Συντακτικές προβλέψεις Royal Rumble 2019 - Του Νίκου Ασλανίδη!


Λόγω υποχρεώσεων, δεν θα μπορέσω να παραβρεθώ στην εκπομπή προβλέψεων του φετινού Royal Rumble. Ωστόσο θα μοιραστώ τις προσωπικές προβλέψεις μου για το Pay-Per-View μαζί σας. 

Γενική άποψη για το Match Card

Αρχικά αρκετά δυνατή και ενδιαφέρον κάρτα αγώνων. Έχουμε αρκετούς αγώνες που όλοι μας πιστεύουμε θα κλέψουν την παράσταση. Δυστυχώς όμως πιστεύω πως κάποιοι αγώνες ενώ θα έπρεπε να είναι εκπληκτικοί θα απογοητεύσουν. Σε γενικές γραμμές πιστεύω θα δούμε ένα εξαιρετικό και απολαυστικό σόου.

Προβλέψεις - Kick-Off


Buddy Murphy (c) vs Akira Tozawa vs Hideo Itami vs Kalisto - Cruiserweight Championship

Όλοι μας θα συμφωνήσουμε πως ο αγώνας θα είναι εκπληκτικός μιας και έχουμε Cruiserweight Division! Κλασσικά θα υπάρξουν πολλές High Flying κινήσεις και θα υπάρχει πολύ ενέργεια και γρήγορος ρυθμός μιας και θα υπάρχουν τέσσερις αγωνιζόμενοι. Νικητή θα πω τον Murphy. Θα κρατήσει τουλάχιστον μέχρι την WrestleMania 35 τον τίτλο.


Rusev (c) vs Shinsuke Nakamura - United States Championship

Ένας ακόμα αγώνα που θα έπρεπε να είναι εκπληκτικός, αλλά πιστεύω πως θα απογοητεύσει. Όμως από την στιγμή που τοποθέτησαν τον αγώνα στο Kick Off ίσως όντως δούμε έναν αρκετά καλό αγώνα μεταξύ τους. Δεν θα υπερβεί τα 10 λεπτά και προβλέπω σε Retain του Rusev.

Προβλέψεις - Main Card


The Bar (c) vs The Miz & Shane McMahon - SmackDown Tag Team Championships

Θα προβλέψω στην νίκη των Miz και Shane McMahon. Θα κρατήσουν για ένα μικρό χρονικό διάστημα τους τίτλους και ύστερα θα σπάσουν και πιθανόν να τους δούμε αντιμέτωπους στην WrestleMania. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, θα δούμε σχετικά ωραίο αγώνα, αλλά πιστεύω πως θα είναι ολιγόλεπτος ως συνήθως είναι οι αγώνες του SmackDown στα Pay-Per-Views.


Women's Royal Rumble Match

Θα είναι δεύτερη φορά στην ιστορία που βλέπουμε γυναικείο Rumble Match και πιστεύω θα είναι μέτριο προς καλό. Δεν περιμένω πολλά πράγματα, αλλά θέλω και πιστεύω σε ένα περίεργο φινάλε! Η πρόβλεψη μου είναι πως θα υπάρξει αντιπαράθεση ανάμεσα στην Becky Lynch (πιστεύω πως θα εισέλθει παρά το γεγονός πως έχει αγώνα για τίτλο) και την Charlotte. Ίσως υπάρξει διπλή νικήτρια ή θα υπάρξει μπέρδεμα και θα καταλήξει με την Becky και Charlotte να διεκδικούν τον τίτλο της Ronda Rousey στην Mania!


Ronda Rousey (c) vs Sasha Banks - Raw Women's Championship

Πρώτη φορά έρχονται 1on1 οι Rousey και Banks και θα βγάλουν απίθανο αγώνα. Πιστεύω θα είναι και αρκετά άγριες και οι δύο τους. Η Banks θα δυσκολέψει την Ronda, ωστόσο θα προβλέψω σε Retain.


Asuka (c) vs Becky Lynch - SmackDown Women's Championship

Περιμένω με ανυπομονησία τον αγώνα καθώς η Lynch είναι η αγαπημένη μου Female Superstar και πιστεύω πως θα βγάλει τρομερό αγώνα μαζί με την Asuka. Πιστεύω θα υπάρξουν πολλά Counters και θα προσπαθούν συνέχεια να αντιστρέψουν κινήσεις η μια στην άλλη. Θα προβλέψω σε Retain της Asuka και πως η Becky θα εισέλθει και στο γυναικείο Rumble Match.


Daniel Bryan (c) vs AJ Styles - WWE Championship

Αγώνας που πραγματικά θα κλέψει την παράσταση. Δύο από τους καλύτερους Superstars με ωραίο Build up και αντιπάθεια ο ένας για τον άλλο. Περιμένω να δω πολλά και θέλω να πάρει σωστό χρόνο. 20 λεπτά είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται. Νικητή προβλέπω τον Daniel Bryan.


Brock Lesnar (c) vs Finn Balor - Universal Championship

Είμαι χαρούμενος με την απότομη αλλαγή που έγινε. Προτιμώ πολύ περισσότερο τον Finn Balor απο τον Braun Strowman. Ο αγώνας θα είναι απίθανος μιας και ο Lesnar πάντα βγάζει απίθανους και αξέχαστους αγώνες με πιο μικρόσωμους παλαιστές. Ελπίζω σε δύο πράγματα. 1) Demon King Balor και 2) νίκη Balor. Στην περίπτωση που ο Balor εμφανιστεί ως Demon King θα αλλάξει και η ροή του αγώνα πιστεύω. Ο Demon θα μπει δυναμικά και θα αποσυντονίσει τον Lesnar. Η πρόβλεψη μου είναι σε Retain Lesnar, αλλά θα έχω τις ελπίδες για την νίκη του Balor ως την τελευταία στιγμή!


Men's Royal Rumble Match

Αρχικά πιστεύω πως θα είναι και το Main Event το αντρικό Rumble Match. Φέτος θα δούμε αρκετά καλό Rumble και ιδιαίτερο νικητή. Από Surprise Entrants - Returns πιστεύω σε (Batista, Rob Van Dam, Matt Hardy, Kurt Angle και ίσως Chris Jericho, Undertaker και Kenny Omega). Αρκετά μεγάλα και ενδιαφέρον ονόματα στο φετινό Rumble. Όσον αφορά την θέση #30 πιστεύω πως δεν θα είναι ο R-Truth. Κάποιος θα τον τραυματίσει και θα πάρει την θέση του. Από NXT πιστεύω ίσως θα εμφανιστεί ο Alesteir Black. Για νικητή βρίσκομαι ανάμεσα σε δύο άτομα τον Drew McIntyre και τον Seth Rollins. Θα το δώσω στον Rollins και περιμένω να δω μεγάλα πράγματα για αυτόν αλλά και γενικά για το WWE.


Αυτές λοιπόν ήταν οι προβλέψεις μου για το Royal Rumble 2019. Καλό ξημέρωμα σε όσους το δουν Live. Ας έχουμε ένα δυνατό Road To WrestleMania και πείτε μας τις δικές σας προβλέψεις!


για το Ringside House,
Νίκος Ασλανίδης
Νεότερη Παλαιότερη