RAW 30/04/2018: Fighting Champion!


Πριν από λίγες ώρες ολοκληρώθηκε το καθιερωμένο εβδομαδιαίο κόκκινο σόου στο Montreal του Καναδά, με τον Seth Rollins να αποδεικνύει ότι είναι ένας πραγματικός πρωταθλητής. Ο Roman Reigns νιώθοντας αδικημένος κατάφερε να πάρει νίκη γοήτρου σε συνεργασία με τον Bobby Lashley και ένα παλιό του γνώριμο. Η Ronda Rousey συνάντησε επιτέλους την Alexa Bliss. Ας ξεκινήσουμε...

Το επεισόδιο άνοιξε με τον Roman Reigns να δηλώνει ότι όλοι έχουν δει το τέλος του αγώνα του με τον Brock Lesnar αλλά και το tweet του διαιτητή του αγώνα ο οποίος παραδέχτηκε το λάθος του. Έτσι τώρα το WWE Universe βλέπει τον πραγματικό Universal Champion όπως υπογράμμισε ενώ δεχόταν αρκετές αποδοκιμασίες. Στην μεγάλη οθόνη εμφανίστηκε ο Samoa Joe ο οποίος έκανε ένα τελευταίο promo πριν το Backlash.
Ο Jinder Mahal εμφανίστηκε και τόνισε ότι ο Roman Reigns θα χάσει απόψε απέναντι στον ίδιο. Ο Sami Zayn έκανε την παρέμβαση του όπως και ο Kevin Owens με τους δύο να ζητάνε one on one match με τον Big Dog. Οι heels έπεσαν με μανία πάνω στον Roman Reigns με τους Braun Strowman και Bobby Lashley να εμφανίζονται για να τον βοηθήσουν. Το segement έκλεισε με τον Monster Among Men να εκτοξεύει τον Singh πάνω στους τρεις heels.Bobby Roode vs Elias Samson 

Ο αγώνας ξεκίνησε δυνατά με τον Bobby Roode να εφαρμόζει ένα Blockbuster πάνω στον Elias Samson ο οποίος έκανε kick out. Ο Elias Samson αντέδρασε και στόχευσε στον λαιμό του Glorious για να τον αποτελειώσει. Ο Drifter απέφυγε το Glorious DDT και έστειλε τον αντίπαλο του με τον λαιμό πάνω στο turnbuckle. Ο Roode κατέληξε στο ringside και ανακοινώθηκε ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί με αποτέλεσμα ο Elias να παίρνει την νίκη.


The Authors of Pain vs Jean-Paul & Francois

Οι Authors Of Pain πήραν τον έλεγχο αμέσως απέναντι στους ντόπιους jobbers και πήραν την νίκη γρήγορα με το Last Chapter. Μετά τον αγώνα, οι δύο νικητές δήλωσαν ότι έχουν ένα κεφάλαιο ανοιχτό για κάθε tag team στο Raw roster.


Ο Seth Rollins βρέθηκε στο ρινγκ για να τονίσει ότι δεν θέλει να είναι ένας πρωταθλητής σαν τον Brock Lesnar που εμφανίζεται όταν οι συνθήκες τον ευνοούν, αλλά θέλει να είναι ένας μαχόμενος πρωταθλητής. Ο Finn Balor εμφανίστηκε και του πρότεινε να δείξει σε όλους ότι είναι fighting champion βάζοντας τον τίτλο του on the line απόψε απέναντι στον ίδιο. Οι Bo Dallas και Curtis Axel εμφανίστηκαν και ζήτησαν από τους Architect και Demon King να γίνουν μαζί ένα group. Εκείνοι αρνήθηκαν και η πρώην Miztourage επιτέθηκε πάνω τους αλλά εκείνοι την απώθησαν. Όμως στο τέλος ο Finn Balor επιτέθηκε από πίσω στον Kingslayer.Sasha Banks vs Ruby Riott

Οι δυο τους βρέθηκαν να τρέχουν από νωρίς στα σκοινιά και να πέφτουν σε δυνατές και βλαβερές συγκρούσεις και για τις δύο. Η Sasha Banks χτύπησε την Sarah Logan και αυτό οδήγησε στην Ruby Riott να πάρει τον έλεγχο του αγώνα. Η Boss πέρασε την αντίπαλο της μέσα από το Banks Statement αλλά οι Logan και Morgan βοήθησαν έτσι ώστε η Ruby να ξεφύγει ύπουλα. Τελικά η αρχηγός της Riott Squad πήρε την νίκη με το Riott Squad πάνω στην Banks.


Στην μεγάλη οθόνη είδαμε ένα promo της Alexa Bliss ενάντια στην Nia Jax ενόψει του αγώνα τους στο Backlash.
Οι Matt Hardy & Bray Wyatt εμφανίστηκαν στην μεγάλη οθόνη και δήλωσαν ότι είναι το Φως και το Σκοτάδι, προτρέποντας όλους τους αντιπάλους τους να τρέξουν να σωθούν.

Jinder Mahal & Kevin Owens & Sami Zayn vs Roman Reigns & Braun Strowman & Bobby Lashley

Ο Roman Reigns κυριάρχησε αρχικά στον αγώνα απέναντι στους Sami Zayn και Kevin Owens στους οποίους εφάρμοσε και ένα double Drive By πάνω στο apron. Ωστόσο ο Prizefighter σε συνεργασία με τον Underdog from The Underground κατάφεραν να επιβληθούν στον Bobby Lashley με αρκετά locks όσο έπαιρναν και το homotown τους pop. Ο Singh με τα γνωστά του κόλπα απέτρεψε τον Big Dog από το να εφαρμόσει ένα superman punch στο αφεντικό του, Jinder Mahal. Ο Roman απάντησε με ένα Samoan Drop στον Modern Day Maharaja και με ένα Superman punch στον KO.


Έτσι έκανε το hot tag στον Braun Strowman ο οποίος διέλυσε τον Mahal όπως και τους Owens και Zayn στο ringside καθώς τους έπαιρνε μαζί του με τα εμφατικά του shoulders. Ο Lashley ξεφορτώθηκε τον Sami αλλά ο Owens εκτέλεσε με Superkicks τον Reigns και τον Strowman. Πήγε για το cannonball στον Monster Among Men αλλά αυτός πρόλαβε να τον πιάσει και να τον εκτελέσει με runnning powerslaμ για να πάρει την νίκη για την ομάδα του.


Baron Corbin vs No Way Jose

Ο Baron Corbin κυριάρχησε αρχικά με ένα clothesline και στέλνοντας τον No Way Jose άσχημα στο ringside. Ο Jose κατάφερε να απαντήσει με ένα Big Boot αλλά ο Lone Wolf κράτησε τον έλεγχο. Η Titus Worldwide εμφανίστηκε και ο Titus έκανε πως γλιστράει στην ράμπα όπως στο Greatest Royal Rumble. Εκείνοι απέσπασαν την προσοχή του Corbin και ο Jose πήρε την μεγάλη νίκη με ένα roll up για να πανηγυρίσει μαζί με τους ακόλουθους του και την Titus Worldwide.


Mickie James vs Natalya

Η Mickie James είχε τον έλεγχο μέχρι που η Natalya πήγε για το Sharpshooter. Η Alexa Bliss ωστόσο την απέτρεψε αφού της απέσπασε την προσοχή από το apron. Η Ronda Rousey που βρισκόταν στην γωνία της Natalya κυνήγησε την Little Miss Bliss. Έτσι η Natalya εκμεταλλεύτηκε το χάος και με ένα roll up πήρε την νίκη. Μετά τον αγώνα, η Nia Jax εμφανίστηκε και η Bliss αναγκάστηκε να ξεφύγει από το κοινό όσο η Nia πανηγύριζε μαζί με τις Ronda και Natalya.Οι Drew Mclntyre και Dolph Ziggler δήλωσαν μέσω ενός βίντεο ότι θα κυριαρχήσουν στο Raw και θα είναι αρκετά σκληροί και extreme κάτι που κανείς δεν το έχει στη σημερινή εποχή.

Intercontinental Championship match: Seth Rollins (c) vs Finn Balor

Ο αγώνας ξεκίνησε εντυπωσιακά αφού ο Seth Rollins έστειλε τον Finn Balor στο ringside και απογειώθηκε πάνω του με dive. Ο Architect συνέχισε να κυριαρχεί με κινήσεις springboard καθώς και με ένα blockbuster ώστε ο Balor να καταφύγει στο ringside. Ο Kingslayer βρήκε την ευκαιρία και έπεσε πάνω στον αντίπαλο του ξανά με suicide dive στέλνοντας τον στο barricade. Πήγε να το κάνει ξανά αλλά ο Demon King τον πρόλαβε και τον εκτέλεσε με ένα δυνατό kick από το apron. Ο Finn έκανε και ένα όμορφο DDT με τον αντίπαλο του να κάνει kick out στο 2.


Ο Rollins έψαχνε το Blackout curbstomp αλλά κατέληξε στην κορυφή με τον αντίπαλο του. Εκεί εφάρμοσε στον Balor ένα superpelx και πήγε για το Flacon Arrow αμέσως μόνο που ο Demon King του το γύρισε σε roll up. Ο πρωταθλητής έκανε kick out στο 2 και απάντησε άμεσα με ένα enziguri. Ο Balor απέφυγε δύο φορές την finisher του αντιπάλου και εφάρμοσε ένα slingblade. Πήγε για το dropkick στην γωνία αλλά ο Seth απάντησε με ένα superkick. Τελικά ο Rollins πήρε την νίκη και παρέμεινε πρωταθλητής με το Blackout curbstomp.
Αποτελέσματα RAW 30/04/2018:

  • Ο Elias Samson νίκησε τον Bobby Roode με TKO του αντιπάλου του.
  • Οι Authors Of Pain νίκησαν τους Jean-Paul & Francois.
  • Η Ruby Riott επικράτησε ενάντια στην Sasha Banks.
  • Οι Braun Strowman & Roman Reigns & Bobby Lashley επιβλήθηκαν στους Jinder Mahal & Kevin Owens & Sami Zayn.
  • Ο No Way Jose νίκησε τον Baron Corbin.
  • Η Natalya νίκησε την Mickie James.
  • Ο Seth Rollins επικράτησε ενάντια στον Finn Balor και παρέμεινε Intercontinental Champion.

Για το Ringside House,
Χρήστος ΑγγελάτοςΝεότερη Παλαιότερη