Δεν αποχωρεί ο Dolph Ziggler


Η υπόθεση του Dolph Ziggler απασχολεί συχνά τους φίλους του διαδικτύου τους τελευταίους μήνες, επίσης υπήρχαν αρκετές αναφορές που τον ήθελαν να φεύγει από το WWE από τις αρχές του 2018. Βέβαια, ο Ziggler όχι μόνο δεν θα φύγει από το WWE, αλλά μάλιστα έχει υπογράψει και νέο συμβόλαιο.

Πρόσφατα το WWE πρότεινε στον Dolph Ziggler να αναλάβει ρόλο στα backstage ως παραγωγός, αλλά ο ίδιος προτίμησε να συνεχίσει να αγωνίζεται ακόμη. Έτσι, ο πρώην Intercontinental Champion υπέγραψε νέο συμβόλαιο με το WWE μέσα στον Νοέμβριο του 2018, το οποίο σημαίνει πως για τα επόμενα 3-4 χρόνια θα παραμείνει στην εταιρία του Κονέκτικατ.

Ο Ziggler δεν είναι απογοητευμένος με την τωρινή του κατάσταση, μιας και είχε πάρει πριν 1 μήνα αρκετό χρόνο στην τηλεόραση παρέα με τον Drew McIntyre και τον Baron Corbin. Ο ίδιος κατανοεί ότι το ρόστερ είναι πολύ μεγάλο και δεν γίνεται να εμφανίζεται συχνά στην TV, έτσι θα περιμένει την σειρά του όταν έρθει η απαραίτητη στιγμή. Πάντως, ο ίδιος είναι διατεθειμένος να βρίσκεται εκεί όποτε του το ζητήσουν.
για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη