Ο Daniel Bryan βρίσκεται στη καλύτερη φάση της καριέρας του


Ο Αποστόλης Μάρης γράφει την άποψή του στο ringsidehouse.com για τον σημερινό χαρακτήρα του Daniel Bryan και για την θητεία του ως WWE Champion.


Αρχικά να σημειώσω πως ποτέ δεν ήμουν οπαδός του Yes Movement, και ειλικρινά χαίρομαι που πλέον έχει πεθάνει και ο χαρακτήρας του Bryan έχει αναγεννηθεί με ένα ξεχωριστό και σπουδαίο θα έλεγα τρόπο. Η αλήθεια είναι πως έχουν περάσει αρκετοί top babyfaces από το WWE, αλλά πάντα θεωρούσα πως ο Bryan είναι αυτός που αξίζει μία ξεχωριστή θέση, ακόμη και το 2014 που το "Yes Movement" ήταν στην κορυφή.

Ο Daniel διαθέτει αρκετά καλά mic skills πράγμα που τον βοηθάει να κάνει ανάλογα promos. Επίσης, έχοντας στο πλάι του έναν γιγαντόσωμο bodyguard σαν τον Rowan θα τον βοηθήσει ακόμη περισσότερο να αναπτύξει τον χαρακτήρα του και να γίνει πιο μισητός (βλέπε Seth Rollins με J&J Security - Jinder Mahal με Singh Brothers).

Το σημαντικότερο απ' όλα πιστεύω πως είναι ο "κρυφός-σκοτεινός" χαρακτήρας του Bryan που από πίσω κρύβει πολλά στοιχεία των Wyatts. Με λίγα λόγια θέλω να πω ότι θυμίζει αρκετά τον Bryan που είχε ενταχθεί στην Wyatt Family πίσω στο 2013.

Και πάμε στο άλλο κομμάτι. Έχοντας μπροστά του τον Rowan ο οποίος θα κάνει όλη την "βρώμικη" δουλειά, ο Bryan θα συνεχίζει να κρατά τον τίτλο του και να βγάζει όμορφα storylines. Άλλωστε μην ξεχνάμε πως στην άκρη βρίσκεται ένας Bray Wyatt που σεναριακά έχει τις δυνάμεις να ελέγξει τον Bryan.

Σε περίπτωση που ο δούμε το reunion της Wyatt Family (Bray Wyatt, Daniel Bryan & Rowan) τότε μία ιδανική επιλογή θα ήταν και το reunion της The Club (AJ Styles, Anderson & Gallows). Θα μας έδιναν ένα από τα πιο όμορφα match καθώς και feud.

Πραγματικά αν σκεφτεί κανείς, ο Daniel Bryan με το σημερινό του gimmick μπορεί να ενταχθεί σε πολλά storylines και να μας δώσει εξαιρετικές αντιπαλότητες με αρκετά top babyfaces του ρόστερ. Αν και στο άμεσο μέλλον μυρίζω την επιστροφή της Wyatt Family, πιστεύω πως όλα θα εξαρτηθούν από τον τρόπο που το WWE θα τον χρησιμοποιήσει.για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη