WWE SummerSlam 2019: BEASTSLAYER!Το SummerSlam 2019 έφτασε στο τέλος του, ένα μεγάλο PPV έλαβε χώρα στο Toronto του Καναδά, με πολλά ματς, άλλα διασκεδαστικά και άλλα όχι και τόσο. Τα αποτελέσματα, άλλα ήταν αναμενόμενα και άλλα όχι, με τα highlights πάντως να μην λείπουν. Ας δούμε παρέα λοιπόν, όλα όσα έγιναν στο μεγαλύτερο πάρτι του καλοκαιριού. 

- To pre-show άνοιξε με τον αγώνα για το Cruiserweight Championship, με τον Drew Gulak να υπερασπίζεται τον τίτλο του, απέναντι στον Oney Lorcan. Ένας ωραίος αγώνας, με τον πρωταθλητή να κάνει το retain ύστερα από το Cyclone Crash. Στην συνέχεια, ο Buddy Murphy, μετά την περιπέτεια του με τον Roman Reigns, στο Smackdown, αντιμετώπισε τον Apollo Crews. Όλα έδειχναν ευνοϊκά για να πάρει ο "The Best Kept Secret" την πρώτη του νίκη ως μέλος του Smackdown, μέχρι που ο Rowan εμφανίστηκε, του επιτέθηκε και του έδωσε την νίκη...αλλά με DQ!. 


- O Elias βρέθηκε στην συνέχεια στο ring και είπε άσχημα πράγματα για το Toronto. Αυτό προκάλεσε την είσοδο του Edge στο ring (θα προτιμούσα βέβαια να είχε γίνει στο main show το segment) σε ένα μεγάλο pop από το κοινό. Ο Edge αφού άκουσε πολλά, έκανε ένα spear στον "Living Truth", στέλνοντας τον σπιτάκι του (έτσι νομίσαμε). Πριν το main show, οι Alexa Bliss & Nikki Cross κέρδισαν τις IIconics, διατηρώντας τους τίτλους Women's Tag Team που είχαν κερδίσει την προηγούμενη Δευτέρα. 

MAIN SHOW


- Ο πρώτος αγώνας στο main show ήταν αυτός της Becky Lynch εναντίον της Natalya για το RAW Women's Championship. Φαινομενικά, η Nattie έπαιζε στην έδρα της, αλλά στην πραγματικότητα το κοινό ίσως έκανε cheer περισσότερο για την σημαία του Καναδά που έφερε μαζί της. Σε ένα ωραίο τεχνικό ματς, η Lynch επικράτησε της αντιπάλου της, κάνοντας τη να παραιτηθεί με το "Dis-arm-her".

- Στην συνέχεια, ο Dolph Ziggler αντιμετώπισε τον Goldberg. Δύο ξαφνικά superkick του Dolph ξάφνιασαν τον Hall of Famer, ο οποίος ωστόσο, δεν αντιμετώπισε πρόβλημα και με ένα τρελό Spear και το Jackhammer έφτασε στην νίκη. Μετά το ματς, ο Ziggler πήρε το μικρόφωνο και έκανε και άλλο trash talk και έλαβε άλλο ένα Spear για τους κόπους του. Ωστόσο, ο Ziggler δεν έβαλε μυαλό και συνέχιζε να μιλάει άσχημα, με τον Goldberg να του κάνει και τρίτο Spear για να μπορέσει να τον σταματήσει.

- Σε έναν σύντομο αλλά ωραίο αγώνα, ο AJ Styles διατήρησε τον τίτλο του US Championship απέναντι στον Ricochet. Ένας αγώνας, όπου το high-flying στυλ του "One and Only" συγκρούστηκε με το πιο τεχνικό στυλ του "Phenomenal One", ο οποίος προσπαθούσε να κρατήσει το ματς όσο πιο πολύ στο έδαφος γίνεται, στοχεύοντας στο πόδι του διεκδικητή. Στο τέλος, με την παρέμβαση των Anderson & Gallows, O AJ Styles, επικράτησε με το Styles Clash, ενώ μετά το τέλος του ματς, οι πρωταθλητές tag team του RAW έκαναν και ένα Magic Killer στον Ricochet.


- Στον τέταρτο αγώνα της βραδιάς, η Bayley διατήρησε τον τίτλο του Smackdown Women's Championship απέναντι στην Ember Moon, η οποία πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο ring. Η έμπειρη πρωταθλήτρια ωστόσο, ήταν αυτή που επικράτησε, έπειτα από Bayley to Belly από το top rope.


- O Kevin Owens πήρε την εκδίκηση του από τον Shane McMahon, διατηρώντας την καριέρα του, ακόμη και αν ο Shane, έφερε τον Elias, ο οποίος είχε συνέλθει μετά το Spear που "έφαγε" από τον Edge, ως special enforcer. O KO εκμεταλλεύτηκε το χάος που είχε προκληθεί στο ring και αφού ο διαιτητής με τον Elias ήταν κάτω, έκανε το low blow και μετά το Stunner στον Shane O'Mac για να κερδίσει τον αγώνα.


- Ο τελευταίος αγώνας της Trish Stratus στα ρινγκ έλαβε χώρα στην συνέχεια, με την Hall of Famer να αντιμετωπίζει την Charlotte Flair. Μολονότι, ο αγώνας ξεκίνησε κάπως νωχελικά, οι δύο γυναίκες στην συνέχεια, βρήκαν ρυθμό, με την Charlotte στο τέλος να αναγκάζει την Trish να κάνει το tap-out στο Figure 8. Μετά το ματς, το κοινό έδωσε ένα standing ovation στην Stratus, με την θρυλική diva να κλείνει έτσι μια μεγάλη καριέρα στα ring οριστικά.


- Ο Kofi Kingston στην συνέχεια αντιμετώπισε τον Randy Orton για το WWE Championship με την οικογένεια του πρώτου να βρίσκεται στο ringside. Ακόμη μια σύγκρουση μεταξύ γρήγορου και αργού στυλ πάλης. Ο Orton προσπάθησε να κρατήσει τον αγώνα αργό, ενώ ο Kofi προσπαθούσε να αποκτήσει ρυθμό. Μετά από ένα τρελό mid-air RKO, η πάλη μεταφέρθηκε εκτός ring, με τον Orton να προσπαθεί να προκαλέσει την οικογένεια του Kofi, με τον πρωταθλητή WWE να γίνεται βίαιος, χωρίς να καταλάβει το καμπανάκι που έληξε το ματς με double count-out. Με ένα Kendo stick και με ένα Trouble In Paradise, o Kofi "ξάπλωσε" τον Viper, με την κόντρα τους, να μην έχει λήξει ούτε κατά διάνοια.


- Το highlight και ίσως το καλύτερο ματς- segment της βραδιάς έλαβε χώρα στην συνέχεια, όπου ο Finn Balor αντιμετώπισε τον "The Fiend" Bray Wyatt. Η είσοδος του Bray ήταν εντυπωσιακή, με το lantern του, να έχει το σχήμα ανθρώπινου κεφαλιού και να θυμίζει τον παλιό εαυτό του, τον οποίο έχει ξεχάσει και το τραγούδι του, να είναι ένα remix του "Live in Fear" και ενός έντονου ροκ ρυθμού. Σε συνδυασμό με τον σκοτεινό φωτισμό και το κοινό, η εμφάνιση του ήταν εντυπωσιακή. Στον αγώνα, ο "The Fiend" κυριάρχησε, επικρατώντας του Finn Balor με το Mandible Claw. Εντυπωσιακό re-introduction του Bray στο κοινό του WWE και ένα gimmick που είναι ότι πιο "καυτό" έχει το WWE αυτή την στιγμή.

- Στο main event, o Seth Rollins αντιμετώπισε τον πρωταθλητή Universal, Brock Lesnar. O Lesnar κυριαρχούσε, ο Seth έκανε το comeback και στην συνέχεια, αφού έκανε και ένα Frog Splash στο τραπέζι των σχολιαστών, με ένα Curb Stomp, επικράτησε του Brock και έγινε για ακόμη μια φορά Universal Champion. 


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη