WWE Smackdown Live 13/08/19: Το παιχνίδι των ντετέκτιβ συνεχίζεται


Άλλο ένα Smackdown Live έφτασε στο τέλος του, μετά το SummerSlam και αυτό που έχουμε βγάλει ως συμπέρασμα από όλο το σημερινό show, είναι ότι έχει κουράσει το storyline που βγάζει ο Roman Reigns με το ποιος τον έχει βάλει ως στόχο. Ήρθε η ώρα να μάθουμε πραγματικά τι έγινε και όχι να το καθυστερούμε περαιτέρω, γιατί ήδη έχει κουράσει το πράγμα. Τέλος πάντων. Ας δούμε τι έγινε αναλυτικά στο SD Live της Τρίτης. 

- To show άνοιξε ο Kevin Owens, ο οποίος πήρε τεράστιο pop από το κοινό. Ο ίδιος είπε πως έχει φτιάξει ωραίες αναμνήσεις εδώ στο WWE αλλά οι αναμνήσεις του με τον Shane δεν ανήκουν σε αυτό το κομμάτι. Τώρα που ξεπέρασε τον Shane, ήρθε η ώρα να ασχοληθεί με το King of The Ring, όντας τεράστιος φαν αυτού του θεσμού του WWE. O Shane McMahon διέκοψε τον KO, λέγοντας πως είναι κλέφτης και όχι άντρας, αφού τον κλώτσησε με low blow και επιτέθηκε στον Elias. Ως τιμωρία, του επέβαλλε να πληρώσει το ποσό των 89.549 δολαρίων, κάτι που δεν άρεσε στον Owens αφού πληγώνει τα οικονομικά της οικογένειας του, ενώ από την άλλη ανέστειλε την λειτουργία του 24/7 Championship για μια νύχτα.

- Το πρώτο ματς της βραδιάς ήταν αυτό της Charlotte Flair απέναντι στην Ember Moon. Μετά από έναν καλούτσικο back and forth αγώνα, η The Queen ήταν αυτή που πήρε την νίκη, κάνοντας την Ember να παραιτηθεί με το Figure 8. Κατά την διάρκεια του αγώνα, να σημειώσω, πως κατά την διάρκεια ενός Boston crab που έκανε η Charlotte, είχαμε πολλά Y2J chants.


- Ο Daniel Bryan βγήκε στην ράμπα, μιλώντας για τις κατηγορίες από τον Buddy Murphy ότι επιτέθηκε μαζί με τον Rowan στον Roman Reigns. Ο ίδιος είπε πως ο Buddy είναι ψεύτης και πως δεν είχε καμία σχέση με την επίθεση στον Big Dog, αλλά δεν τον κατηγορεί, καθώς ο οποιοσδήποτε θα έλεγε ψέματα για να ξεφύγει από τον Reigns. Ο Bryan υποσχέθηκε να αποκαλύψει την αθωότητα του μέχρι το τέλος της βραδιάς.


- Ο καλύτερος αγώνας του χθεσινού SD Live έγινε στην συνέχεια, αφού ο Roman Reigns αντιμετώπισε τον Buddy Murphy. Φυσικά, μετά από έναν αρκετά διασκεδαστικό αγώνα, ο Reigns ήταν αυτός που πήρε την νίκη, μετά από το spear, αλλά ήταν πραγματικά ένα εξαιρετικό showing από πλευράς Murphy, που έδειξε ότι μπορεί να ανταποκριθεί σε μεγάλους αγώνες. 

- Ο Shane McMahon ανακοίνωσε ότι ο Samoa Joe θα αντιμετωπίσει τον Kevin Owens, πράγμα που έγινε, υπό το βλέμμα του...Elias, ο οποίος δια μαγείας ήταν καλά και μπορούσε να σταθεί ως special enforcer του αγώνα. Αυτό το γεγονός, εκμεταλλεύτηκε ο Samoa Joe, ο οποίος έκανε το roll-up, με τον "The Living Truth" να κάνει ένα γρήγορο count για να δώσει στον Joe την νίκη απέναντι στον φανερά εκνευρισμένο Owens.


- Οι Bryan & Rowan βρήκαν τον Buddy Murphy στα παρασκήνια. Ο Bryan ζήτησε από τον The Best Kept Secret να πει την αλήθεια και να μην συνεχίσει να λέει ψέματα. Ο Murphy παραδέχτηκε ότι είπε ψέματα, αφού φυσικά ο Rowan...τον πέταγε δεξιά και αριστερά στα παρασκήνια, ακριβώς όπως έκανε και ο Reigns την περασμένη εβδομάδα. Η αλήθεια είναι πως αυτό το story αρχίζει σιγά σιγά να κουράζει και να αποκτάει περίεργη τροπή.


- Στο main event της βραδιάς, οι Revival & Randy Orton αντιμετώπισαν και τα τρία μέλη της New Day. Πριν το ματς, ο Orton έκανε ένα promo, λέγοντας πως ο Kofi είναι δειλός και πως φοβήθηκε να τον αντιμετωπίσει στα ίσα μπροστά στην οικογένεια του. Εξαιρετικό σύντομο heel promo που μόνο ο Orton μπορεί να κάνει. Στα του αγώνα, είχαμε πάλι ένα καλό ματς, με τους heels να κερδίζουν, έπειτα από Shatter Machine της Revival στον Woods. Μετά τον αγώνα, ο Orton τρελάθηκε και έκανε 4 RKO, 2 στον Kofi και από ένα στους Woods & Big E. 

- Το show έκλεισε με τον Roman Reigns να βρίσκει στα παρασκήνια τους Daniel Bryan & Rowan και να απαιτεί απαντήσεις. Ο Bryan υποσχέθηκε πως, μιας και κάνανε με τον Rowan, δικιά τους έρευνα, θα αποκαλύψουν το ποιος πραγματοποίησε τις επιθέσεις στον Roman, την επόμενη εβδομάδα. 


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη