How WWE should have booked: Hogan vs. Austin


Καλώς ορίσατε πίσω σε άλλο ένα "How WWE should have booked". Εδώ, σε αυτό το νέο alternate universe που θα δημιουργήσω, όπου δεν θα υπάρχουν εγωισμοί και δεν θα υπάρχουν κακά booking opportunities, έτσι ακριβώς όπως συμβαίνει αυτήν την στιγμή στο τωρινό WWE. Μπηχτή ε; Δεν πειράζει. Το νιώθει η καρδούλα μου και το λέει. Τέλος πάντων.

Σήμερα, μιας και νιώθω αρκετά γενναιόδωρος με το παλιό καλό και ορθόδοξο (ΠΑΣΟΚικό θα έλεγε κανείς) WWE, θα πιάσω μια ιστορία, η οποία είναι αρκετά δύσκολη. Θα πιάσω την ιστορία όπου στην Wrestlemania 18, θα βλέπαμε έναν μεγάλο αγώνα, μεταξύ Hulk Hogan & Stone Cold Steve Austin. Η ιστορία έχει ως εξής. O Hulk Hogan μαζί με τα φιλαράκια του Scott Hall & Kevin Nash ήρθαν το 2002 από το " μακαρίτικο" WCW και αμέσως στόχευαν τον Stone Cold Steve Austin, ο οποίος εκείνη την περίοδο είχε νευράκια με τον Chris Jericho και προσπαθούσε να πάρει πίσω το WWE Championship. Στα παρασκήνια, ο αγώνας μεταξύ Hogan & Austin είχε κανονιστεί από τον Φλεβάρη να βρίσκεται στην Wrestlemania, ωστόσο επειδή οι εγωισμοί ήταν παρών για άλλη μια φορά, αφού κανείς από τους δύο άντρες δεν ήθελε να χάσει, ο αγώνας ακυρώθηκε.

Αντιθέτως, εξαιτίας αυτής της καραμπόλας, είδαμε για άλλη μια φορά, τον The Rock, να ανεβάζει όλο και παραπάνω το status του, που το χρειαζόταν, για να πάει να γυρίσει και άλλο The Scorpion King και να αντιμετωπίζει σε ένα κλασσικό ματς τον Hogan και να τον κερδίζει, μόνο και μόνο επειδή ο Hogan σεβόταν τον μακαρίτη Peter Maivia, που ήταν ο παππούς του Rock, ενώ ο Austin αντιμετώπισε σε άλλο ένα πολλά υποσχόμενο ματς, τον Scott Hall (που είχε στην γωνία του και τον Kevin Nash, ο οποίος θα ήταν ο original αντίπαλος, αλλά λόγω τραυματισμού, αποσύρθηκε τελευταία στιγμή), το οποίο το θυμόμαστε μόνο για το απίστευτο oversell του Stunner από τον Hall. Δεν το θυμόμαστε όμως για την wrestling technique του, επειδή ο Scott Hall έπαιρνε παραμάσχαλα το ένα φαρμακείο μετά το άλλο για να μαγειρέψει..τις συνταγές του ( Ξέρω κακός είμαι, αλλά δεν άντεξα). Το Hogan vs Austin είναι ένα θέμα που δεν έχει πιάσει κανείς. Και εγώ είμαι έτοιμος να δείξω στην creative ομάδα, πως γίνεται! 

1ο κεφάλαιο:
ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ NWO


Μιας και άλλοι έχουν κάνει την δικιά τους εκδοχή για το πως θα έκαναν το Invasion του 2001 από το WCW & το ECW και το invasion που είχε κάνει ο πνευματικός μου μπαμπάς, ο Adam Blampied, με είχε καλύψει πλήρως, εγώ δεν θα πιαστώ από αυτό το invasion, αλλά αντιθέτως θα πιαστώ από την επόμενη νύχτα μετά το Survivor Series 2001. Από εκεί θα ξεκινήσουμε το πλάνο δουλειάς μας και όλο αυτό θα μας οδηγήσει μέχρι την Wrestlemania 18, όπου θα έχουμε και τον κύριο αγώνα μας, ανάμεσα στον Hulk Hogan και τον "Stone Cold" Steve Austin. Τώρα, εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν τεράστιο εγωισμό, αφού ο Hulk Hogan ήθελε να βλέπει τον εαυτό του στο main event και είχαμε και τον Stone Cold, ο οποίος ήθελε να κάνει το λογικό πράγμα, δηλαδή να κερδίσει τον Hulk Hogan στην Mania και να πάρει τον "πυρσό" από το πρώην πρόσωπο της εταιρείας. Οπότε αυτό που θα κάνουμε στην ουσία είναι να ενισχύσουμε και να φουσκώσουμε το εγώ του Hogan μέχρι το ματς στην Wrestlemania με νίκες, έτσι ώστε να μας είναι πιο εύκολο να δεχτεί την ήττα στην Mania 18.

Οπότε ξεκινάμε. Την βραδιά μετά το Survivor Series 2001, έχουμε το Monday Night RAW. To WWF τότε έχει κερδίσει τον πόλεμο με το WCW, ο Vince McMahon περπατάει με ένα τεράστιο χαμόγελο στο RAW και απολύει τους Paul Heyman, Shane & Stephanie McMahon. Το μόνο που αλλάζουμε από αυτή την νύχτα, είναι ότι τόσο ο Vince, όσο και ο Kurt Angle, δεν αντιμετωπίζονται ως heel. O Kurt Angle κανονικά είχε μπει στην Alliance και στο Survivor Series, είχε κοστίσει στον Austin το ματς, αλλά εδώ δεν αντιμετωπίζεται ως heel. Αντιθέτως, όλοι τον αντιμετωπίζουν με χαρά και ακόμη και ο Stone Cold τον βλέπει παρασκηνιακά και του αναγνωρίζει ότι στο τέλος, πήρε την σωστή απόφαση και δεν πρόδωσε το σπίτι του. Γιατί αν έχουμε πολλούς μεγάλους superstars ως heels, τότε δεν θα εστιάσουμε στο mega heel group που ονομάζεται NWO.


Οπότε, έχουμε face Kurt Angle & face Vince στο ring και εκεί που ο Mr McMahon είναι έτοιμος να ανακοινώσει την αρχή ενός τουρνουά (όχι απονομή τίτλου, γιατί είναι..χαζό) για τον νέο WWF Undisputed Champion, o Ric Flair κάνει την είσοδό του και ανακοινώνει ότι οι Shane & Stephanie πούλησαν τα μερίδια τους από την εταιρεία σε αυτόν και τον έκαναν συνέταιρο του Vince. Όλοι είναι σοκαρισμένοι και ο Stone Cold κάνει την είσοδο του στο ring και έχει ένα έντονο staredown με τον Ric Flair (αφού τον Απρίλιο του 2002 είχαν μια κόντρα που στην ουσία ξεκίνησε χωρίς λόγο, εδώ ας το κάνουμε να έχει μια προϊστορία). Ο Ric Flair παίρνει το μικρόφωνο αφού έχει ανακοινώσει τα λόγια αυτά και λέει πως δεν έχει τελειώσει ακόμα η βραδιά, αφού έχει φέρει και κάποια φιλαράκια του από το WCW, λέγοντας συγκεκριμένα: "WCW might be dead, but I am not dead and neither are the spirits that made this business what it is today. Woo! Vince, I just want to say, from the bottom of my heart, payback is a bitch my friend!" Και τότε, βλέπουμε από το κοινό στην αριστερή πλευρά να κατεβαίνει από τις σκάλες ο Kevin Nash, στην δεξιά ο Scott Hall και από την ράμπα να βγαίνει ο "Hollywood" Hulk Hogan, όλοι κρατώντας από ένα ρόπαλο στο χέρι.

Όλοι στο κοινό "τα χάνουν" και αφού μαζεύονται απέξω από το ring, οι NWO επιτίθενται στους Stone Cold & Kurt Angle, ενώ ο Ric Flair επιτίθεται στον Vince McMahon. Ο Rock τρέχει γρήγορα προς τα έξω για να βοηθήσει αλλά είναι πολύ αργά, αφού αμφότεροι οι Austin & Angle έχουν χάσει τις αισθήσεις τους και τις "μαζεύει" και αυτός. Ο Flair φέρνει τον Vince στο ring και ο Hulk Hogan, αφού πρώτα φτύσει τον Vince McMahon εκτελεί το leg drop και αφού τον πετάει στην άκρη, παίρνει ένα spray με μαύρη μπογιά και γράφει με μεγάλα γράμματα στο ring το "N..W..O". Οι NWO, οι μεγαλύτεροι αντίπαλοι στην ιστορία του WWF στα Monday Night Wars κατέφθασαν μαζί με τον Ric Flair, τον επόμενο μεγαλύτερο αντίπαλο στην ιστορία του WWF, για να σπάσουν τα θεμέλια της εταιρείας που τους άφησε άνεργους.

2ο κεφάλαιο:
HOLLYWOOD CHAMPION


Στο Smackdown εκείνης της εβδομάδας, ο Vince McMahon ανακοινώνει τους τρεις από τους τέσσερις που θα συμμετέχουν στο τουρνουά του Vengeance και αυτοί θα είναι οι Rock, Stone Cold & Kurt Angle, ενώ βλέπουμε ξανά σε replay τα όσα έκαναν οι NWO στο RAW, με τον Vince με μια φάτσα απογοήτευσης να ανακοινώνει πως ο Ric Flair υπέγραψε και τα τρία μέλη της φατρίας σε μεγάλα εγγυημένα συμβόλαια (τονίζει κιόλας το εγγυημένα να μας θυμίσει λίγο WCW ημέρες και τις τακτικές του Eric Bischoff). Την επόμενη εβδομάδα στο RAW, βλέπουμε τον Ric Flair μαζί με την NWO να κάνουν την είσοδο τους στο ring. O Ric παίρνει το μικρόφωνο και εξηγεί γιατί έκανε ότι έκανε στον Vince.

" You see Vince, I knew from the moment Shane and Stephanie came to me, I had to bring in the guys you despised the most. Becuase I know, Vince, I know how much you hate me, but I am an angel, in comparison to the man standing by me, Hulk Hogan. But you know why I brought the NWO here Vince? Let me refresh your memory. Remember back in the day when I came, as a wrestler to the WWF, as the REEEAAAL world champion, how you treated me like I didn't matter. How easily did you let me lose to the Macho Man at Wrestlemania 8, how easily did you let me become a shell of my former self? Do you know who I am? I AM A WRESTLING GOD..THE LIMOUZINE RIDIN' JET FLYIN', KISS STEALIN. WHEELIN DEALIN' SON OF A GUN, THE NAITURE BOOOOYYY...WOOO RIC FLAIR! And NOBODY...NOBODY...not even God brother..can dissrespect me like that. And this is why I will inject the WWF with a lethal dose of poison! And that poison is N..W..O!"

O Hulk Hogan στην συνέχεια παίρνει το μικρόφωνο και αφού ακούσουμε το "Hey Yo" από τον Scott Hall και ένα heel promo από τον Kevin Nash, λέγοντας ότι εδώ παίζουν τα "μικρά αγόρια", ο Hollywood λέει τα εξής, με μια πιο σοβαρή φωνή.

" Let me tell you something brother, I used to respect this company. I used to respect Vince McMahon. I respected Vince McMahon, because he knew that Hulk Hogan was the real deal. Vince bestowed upon me, the legacy of this company. And you know what? I did the right thing and I carried this company, through thick or thin. But, Vince, when you said that my era was over, you broke Hulk Hogan's heart. You broke my heart. After everything I did for you? After everything I brought you, this is the gratitude that I get? You replace me with a guy that shouts WHAT? to himself all the time and he has the mind of a dork. Vince, you lost the sense of the business a long time ago and when you saw that WCW was the real deal, you decided to compete with us. A few wrong turns lead us to bankruptcy, and instead of giving us an opportunity that you provided others, you decided to let us without a job. You didn't even think our familes, all you think is that damn ego. But guess what. I have an ego too..and I swear that I will RUN THIS COMPANY DOWN INTO..THE GROUND!!" 

O Ric Flair στην συνέχεια ανακοινώνει πως ο Hulk Hogan θα αντιμετωπίσει τον Chris Jericho απόψε, για να δούμε ποιος θα είναι ο τέταρτος άντρας, που θα μπει στο τουρνουά. Στον αγώνα, ο Chris Jericho προσπαθεί να παλέψει, αλλά το παιχνίδι των αριθμών είναι μεγάλο και ο Hulk Hogan κάνει το leg-drop..1..2..3..O Hulk Hogan θα είναι ο τέταρτος άνθρωπος που θα μπει στο τουρνουά. Συγγνώμη Chris Jericho, αλλά σε αυτό το περιβάλλον δεν έχει ιστορίες σχετικά με το ότι νίκησες τον Rock και τον Austin στην ίδια βραδιά. Αλλά θα σε φτιάξω καλά μετά μην αγχώνεσαι. Γενικότερα πριν το τουρνουά, δεν βάζουμε τον Hulk Hogan να έχει αγώνες, αφού τότε νομίζω αρχίζουν και τα προβλήματα πλάτης του Hulkster και θέλουμε να τον έχουμε όσο πιο φρέσκο γίνεται, ενώ οι Outsiders στοχεύουν τους tag team τίτλους και τους Dudley Boys. Επίσης, άλλη μια λεπτομέρεια που θα βλέπουμε γενικότερα μέχρι την Wrestlemania. O Stone Cold δεν αγγίζει ποτέ σε φάση ξύλου τον Hulk Hogan. Μπορεί να βαρέσει τους Kevin Nash & Scott Hall σε προσπάθεια ενέδρας του, αλλά πάντα ο "Hulkster" είναι ένα βήμα μπροστά.


Τα ματς λοιπόν κανονίζονται. Rock vs Hulk Hogan & Kurt Angle vs "Stone Cold" Steve Austin για το Vengeance, ενώ οι Dudley Boys θα υπερασπιστούν τους τίτλους τους, απέναντι στους The Outsiders, τον Kevin Nash & τον Scott Hall. Ο Scott Hall και ο Kevin Nash καταφέρνουν να κερδίσουν τους τίτλους tag team μετά από το Jacknife του Nash στον D-Von (πάντα είναι cool να βλέπεις το Jacknife), ενώ ο Hulk Hogan, μετά από 3 leg drops, καταφέρνει και κερδίζει καθαρά τον The Rock (καθαρά για να χτίσουμε λίγο εγωισμό Hogan) για να γίνει ο νέος WCW Champion, ζωγραφίζοντας πάνω του το NWO. 

Για το WWF Championship, ο πρωταθλητής Stone Cold αντιμετωπίζει τον Kurt Angle. Όλα στο ματς βαίνουν καλώς, μέχρι που ο Kurt Angle σε προσπάθεια του να αποφύγει το Stunner σπρώχνει τον Austin, πάνω στο διαιτητή. Την ώρα που ο αγώνας συνεχίζεται με τον διαιτητή κάτω και τον Austin να καταφέρνει να κάνει το Stunner στον Angle,  οι NWO κάνουν την είσοδο τους στο ring μαζί με τα χαρακτηριστικά τους ρόπαλα και διαλύουν τους Austin & Angle. O Angle ματώνει, ο Austin ματώνει, τα τρία μέλη της φατρίας κάνουν τα finisher τους στον Austin, βάζουν από πάνω τον Kurt Angle..1..2..3..O Kurt Angle είναι ο νέος WWF Champion.

Στον τελικό του τουρνουά που γίνεται, απευθείας μετά το ματς με τον Austin, o Kurt Angle βάζει όλες του τις δυνάμεις για να παλέψει με τον Hulk Hogan, αλλά το εξαντλημένο του κορμί, δεν μπορεί να τα βάλει με έναν φρέσκο Hulkster. Leg Drop από τον Hogan..1..2..3..O Hulk Hogan είναι ο νέος WWF Undisputed Champion. Ζωγραφίζει ξανά το τίτλο του WWF με το "NWO" και οι Hall & Nash τον σηκώνουν στις πλάτες τους. Η εποχή της NWO, ξεκινάει στο WWF. 

Μικρή υποσημείωση εδώ: O Undertaker κανονικά το 2001 γυρνάει προς heel κατευθύνσεις. Εδώ δεν τον χρειάζομαι heel. Θα μου χρειαστεί για αργότερα ο Undertaker ενώ μετά το ματς τους, οι Matt & Jeff Hardy τα βρίσκουν και χτίζουν σιγά σιγά πάλι το χαμένο τους hype. 

3ο κεφάλαιο:
ROYAL RUMBLE


Ο Hulk Hogan είναι ο νέος WWF Undisputed Champion, οι Hall & Nash είναι οι νέοι tag team Champions και ο Vince McMahon αρχίζει και πονοκεφαλιάζει. Από την άλλη, ο Ric Flair, μολονότι φαίνεται ότι χαίρεται με την επιτυχία του group που ο ίδιος έφερε στο WWF για να το καταστρέψει, είναι ξεκάθαρο ότι δεν μπορεί να ελέγξει την NWO.
O Vince McMahon δεν αντέχει άλλο και αποφασίζει να δράσει και έτσι προκαλεί τον Ric Flair σε ένα Street Fight Match στο Royal Rumble 2002, με το stipulation πως εάν ο Ric Flair χάσει, τότε απολύεται και ο Vince γίνεται πάλι ο μοναδικός owner της εταιρείας. 

Από την άλλη πέρα από τα πανηγύρια, ο Hulk Hogan έχει και αυτός τα προβληματάκια του, αφού από κυνηγός γίνεται ο κυνηγημένος και πέρα από τον Rock, ο οποίος καταφέρνει και παίρνει ένα ματς μαζί του στο Royal Rumble 2002 για το Undisputed Championship, έχουμε και τον Triple H, ο οποίος επιστρέφει μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του, τον Μάιο του 2001 και ανακοινώνει ότι θα βρίσκεται στο Royal Rumble match. O Stone Cold τον διακόπτει και αφού έχουμε έναν φιλικό ανταγωνισμό στο μικρόφωνο, ανακοινώνει και ο ίδιος ότι θα βρίσκεται στο Royal Rumble match.  Βέβαια με τους διεκδικητές αυτούς, ο Chris Jericho έχει και αυτός τα νευράκια του, αφού έχει χαθεί στο παρασκήνιο και σε ένα tag team match, όπου αυτός μαζί με τον Rock αντιμετωπίζουν τους The Outsiders, επιτίθεται στον The Great One, μετά το τέλος του αγώνα, κάνοντας τον heel. Οι Dudley Boyz από την άλλη, παίρνουν το rematch τους πάλι στο Royal Rumble 2002 και το matchcard με τα ματς της κύριας κάρτας είναι έτοιμο.

Στο PPV, οι Hall & Nash διατηρούν τον τίτλο τους, με την βοήθεια της Stacy Keibler, η οποία προδίδει τους Dudleyz και μπαίνει στην NWO ως το πρώτο γυναικείο μέλος της φατρίας στο WWE, θυμούμενη τις μέρες της στο WCW. O Ric Flair κερδίζει τον Vince McMahon στο Street Fight, με την βοήθεια του Booker T, ο οποίος είχε εξαφανιστεί μετά το Survivor Series του 2001 και επιστρέφει εδώ, για να βοηθήσει τον Ric Flair να κρατήσει το όνομα του στην προεδρία της εταιρείας, ενώ αργότερα, σε backstage segment, ανακοινώνει πως υπογράφει τον Booker T σε συμβόλαιο και πως ο Stone Cold Steve Austin θα είναι το νούμερο 1 της φετινής χρονιάς στο Royal Rumble match. O Hulk Hogan, καταφέρνει και επικρατεί του The Rock, αφού ο Chris Jericho, για άλλη μια φορά κοστίζει στον Rock την νίκη. Μην μπερδευτείτε. Δεν θα γίνει μέλος της NWO, απλώς θέλει να βγάλει τον έναν διεκδικητή εκτός contention. 


Το Royal Rumble match καταφθάνει και ο Stone Cold Steve Austin είναι το νούμερο 1 του ματς. Το νούμερο 2 είναι ο Undertaker. Stone Cold & Undertaker αρχίζουν το ματς και ο Stone Cold είναι αξιέπαινος σε όλη του την διάρκεια. Έχει κάποια καλά eliminations, έχει τις στιγμές δυσκολίας του, αλλά έχουμε φτάσει στο νούμερο 29 και κάπου εκεί κάνει την είσοδο του, ο Rob Van Dam. Και μετά από κάποια eliminations στο ring έχουμε τους Undertaker
, Triple H, Kurt Angle & Stone Cold Steve Austin. Και στο νούμερο 30 βγαίνει ο Booker T, μαζί με τον Ric Flair και την NWO. O Flair και η NWO κάθονται εκτός ring και παρακολουθούν και ο Booker T πετάει έξω τον Undertaker μαζί με την βοήθεια του Ric Flair, ο οποίος για κάποιον λόγο έχει στοχεύσει τον Deadman και με την σειρά του ο Austin πετάει εκτός τον Booker. O Austin μετά, τρελαίνεται και κάνει Stunner και στον Kurt Angle και στον Triple H. Οι NWO προσπαθούν να ορμήσουν στον Austin για να μην τον έχει ως αντίπαλο ο Hogan, αλλά για τις προσπάθειες τους, οι Hall & Nash τρώνε από ένα Stunner. 

Και τότε φτάνουμε στην στιγμή. Στο πρώτο επιτέλους μεγάλο face off. Hulk Hogan & Stone Cold στο ίδιο ring την ίδια στιγμή. Είναι η ευκαιρία του Austin να πιάσει επιτέλους στα χέρια του τον "Hulkster" και να εκδικηθεί για τις τόσες επιθέσεις που έχει φάει στα χέρια των NWO. Οι Kevin Nash & Scott Hall για πρώτη φορά είναι ανήμποροι να τον βοηθήσουν. Ο Hogan λέει στον Austin να ορμήσει, βρίσκεται κοντά στα σκοινιά, ο Austin ορμάει προς τον Hogan, ο Hogan ρίχνει προς τα κάτω τα σκοινιά και ο Austin βγαίνει έξω από το ring πάνω από το τρίτο σκοινί.

 Ο Stone Cold Steve Austin είναι εκτός Royal Rumble match και για άλλη μια φορά ο Hulk Hogan ήταν ένα βήμα μπροστά από τον Hellraiser. Το μίσος του για τον Hulkster κόστισε στον Stone Cold, ο οποίος αφού βγαίνει εκτός ring, τρώει ένα low blow από τον Flair και αφού τον βάζουν στο τραπέζι των σχολιαστών, ο Hulk Hogan κάνει το leg drop πάνω στον Austin, με τον J.R να κάνει τις κλασσικές του φωνές "OH MY GAWD, AUSTIN MIGHT BE OUT". O Triple H & o Angle μέσα σε αυτόν τον χαμό συνέρχονται και παλεύουν, ο Triple H καταφέρνει και βγάζει εκτός τον Angle και ο Triple H, όπως και στην πραγματικότητα, είναι ο μεγάλος νικητής του Royal Rumble 2002. 

4o κεφάλαιο:
ΝΟ WAY OUT


Τις επόμενες εβδομάδες, βλέπουμε πως πλέον ο Ric Flair έχει χάσει τον έλεγχο της NWO, αφού οι τρεις τύποι παίζουν πάλι τα παρόμοια πολιτικά παιχνιδάκια που έπαιζαν και στο WCW και επιτίθενται σε όποιον θέλουν και όποτε το θέλουν
. Έτσι, σιγά σιγά, ο Ric Flair, αποφασίζει να συνεργαστεί με τον Vince McMahon, χωρίς βέβαια να το θέλει, προκειμένου η NWO να χάσει σιγά σιγά τους τίτλους που τις δίνουν όλη αυτήν την δύναμη. Έτσι στο No Way Out 2002 αποφασίζουν ο Hulk Hogan να υπερασπιστεί τον τίτλο του σε ένα Fatal 4-way match απέναντι στους The Rock, Chris Jericho & Kurt Angle και μιας και οι πιθανότητες να χάσει τον τίτλο ο Hogan είναι μεγάλες, ο Stone Cold Steve Austin αποφασίζει να επικεντρωθεί στο να βγάλει εκτός της εξίσωσης τα δύο άλλα μέλη της NWO, τον Scott Hall & τον Kevin Nash. 

Έτσι λοιπόν, σε ένα επεισόδιο του RAW, ο Stone Cold κοστίζει στους Outsiders τους τίτλους και βοηθάει τους Hardy Boyz να γίνουν άλλη μια φορά πρωταθλητές. Σιγά σιγά, να πούμε σε αυτό το σημείο, αρχίζουμε να διακρίνουμε ένα μικρό χάος ανάμεσα στα μέλη της NWO, αφού ο Hulk Hogan, όντας παρανοϊκός με τον τίτλο του, αρχίζει να μεταχειρίζεται τους Nash & Hall σαν στρατιώτες που έχουν μια δουλειά και όχι ως ισότιμα μέλη της φατρίας του. Παρ΄όλα αυτά, ο Austin εστιάζει σε αυτούς και φέρνει και τον πρώην partner του στους Two Man Power Trip, τον Triple H για να προκαλέσει τους Outsiders σε ένα tag team match στο No Way Out. Ο Ric Flair, μολονότι, προσπαθεί να κοστίσει στον Hogan τον τίτλο του, έχει και αυτός τα προβληματάκια του με τον Undertaker και έτσι βάζει τον Booker T να αντιμετωπίσει τον American Badass στο No Way Out (γιατί παραδεχτείτε το, το όλο storyline με τον David Flair ήταν πάρα...μα πάρα πολύ χαζό).


Στο No Way Out PPV λοιπόν, ο Undertaker κατορθώνει και κερδίζει τον Booker T, μολονότι ο Ric Flair προσπαθεί να επέμβει, οι Triple H & Stone Cold επικρατούν των Hall & Nash, μετά από Stunner στον Nash και έτσι φτάνουμε στο main event της βραδιάς. Hulk Hogan vs Kurt Angle vs The Rock vs Chris Jericho.
Το ματς είναι χαοτικό, με πολλά near falls και υπάρχει γενικότερα η αίσθηση πως ο Hulk Hogan θα χάσει τον τίτλο του. Οι Nash & Hall ωστόσο έρχονται έξω στο ring και χτυπούν για άλλη μια φορά τους Rock & Angle, με τον Chris Jericho να το παίζει ψόφιος κοριός έξω στο announcer's table (μιας και είναι heel και είναι ένας έξυπνος heel).

O Hulk Hogan κάνει το leg drop, πάει για το cover, όταν ξαφνικά, η μουσική του Stone Cold ακούγεται και ο Austin κάνει την είσοδο του στο ring με μια γουρούνα και ορμάει στα μέλη της NWO. Hall & Nash απασχολούνται με τον Austin και την ώρα που ο Hogan κοιτάζει τον χαμό, ο Rock τον γυρίζει και εκτελεί το Rock Bottom. O Angle έρχεται στο ring αλλά τρώει και αυτός ένα Rock Bottom. O Rock πάει για το cover, αλλά ο Chris Jericho, πετάει τον The Great One εκτός ring και κάνει το cover. 1..2..3. O Chris Jericho είναι ο νέος Undisputed Champion και πάει στην Wrestlemania 18 για να αντιμετωπίσει τον Triple H.

5o κεφάλαιο:
ΤΟ BUILD-UP


Επιτέλους φθάνουμε στην ώρα που περιμέναμε. Στο μεγάλο build-up. Τόση ώρα θα απορούσατε για τον ποιον λόγο βλέπατε τόσα πολλά ονόματα, σε ένα storyline που αφορούσε μόνο τον Hulk Hogan και τον Stone Cold Steve Austin. Ο λόγος είναι ότι φυσικά υπάρχουν πολλά πρόσωπα, τα οποία εμπλέκονται εκείνη την περίοδο στην main event scene του WWE και πρέπει κάπως το πράγμα να εξισορροπηθεί, προκειμένου να έχουμε έναν καθαρό αγώνα Austin-Hogan. Για να κλείνουμε λοιπόν με τα άλλα ματς της κάρτας της Wrestlemania 18, έχουμε τον Undertaker να αντιμετωπίζει τον Ric Flair, με τον Vince McMahon να προσθέτει και το ειδικό stipulation, ότι εάν χάσει ο Ric, o Vince αποκτάει ξανά τον πλήρη έλεγχο της εταιρείας. Ο Flair μπορεί να αποκαλύψει στο RAW ότι στόχευσε τον Deadman, αφού εκείνος αντιπροσώπευε το νέο πρόσωπο που ήθελε να προωθήσει το WWF όσο εκείνος ήταν εκεί.

Στην συνέχεια, ο The Most Electrifying Man in all of entertainment θα αντιμετωπίσει τον πιο καθαρό παίκτη του παιχνιδιού, τον Kurt Angle για να δούμε ποιος είναι ο καλύτερος από τους δύο, έχουμε τους Outsiders να παίρνουν το rematch τους από τους Hardy Boyz, ο Booker T έχει τα δικά του θεματάκια τώρα τελευταία με έναν superstar, ο οποίος αποτελεί το αγαπημένο παιδί του Vince McMahon και τον έχει βοηθήσει το να αντιμετωπίσει τον "σωματοφύλακα" του Flair (δηλαδή τον Booker), ο οποίος είναι κιόλας από τον Καναδά, όπου θα λάβει χώρα η Wrestlemania και αυτός είναι ο Edge (γιατί WWE, αν είναι να κάνεις ένα ματς με δύο superstars, όπου στο μέλλον έχεις πλάνα να τους κάνεις push, κάντο να σημαίνει κάτι και όχι να είναι ματς filler). Τέλος, ο Triple H παίρνει την μεγάλη του ευκαιρία απέναντι στον Chris Jericho για το WWF Undisputed Championship, με την Stephanie McMahon ως face στο πλευρό του.

Αφού τελειώσαμε με τα main event matches της κάρτας, πάμε στο build-up του main event της Wrestlemania. Στο ματς του Hogan και του Steve Austin. Καθ'όλη την διάρκεια του feud, έχουμε φροντίσει ο Hulk Hogan να είναι ο "μαέστρος" πίσω από την δημιουργία των επιθέσεων στον Austin και τον Stone Cold να είναι ο ήρωας, ο οποίος παρ'όλη την ταλαιπωρία, επιμένει και θέλει όπως και δήποτε να ρίξει "βρωμόξυλο" στον Hulk Hogan. Για αυτό και φροντίζουμε όταν ανακοινωθεί το ματς, να έχει ένα καλό stipulation. Ένα No Holds Barred match νομίζω θα ήταν ότι πρέπει. Γιατί πιστέψτε με. Το build-up έχει χτιστεί με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε το κοινό να περιμένει όπως και δήποτε να δει τον Hulk Hogan να τρώει της χρονιάς του από τον Austin. 

O Hogan, λοιπόν, μετά το No Way Out, έχει νευράκια και θέλει να ξεσπάσει πάνω στον Stone Cold. Έτσι λοιπόν, προκαλεί τον Stone Cold σε αγώνα λέγοντας τα εξής:

" I will finally address the elephant in the room. Stone Cold Steve Austin! The man who resembled the era that passed me by. The same era that your boss Vince McMahon said that will replace the era that I represented. Now people, don't drink vitamins and they are not saying their prayers. I tried Steve. I tried to stop you from doing the wrong thing. I tried to show you that YOU CAN'T MESS WITH HULK HOGAN! But you keep wanting more. Every time that I try to reason with you Steve, you want more! And I made a mistake. And that cost me my championship. But I am going to fix this thing. I am gonna right my wrong. Steve, I officialy challenge you to a No Holds Barred match at Wrestlemania 18. If you are the Rattlesnake you say you are, I know you will fight me. If you are not, you are just Hulk Hogan's bitch!


Τότε, η μουσική του Stone Cold ακούγεται. O Steve τρέχει έξω στο ring αλλά ξανά, η NWO προκαλεί προβλήματα, αφού αποκαλύπτεται ότι ο Scott Hall και ο Kevin Nash ήταν κρυμμένοι έξω στο ring. O Hogan ξανά ήταν ένα βήμα μπροστά. Γενικά αυτό συμβαίνει κάθε εβδομάδα. Ο Hulk Hogan δεν τρώει ξύλο από τον Austin. Μπορεί ο Steve να διαλύσει τους Hall & Nash, αλλά ποτέ τον Hulk Hogan. Και ο Hogan δεν νοιάζεται για τους Nash & Hall πολύ πλέον. Αρχίζει και τους αγνοεί πλήρως, τους χρησιμοποιεί σαν πιόνια στο δικό του παιχνίδι με τον Austin. Και αυτό, έχει κουράσει.

Στο τελευταίο RAW πριν την Mania, o Stone Cold και ο Hulk Hogan έχουν ένα promo μεταξύ τους και μπορούμε να το πάμε και off-script. O Hogan να μιλήσει για το πως ένιωσε όταν έφυγε από το WWF και πως ένιωσε προδομένος, επειδή ο Vince δεν τον εμπιστευόταν ως μεγάλο πρόσωπο και εμπιστευόταν περισσότερο έναν loud-mouth από το Texas, που δεν είχε τα εργαλεία και την ικανότητα του Hogan, ενώ ο Austin να μιλήσει για την δικιά του εμπειρία στο WCW και να αναφέρει για πρώτη φορά στα χρονικά του WWF το όνομα του Eric Bischoff (θα μας χρειαστεί αργότερα) και το πόσο κακό αφεντικό ήταν. Το segment τελειώνει με τον Stone Cold να πάει να κάνει το Stunner στον Hogan, με τον Hogan τελευταία στιγμή εκτός ring και τον Steve να του λέει πόσο κοντά έφτασε να τον χτυπήσει. 

6o κεφάλαιο:
O ΑΓΩΝΑΣ


Και φτάνουμε στην μεγάλη μέρα. Στον μεγάλο αγώνα. Wrestlemania 18 στον Καναδά. Η ώρα έφτασε. Hulk Hogan & Steve Austin θα βρεθούν στο ίδιο ring, την ίδια στιγμή ως αντίπαλοι για πρώτη και ίσως τελευταία φορά.
Πριν τον αγώνα, σε backstage segment, οι Outsiders, οι οποίοι έχασαν από τους Hardy Boyz, ζητούν από τον Hogan να έρθουν μαζί του στο ring να τον βοηθήσουν. Ο Hulkster λέει να μην ανακατευτούν, αφού θέλει να τελειώσει το πράγμα μόνος του. Η ώρα του αγώνα φτάνει. 

Το ματς εννοείται πως θα βρίσκεται στο main event. Sorry Hunter, το ξέρω ότι το εγώ σου θα δεχτεί γερό χτύπημα, θα είσαι main event στις επόμενες τρεις από τις τέσσερις Wrestlemania στις οποίες θα λάβεις μέρος. Ο Hulk Hogan κάνει πρώτος την είσοδο του, ακόμα με τα χρώματα της NWO. O σεβασμός και οι κραυγές είναι μεγάλες, αλλά θα είναι ακόμα μεγαλύτερες, όταν ο Stone Cold κάνει την είσοδο του. Ο Steve δεν περπατάει απλώς. Τρέχει στο ring. Τόσο καιρό περίμενε να βάλει τα χέρια του στον Hogan. Χωρίς NWO, χωρίς κανένα στο πλευρό του.

  Ο αγώνας ξεκινάει δυνατά, θα έχουμε αρκετά δυνατά spots, θα έχουμε την δομή brawl, μιας και βολεύει και τους δύο παλαιστές. Μετά από έναν έντονο back and forth αγώνα, ο Austin θα χτυπήσει το Stunner. 1..2..O Hogan κάνει kick out και αρχίζει και κάνει το κλασσικό του Hulk Up, θυμίζοντας σε όλους τον παλιό Hogan. Οι κραυγές κάνουν τον Hogan να αγαπάει ξανά το WWF. O Hogan βαράει τις γροθιές του, χτυπάει το big boot του κάνει και το leg drop. 1..2..O Austin κάνει kick out. O Hogan σηκώνει τον Austin κάνει ξανά τις γροθιές του αλλά την ώρα που πάει να κάνει το big boot, o Austin αποφεύγει και χτυπάει ξανά το Stunner. 1..2..3..O Stone Cold Steve Austin κερδίζει τον Hulk Hogan στην Wrestlemania 18.Μετά τον αγώνα, οι Hall & Nash έρχονται και επιτίθενται στον Hogan. Δεν αντέχουν άλλο την ταπείνωση. Ο Austin τρέχει και βοηθάει τον Hogan και οι δύο συμφιλιώνονται, γιατί φυσικά ο Hogan δεν θα αντέξει να είναι για πολύ καιρό ο κακός τύπος. Την επόμενη μέρα στο RAW, o Vince McMahon απολύει τον Ric Flair από General Manager, αλλά παρ'όλα αυτά, όλη η περιπέτεια με την NWO, τον έκανε να εκτιμήσει το παλιό καλό γνωμικό "Κράτα τους φίλους σου κοντά και τους εχθρούς σου κοντύτερα". Και έτσι, ανακοινώνει ως νέο General Manager, τον Eric Bischoff. Μια νέα εποχή ξημερώνει στο WWE.

Και έτσι θα ετοίμαζα ένα feud μεταξύ Hogan & Austin. Η δυσκολία του να κάνω αυτό το feud ήταν μεγάλη, αφού έπρεπε να λάβω υπόψη μου πάρα πολλές παραμέτρους, αλλά ευελπιστώ να έκανα καλή δουλειά. Πείτε μας στα σχόλια ποιους άλλους θα θέλατε να δείτε στην στήλη μας. 


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη