Πιθανή συνεργασία μεταξύ AEW και Impact Wrestling


Πολύ δυνατά φαίνεται να μπαίνει στον χώρο το All Elite Wrestling, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες το promotion είναι ανοιχτό να συνεργαστεί άμεσα στο μέλλον με το Impact Wrestling για να χτίσουν ένα καλύτερο αύριο.

Όλη η Elite Wrestling κοινότητα υποστηρίζεται από μια οικογένεια που φημολογείται ότι έχει περισσότερα χρήματα από τους McMahons. Επομένως, τα ουράνια ύψη μπορεί να είναι το όριο για το AEW. Στο παρελθόν μάλιστα αναφέρθηκε πως το All Elite Wrestling απέρριψε μια προσφορά για την αγορά του Impact Wrestling.

Επίσης πριν από λίγο καιρό το Impact Wrestling δήλωσε το ενδιαφέρον του να συνεργαστεί με το νέο promotion, και οι δύο πλευρές αναμένεται να δημιουργήσουν μία δημόσια συνεργασία στο άμεσο μέλλον.

Μάλιστα πριν λίγες ώρες ο Chris Jericho συναντήθηκε με αρκετούς καλούς του φίλους από το Impact Wrestling και τα είπαν από κοντά. Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν οι δύο αυτές εταιρείες ενδέχεται να αποκτήσουν ακόμη καλύτερες επαφές λόγω της εμπλοκής του Jericho.για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη