Σύντομες προβλέψεις - Από τον Νίκο Ασλανίδη (Clash of Champions 2019)


Μετά από καιρό κάνω και εγω την επιστροφή μου στο Ringside House αλλά λόγω υποχρεώσεων δεν θα μπορέσω να πάρω μέρος στην εκπομπή προβλέψεων. Ωστόσο θα σας παρουσιάσω τις σύντομες προβλέψεις μου σε αυτό το άρθρο!Drew Gulak (c) Vs Hamberto Carrillo Vs Lince Dorado - Για τον Cruiserwheight τίτλο

Εντελώς αδιάφορος αγώνας. Κλασικά θέματα του 205 Live. Εκπληκτικοί σύντομοι αγώνες αλλά χωρίς κανένα ενδιαφέρον. Δίνω την νίκη στον Gulak.

New Day (c) Vs The Revival - Για τους SmackDown Tag Team τίτλους

Τίποτα τόσο το ιδιαίτερο στο Feud αλλά ο αγώνας να είναι αρκετά καλός πιστεύω. Η New Day πρέπει ξεκάθαρα να χάσει τους τίτλους μιας και δεν τους έχουν καν ανάγκη. Οι Revival πιστεύω θα καταφέρουν να φύγουν με το Tag Team Gold!

Rollins & Strowman (c) Vs Ziggler & Roode - Για τους Raw Tag Team τίτλους

Και πάλι όχι τίποτα το ιδιαίτερο. Δεν καταλαβαίνω καν τον λόγο που ένωσαν τους Roode και Ziggler. Ωστόσο ο αγώνας θα είναι καλός πιστεύω και θα προβλέψω νέους Raw Tag Team πρωταθλητές. Δεν νομίζω να βγει Double Champ ο Rollins ή ο Braun. Θα χάσουν τους ομαδικούς τίτλους και στην συνέχεια θα μιλήσω και για τον Universal τίτλο!

AJ Styles (c) Vs Cedric Alexander - Για τον United States τίτλο

Δεν περίμενα να δούμε αυτόν τον αγώνα, αλλά χάρηκα που στην τελική οντως θα το δούμε! Ο Cedric είναι αρκετά ταλαντούχος παλαιστής και με τον Styles θα μας προσφέρουν έναν απίστευτο αγώνα! Θα προβλέψω σε retain του Phenomenal One. Δεν πιστεύω να χάσει τον τίτλο από τώρα.

Shinsuke Nakamura (c) Vs The Miz - Για τον Intercontinental τίτλο

Βαρετός και πλέον και αδιάφορος ο Nakamura. Είμαι ξεκάθαρα με τον Miz και θέλω να κερδίσει τον τίτλο. Έχει χάσει την αίγλη του ο τίτλος. Ο Miz μπορεί να ξανα κάνει τον τίτλο relevant. Ωστόσο η αλήθεια ειναι ότι και ο Miz ως babyface έχει γίνει βαρετός. Θα προβλέψω σε νίκη του A-Lister και πιστεύω πως αν όντως το κερδίσει θα αποκτήσει και ο ίδιος αλλά και ο τίτλος ξανά ενδιαφέρον.

Alexa & Cross (c) Vs Mandy & Deville - Για τους Women's Tag Team τίτλους

Δεν έχω να πω και τίποτα ιδιαίτερο μιας και δεν παρακολουθώ πολύ Women's Division. Ωραίες πρωταθλήτριες η Alexa και Cross αλλα θα δώσω την νίκη στην "Team Fire and Desire".

Becky Lynch (c) Vs Sasha Banks - Για τον Raw Women's τίτλο

Όπως είπα δεν παρακολουθώ και πολύ Women's Division, αλλά αυτός ο αγώνας φαίνεται ενδιαφέρον. Αν και είμαι φαν της Becky η αλήθεια ειναι ότι μας έχει κουράσει λίγο πλέον. Θα προβλέψω σε retain αλλά με συνέχεια στο feud ώσπου αργότερα η Banks να κατακτήσει τον τίτλο.

Bayley (c) Vs Charlotte - Για τον SmackDown Women's τίτλο

Η Flair αμα συνεχίσει να κερδίζει τον τίτλο κάθε φορά που παίρνει ευκαιρία τότε σύντομα θα περάσει τον πατέρα της και τον John Cena στο ρεκόρ! Αυτή την φορά δεν νομίζω να πάρει τον τίτλο και δεν τον χρειάζεται καν. Θα προβλέψω retain και στην συνέχεια θα ακολουθήσει κάτι καλό για την Bayley και Banks.

Roman Reigns Vs Eric Rowan - No Disqualification Match

Να πω την αλήθεια ανυπομονώ για τον αγώνα. Όλο αυτό το feud που χτίζεται εδώ και βδομάδες εμένα μου αρέσει και θα συνεχιστεί κιόλας και θα γίνει καλύτερο! Ο Rowan απέδειξε πως μπορεί να τα βάλει με τον Roman και δεν χρειάζεται κανέναν μαζί του. Ο αγώνας θα είναι αρκετά καλός και θα προβλέψω σε νίκη του Rowan. Στην συνέχεια πιστεύω πως ίσως το πάνε για ένα Triple Threat μαζί με τον Bryan μέσα στο Hell In A Cell.

Seth Rollins (c) Vs Braun Strowman - Για τον Universal τίτλο

Δύσκολο να πεις κάποιον νικητή από την στιγμή που ο Fiend Bray Wyatt περιμένει για τον αγώνα του στο Hell In A Cell. O Braun αξίζει να πάρει τον τίτλο και θέλω να τον δω ως World Champ αλλά δεν νομίζω πως αυτό θα γίνει τώρα. Θα προβλέψω νικητή τον Rollins και πως στην συνέχεια θα χάσει τον τίτλο από τον Bray! Έχω όμως και το σενάριο να κάνει παρεμβολή ή επίθεση ο Bray και να λήξει ο αγώνας σε No Contest.

Kofi Kingston (c) Vs Randy Orton - Για το WWE Championship

Το feud μου αρέσει πολύ και είναι ξεκάθαρα το καλύτερο στο title reign του Kofi. Ο Kofi έχει γίνει πλέον βαρετός και πρέπει να χάσει τον τίτλο. Ο Randy μπορεί να κατακτήσει και πάλι τον τίτλο και πρέπει να το κάνει. Θα βγάλει σίγουρα καλό ματς με τον Kingston αλλά όλο το θέμα είναι στο αποτέλεσμα. Θα προβλέψω retain αλλά θα συνεχιστεί το feud μέχρι το Hell In A Cell και εκεί πιστεύω επιτέλους θα καταφέρει να κερδίσει τον τίτλο ο Orton και να γίνει 14 φορές World Champ! Επίσης η παρέμβαση της Revival πιστεύω είναι σίγουρη!


Γενικώς, πιστεύω θα είναι ένα καλό PPV με καλούς αγώνες. Για κλείσιμο της βραδιάς θα ήθελα να δω ένα από αυτά τα δύο πράγματα. Είτε ο Fiend να καταστρέφει τους Seth και Braun κάνοντας μας Teasing πως έρχεται για τον τίτλο, είτε την Revival με τους Tag Team τίτλους να σηκώνουν στους ώμους τους τον Orton με το WWE Championship.


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη