SmackDown Live 1/5/2018: Low Blow Shinsuke...


Σήμερα τα ξημερώματα ολοκληρώθηκε το τελευταίο μπλε σόου πριν το Backlash.Πολύ λίγο wrestling με μόλις 3 αγώνες και με τις γυναίκες στο main event.Αναλυτικότερα...

Το show άνοιξε με την Paige στο Backstage να δηλώνει ότι ο Shane McMahon δεν θα βρίσκεται στο show και να ανακοινώνει ότι στο Backlash ο αγώνας AJ Styles vs Nakamura θα είναι No DQ.


Στη συνέχεια ο The Miz στο ringside κάλεσε τον Jeff Hardy για το talk show του MizTV.Στη συνέχεια κάλεσε και τον Randy Orton με σκοπό να δημιουργήσει ένταση στους δύο ωστόσο οι ίδιοι δεν έδειχναν να έχουν θέμα μεταξύ τους.Στη συνέχεια βγήκε ο Shelton Benjamin δηλώνοντας ότι είναι ο μόνος που δικαιούται title shot.Ύστερα ξέσπασε ένα brawl το οποίο κατά τη διάρκεια διαφημιστικού διαλείμματος έγινε tag team match.

Randy Orton and Jeff Hardy vs The Miz and Shelton Benjamin 

Το standard tag team match κάθε SDLive.Στον αγώνα ο The Miz έκλεψε ξανά κινήσεις του Bryan,τα corner dropkicks αυτή τη φορά.Στο τέλος του αγώνα ο Randy Orton χτύπησε ένα double drapping DDT και στη συνέχεια ένα RKO στον Shelton.Έπειτα ο Jeff Hardy με ένα Swaton Bomb πήρε την νίκη.
Μετά το τέλος του αγώνα ο Randy Orton χτύπησε ένα RKO στον Hardy.


Η Renee Young πήρε συνέντευξη από τις IIconics.Η Carmella υποτίθεται ότι θα ήταν εκεί αλλά δεν ήταν.Οι ίδιοι κορόιδεψαν την Young πρωτού οι ίδιες παρουσιάσουν την Carmella.Η ίδια τις ευχαρίστησε και αφού ανέφεραν όλες τις τελευταίες επιτυχίες του κατέληξαν ότι  μαζί είναι ανίκητες.

Ακολούθησε ένα backstage promo μεταξύ The Bar και New Day που έθεσε έναν αγώνα για αργότερα.

Κατόπιν η Lana διέκοψε τους Rusev και English και είπε στον Rusev ότι κάτι τον κρατάει πίσω...


Ακολούθησε ένα ringside promo με τον Big Cash που κατά τους σχολιαστές δεν έπρεπε να είναι στο show.Αφού κορόιδεψε το κοινό του Kαναδά έφερε στο ring μια μικρή "απομίμιση" του Daniel Bryan, έναν νάνο δηλαδή που κατέληξε να σπάει στο ξύλο συνοδευόμενος chants καθόλου φιλικά για τον Cass.

Στη συνέχεια η Renee Young κάλεσε τον AJ Styles στο ringside για συνέντευξη.
Μετά από ερωτήσεις για τον αγώνα τους η Renee είπε στον ΑJ ότι ο Nakamura ζητάει ένα συγγνώμη από τον AJ Styles.Ο ίδιος είπε ότι θα πρέπει να κατεβεί στο ring για να την πάρει.


Ωστόσο ο Samoa Joe είναι αυτός που απαντάει στο κάλεσμα του, και τον προειδοποιεί ότι μόνος αγώνας που θα πρέπει να τον ανησυχεί είναι με τον ίδιο.καθώς μετά το Backlash και μόλις έχει τελειώσει με τον Roman Reings θα πάει για τον WWE Title.


Αμέσως η μουσική του Νakamura παίζει και ο ίδιος δίνει από πίσω άλλο ένα low blow στον Styles, και τον αποτελείωσε δραματικά με ένα kinshasa.

Sheamus vs Xavier Woods
Ο Sheamus κυριαρχούσε με την δύναμη του και ο Woods προσπαθούσε με την ταχύτητα του να πάρει το πλεονέκτημα.Ο αγώνας τελείωσε με απόσπαση προσοχής του Woods οποίος επιτέθηκε στον Cesaro, ο Sheamus τον άρπαξε και τον έστειλε μέσα στο ring αλλά ο Woods με ένα γρήγορο roll-up έκλεψε την νίκη.

Στο Backstage η Mandy Rose και η Sonya Deville βρήκαν την Paige.Την ρώτησαν ποια θα διαλέξει καθώς γνώριζαν τον λόγο που ήρθαν στο SmackDown.Η Paige διάλεξε την Rose και οι δύο πανηγύριζαν καθώς νόμιζαν ότι της έδωσε αγώνα για τίτλο.Η Paige είπε ότι πρέπει να το κερδίσει αυτό και ο αγώνας της είναι με την Lynch την επόμενη εβδομάδα.Η Sonya αναρωτήθηκε για την Absolutution και η Paige είπε ότι η Absolution πέθανε.

Charlotte and Becky Lynch and Asuka vs Carmella and IIconics

Στην αρχή του αγώνα η Carmella δεν ήθελε με τίποτα να βρεθεί με την Charlotte.Αργότερα στα μέσα του αγώνα με ένα tag αναγκάστηκε να το κάνει με το κοινό να το λατρεύει.Ο αγώνας από εκείνο το σημείο έγινε ένα χάος όπως τα πιο πολλά six-women tag matches.Η Asuka ήταν αυτή που τελείωσε τον αγώνα με ένα Asuka Lock στην Royce παίρνοντας τη νίκη για την ομάδα της.


Το κοινό σε όλη τη διάρκεια ήταν εξαιρετικό κάνοντας έτσι αρκετά καλύτερο το Go Home show της Τρίτης για το Backlash.


Για το RingsideHouse 
Νικήτας Κλαδάς
Νεότερη Παλαιότερη