείο στο feud μας για την Wrestlemania. O Kane, θα κάνει και αυτός την είσοδο του, χωρίς την μάσκα φυσικά και θα πει στην αρχή ότι χαίρεται που βλέπει τον Sting. Γενικότερα, στα πρώτα promo θέλουμε τον Kane, να συμπεριφέρεται ανθρώπινα και να προσπαθεί να μιλήσει κανονικά προς τον Sting, αφού και ο ίδιος ο Kane έχει χάσει την περηφάνια του. Σκεφτείτε το λίγο. Από το 2013, που έγινε μέλος της Authority, όλο αυτό έγινε, επειδή ο Kane, storyline based πάντα, θεωρούσε πως έχει χάσει την αίγλη του ως τέρας. Και όπως και ο αδερφός του, ο Kane, ψάχνει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, την χαμένη του περηφάνια. Και η συμπεριφορά του Seth Rollins έχει αρχίσει σιγά σιγά, να τον εξωθεί στην άκρα. 


Για τις πρώτες δύο εβδομάδες του build λοιπόν, θα έχουμε αυτήν την συμπεριφορά. Ο Sting θα θίγει το θέμα της περηφάνιας και ο Kane θα προσπαθεί να κρατήσει την ηρεμία του, ενώ ταυτόχρονα θα έχει την Stephanie McMahon και τα υπόλοιπα μέλη της Team Authority να προσπαθούν να του πουν, με έναν άγριο τρόπο βέβαια, να μην λυγίσει στις πιέσεις και να κάνει...ότι είναι καλύτερο για την business. Ο Kane όμως την τρίτη εβδομάδα, δεν αντέχει και αφού ακούει ένα video package με τα λόγια του Sting την περασμένη εβδομάδα, όπου έθιξαν ξανά την χαμένη του περηφάνια, αποφασίζει να δράσει.

 Και αφού μας teasάρεται ο χαμός και η καταστροφή που θα προκαλέσει, όταν η Stephanie McMahon πηγαίνει και βλέπει σπασμένο το τετράγωνο γυαλί που είχε μέσα την μάσκα του και είναι γραμμένη στο γραφείο της η λέξη REPEND, με αίμα, στο main event της βραδιάς, όπου έχουμε τον Seth Rollins να αντιμετωπίζει τον John Cena, με τους Noble, Mercury & Rusev στο πλευρό του, ο οποίος σιγά σιγά, teasάρει να μπει στην Authority (πράγμα που θα έκανε τον Rusev αμέσως έναν από τους top heels σε συνδυασμό και με το gimmick του) μέχρι που ο Demon Kane κάνει την είσοδο του και διαλύει τους πάντες. Chokeslam στον Cena, Chokeslam στους Mercury & Noble, Chokeslam στον Rusev και τέλος Chokeslam στον Rollins. 


Αμέσως μετά, αυτές του τις πράξεις, ο Kane παίρνει το μικρόφωνο και φωνάζοντας το όνομα του Sting τον προκαλεί σε αγώνα στο Survivor Series, λέγοντας συγχαρητήρια στον Vigilante, αφού μόλις εξαπέλυσε την μεγαλύτερη απειλή στην ιστορία του WWE. Την τελευταία εβδομάδα, πριν το Survivor Series, στο RAW πριν το μεγάλο show, o Kane κάνει interference σε κάθε ένα ασήμαντο ματς της βραδιάς, κάνοντας Chokeslam σε όλους όσους βρίσκονται στους αγώνες, ενώ επεμβαίνει και στο main event, που είναι η υπογραφή συμβολαίου μεταξύ της Team Cena και της Team Authority. Την θέση του σε αυτόν τον αγώνα, την έχει πάρει ο Cesaro, ο οποίος θα χρειαζόταν ένα καλό spot, αφού το push του μετά την Wrestlemania 30 άρχιζε να πέφτει. 


Ο Kane δείχνει την πίστη του στην Authority, διαλύοντας τον John Cena, μέσα στο χάος που έχει προκληθεί μετά το μεγάλο brawl, έχοντας ξεκαθαρίσει προηγουμένως, σε ένα backstage segment με την Stephanie, πως δεν θα ανακατευτούν στην δουλειά του με τον Sting, αφού το θέμα είναι προσωπικό, μέχρι που τα φώτα σβήνουν και ανοίγουν με τον Sting να βρίσκεται στο ring. Ο Sting σημαδεύει με το ρόπαλο το Kane, o Kane σηκώνει τα χέρια στον αέρα, τα ρίχνει κάτω και φλόγες αρχίζουν να βγαίνουν από το ring, κλείνοντας με ένα έντονο face-off το show. 

Στον αγώνα, ο οποίος γίνεται στο Survivor Series, μετά από δύο Scorpion Death Drop, o Sting καταφέρνει και κερδίζει τον Big Red Machine, ο οποίος αργότερα αφού πάλι χάνει την περηφάνια του και δεν επέρχεται στην "κάθαρση", θα βοηθήσει την Team Authority, στο να κερδίσει την Team Cena, πράγμα που βγάζει νόημα, χωρίς το ηλίθιο stipulation του εάν κάποιος χάσει, αποχωρεί από το WWE. Αφήνουμε όμως τον Kane, έχοντας δείξει μια μικρή πρόγευση, του τι θα συμβεί του χρόνου το 2015, όταν ο Kane θα συγκρουστεί με τον Rollins, για το WWE World Heavyweight Championship. 

3ο κεφάλαιο:
ROYAL RUMBLE & BUILD-UP 


Αρχές Ιανουαρίου του 2015 και ο Sting κάνει την είσοδο του στο ring του RAW δύο μήνες μετά και ανακοινώνει ότι θα είναι ένας από τους συμμετέχοντες του Royal Rumble 2015, λέγοντας πως θέλει να στοχεύσει τον τίτλο του Brock Lesnar και την "νύχτα να καλύψει ξανά τα φωτεινά πέπλα του WWE, τα οποία μου παραδόθηκαν" λέγοντας άλλη μια μπηχτή προς τον Undertaker. Την εβδομάδα πριν το Rumble, έχουμε ένα μεγάλο segment όπου ο Sting μαζί με τον Paul Heyman βρίσκονται στο μικρόφωνο και αφού ο Heyman μιλάει και τονίζει πως ο Brock Lesnar ήταν ο άνθρωπος που έσπασε το σερί του Undertaker στην Wrestlemania, o Sting τονίζει πως δεν είναι ο Undertaker και πως η διαφορά του με τον Undertaker είναι πως "όταν το σκοτάδι μου εξαφανίζεται, πάντα βρίσκω τον τρόπο να το επαναφέρω στην πραγματικότητα. Το σκοτάδι του Undertaker, από ότι φαίνεται είχε εξαφανιστεί εδώ και καιρό. Απλά ήταν πολύ ξεροκέφαλος και πεισματάρης για να το παραδεχτεί. "

Το Royal Rumble και το Royal Rumble match καταφθάνει και στο νούμερο 25, βγαίνει ο Sting. O Sting μπαίνει στο ring και διαλύει τους πάντες και έχει κάποια μικρά eliminations, όπως πχ τους Ryback. Jack Swagger μέχρι που στο νούμερο 26, ακούμε την νεκρώσιμη καμπάνα. Τα φώτα σβήνουν και μια τρομακτική παιδική ψιθυριστή φωνή ακούγεται να λέει "He is coming for you". Τα φώτα ανοίγουν πάλι και ο Sting κοιτάει με ένα χαμογελαστό περίεργο ύφος στο ring, όταν από πίσω του, ο Kane τον πετάει εκτός Royal Rumble. Την επόμενη βραδιά στο RAW, o Sting εμφανίζεται να βρίσκεται στην κορυφή του σταδίου, κρατώντας ένα μικρόφωνο και λέει τα εξής: 

"So, you have finally decided to show up. I fought with Kings, I fought with Demons, I even wanted to be champion, just to get your attention. But in all of that, even in the time that I was hurting your baby brother, all your ever wanted, was to get your pride hurt. When I was in the ring with Paul Heyman, I talked about your pride and that your darkness wasn't as looming (έντονο) in the WWE as it was before.And after this, you have finally decided that it was time, to meet your destiny. Because, our souls Deadman. Our very souls were connected since the moment I was born. And our destinies and our paths, led us to this very moment. To meet our fate. Two Princes of Darkness meeting for the first time. But of course, the ball is in your court, Deadman. Let's see if you're up to play."

Την επόμενη εβδομάδα στο RAW, βλέπουμε σε επανάληψη τα λόγια του Sting, ενώ ανακοινώνεται ταυτόχρονα ότι ο Undertaker θα βρίσκεται στο επόμενο επεισόδιο για να απαντήσει στον Sting. Στο επόμενο RAW πράγματι, ο θρυλικός Undertaker (αφού φυσικά, τον έχουμε πείσει ότι αυτό το feud αξίζει για να εμφανιστεί στην Wrestlemania) κάνει την είσοδο του στο ring, έχοντας αφήσει ξανά τα μακριά μαύρα μαλλιά του και έχοντας λίγα παραπάνω γένια, αλλά δεν έχει την ίδια αύρα, την οποία είχε. Τον βλέπεις ότι έχεις αφήσει, έχει παρατήσει τον εαυτό του και δεν μοιάζει τόσο τρομακτικός. Ο Deadman παίρνει το μικρόφωνο και βγάζει το καπέλο του. Το αφήνει μέσα στο ring και λέει: 

" In all of the years of my existence, here in the WWE, I was the Reaper. I was taking souls and I was digging holes. But last year, the time stopped for me. I left the ring as a lost soul, I left the ring as a broken man, who for the first time in his lifetime, he had to deal with loss. Loss is always a painful memory. It creates chaos, sadness in the mind of a broken man, which is what I am right now. In my years in the WWE, I have lost many things. I have lost championships, I have lost matches and two years ago, I lost my father (βλέπε Paul Bearer που πέθανε το 2013). But nothing hurts more than losing my soul. Nothing hurts more than losing The Undertaker. 


But then, you came Sting. You have arrived to show me meaning after all of this time. Meaning to the one true purpose. To find out who will be the true Minister of Darkness. Who will yield his black sword into another's cold, dark heart. But Sting, don't you think that this is a playground. This is not a playground whre the big boys in your days used to play. This is MY YARD. And Sting, you stepped in my yard and you tried to hurt my pride. But you didn't realise, that you can't break what is already broken. Sting, (και εδώ ο Taker μιλάει λίγο πιο κανονικά, χωρίς αυτήν την επιβλητική φωνή, σαν ένας κανονικός άνθρωπος) I have nothing left to lose. You will get the Deadman and you will get the catharsis that you so desperately crave. You will...REST...IN...PEACE" 


Ο Sting μπορεί να βγει στο Smackdown της επόμενης ημέρας και να πει ότι αποδέχεται την πρόκληση σε ένα άλλο σύντομο segment και το ματς τους να κανονιστεί στην Wrestlemania. Επίσης, θα πρέπει το ματς τους να έχει κάποιο stipulation. Ένα No Holds Barred match θα ήταν ότι πρέπει, προκειμένου ο Sting να κάνει χρήση του ροπάλου του. Το συστατικό κλειδί στο να πετύχει αυτό το build-up, πριν το μεγάλο αγώνα, είναι ότι ο Undertaker και ο Sting δεν πρέπει ποτέ να βρεθούν στο ίδιο ring, μέχρι και το τελευταίο RAW πριν την Wrestlemania. 

Θέλουμε το ματς τους να μοιάζει με ένα φαινόμενο, που όντως θα το δούμε μια φορά στις χίλιες, θέλουμε το ματς τους να έχει ένα πανηγυρικό κλίμα, κάτι που λείπει ιδιαίτερα από το WWE τον τελευταίο καιρό. Θα μπορούσαμε να βλέπουμε διάφορα video packages, από τον Sting για παράδειγμα, να μιλάει για το πως ξεκίνησε ως ελπιδοφόρος surfer στο WCW και κατέληξε να δει την σκοτεινή πλευρά και να καταλάβει πως είχε γεννηθεί για άλλο σκοπό στην ζωή του. Επίσης, ο Undertaker, θα μπορούσε να έχει δικά του video packages, όπου λέει πως επιζητεί να βρει την λύτρωση, να ξαναγράψει την ιστορία που έχασε στην Wrestlemania του περασμένου χρόνου. 

Το ξέρω, ότι τα video packages μερικές φορές, είναι ξενέρωτα, αλλά πρέπει να καταλάβετε πως έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους, οι οποίοι πλησιάζουν τα 50 (48 ο Undertaker) και τα 60 (56 ο Sting), οπότε δεν μπορούν κάθε εβδομάδα να ακολουθούν τους φρενήρεις ρυθμούς, που ακολουθούν και οι υπόλοιποι παλαιστές, επομένως δεν μπορούμε να παραπονεθούμε αν θέλουμε να τους έχουμε σε τέλεια φόρμα στην Wrestlemania. Στο τελευταίο RAW πριν την Wrestlemania, θα έχουμε το μεγάλο face-off. O Sting, αφού μιλάει και λέει πως θα δείξει στον Undertaker, τι πραγματικά σημαίνει..να αναπαύεσαι εν ειρήνη, διακόπτεται από τον Undertaker που βγαίνει, χωρίς να λέει τίποτα. Τα φώτα αποκτούν αυτό το χαρακτηριστικό μπλέ προς μαύρο φωτισμό που έχει ο Undertaker στην είσοδο του, ο Sting σημαδεύει με το ρόπαλο τον Deadman, έχοντας γουρλωμένα τα μάτια του, με τον Undertaker να κάνει την γνωστή κίνηση με το χέρι του να περνάει μπροστά από τον λαιμό του, βγάζοντας έξω την γλώσσα του. 

4ο κεφάλαιο:
Ο ΑΓΩΝΑΣ


Ο μεγάλος αγώνας στην Wrestlemania 31 φθάνει και θέλω να τον έχουμε στο main event. Seth Rollins, λυπάμαι αγορίνα μου, αλλά πίστεψε με ένα main event Undertaker vs Sting θα φέρει πολλά χρήματα στην εταιρεία σου, οπότε αυτό σημαίνει ότι το αφεντικό σου θα είναι πάρα πολύ χαρούμενο. Ο Sting θέλω να κάνει την εισοδό του ακριβώς όπως την έκανε στο κανονικό σόου απέναντι στον Triple H. Ήταν μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση και οδηγούμαστε έτσι στην είσοδο του Undertaker. 

Τα φώτα σβήνουν και πάνω στην ράμπα εμφανίζονται τα διάφορα attires, τα οποία είχε ο Undertaker στο παρελθόν του. Έχουμε αυτό του 1990, έχουμε αυτό του 1997, έχουμε αυτό της Ministry, έχουμε αυτό του American Badass, αλλά στο κέντρο βρίσκεται αυτό, το οποίο φόραγε ο Undertaker στην Wrestlemania 30, εκεί όπου έχασε την περηφάνια του, εκεί όπου έχασε το μοναδικό πράγμα, το οποίο καμάρωνε, εκεί όπου έχασε το σερί του. Κεραυνός πέφτει σε όλη την σκηνή, με τα attires να παίρνουν φωτιά και τον Undertaker να αναδύεται μέσα από τις φλόγες, περπατώντας με σκοπό στο ring. Θέλει την νίκη, χρειάζεται την νίκη. 

Ο Sting, θεωρητικά, μολονότι την ηλικία του, βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση εκείνη την περίοδο από τον Undertaker και θα τον είχα να έχει τον έλεγχο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αφού φυσικά ο Undertaker στην αρχή έχει τα γνωστά του punches στην γωνία και το snake eyes.Και κάθε φορά που νομίζει ότι έχει "το νούμερο" του Deadman, o Undertaker να κάνει τα γνωστά του kick-out. Scorpion Death Drop. 1-2 Kickout. Ξανά πάλι το ίδιο. 1-2 -Kickout. O Sting πρέπει να αρχίζει να εκνευρίζεται και για αυτό θα βγάλει το ρόπαλο του από κάτω από το ring και θα επιτεθεί στον Deadman. Θα αρχίζει να τον χτυπάει σαν ζώο. Ξανά και ξανά και ξανά. O Undertaker όμως θα σηκώνεται. Και τότε είναι που ο Sting θα πει την φράση-κλειδί και το turning point στον αγώνα: "Stay down Deadman and go back into the abyss, like the wounded bitch you are". Πιστέψτε με, αυτό θα σηκώσει πολλές αντιδράσεις από το κοινό.


Ο Undertaker θα τα πάρει και θα απαντήσει και θα έχουμε έναν γνωστό αγώνα Undertaker, μέχρι που μετά από πολλά near falls και από τις δύο πλευρές, συμπεριλαμβανομένου φυσικά και ενός Hell's Gate που θα γυρίσει σε ένα Scorpion Death Lock από πλευράς Sting (γιατί ποιος δεν θα ήθελε να το δει αυτό;), το τρίτο Scorpion Death Drop με kick-out του Deadman, θα δούμε ένα Tombstone Piledriver από τον Taker και εκεί που νομίζουμε ότι όλα τελείωσαν..1..2...ο Sting θα κάνει kick-out. O Undertaker απελπίζεται για λίγο και το βλέπεις στην φάτσα του ότι για 2 δευτερόλεπτα πιστεύει ότι δεν θα κερδίσει σήμερα. Τότε όμως σοβαρεύει, κοιτάει τον Sting και του λέει "Not again..". Παίρνει τα steel steps τα στήνει στο ring, ανεβαίνει πάνω σε αυτά, setάρει τον Sting σε θέση Tombstone Piledriver και τον σκάει με leaping Tombstone Piledriver (παρόμοιο με αυτό που είχε κάνει στον HBK στην Wrestlemania 26) στο καναβάτσο. 1-2-3. Ο Undertaker κερδίζει τον Sting στην Wrestlemania 31. 

Μετά τον αγώνα, δεν θα εμφάνιζα τον Undertaker μέχρι το Payback, όπου έκανε την επίθεση του στο Lesnar, έχοντας βέβαια χτίσει καλύτερο υπόβαθρο, ως προς το θέμα της περηφάνιας, από τον αγώνα με τον Sting, ενώ θα έβαζα τον Sting να κοστίσει στον John Cena, το ματς με τον Rollins στο SummerSlam 2015, μιας και ο Sting είχε υπογράψει για αγώνα στο Night of Champions και να τον βάλουμε να αντιμετωπίσει τον Super-Cena, μιας και ο Cena έχει ένα πιο ασφαλές στυλ πάλης από τον Rollins. Και έτσι, θα έχτιζα εγώ ένα feud Undertaker και Sting.

Εσάς ποια είναι η γνώμη σας; Ποιο επόμενο ματς ή φανταστικό feud ή κάποιο γεγονός που συνέβη και θα θέλατε να ξαναγράψουμε από την αρχή θα θέλατε να δείτε στην στήλη μας; Πείτε μας στα σχόλια.

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη