SmackDown Live 17/04/2018: BIG CASH!!


Σήμερα τα ξημερώματα ολοκληρώθηκε το εβδομαδιαίο μπλε σόου κλείνοντας το διήμερο του Superstar Shake Up.Είδαμε αρκετές επιστροφές και εκπλήξεις και ανακοινώθηκαν και άλλες οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στα επόμενα σόου.Πιο συγκεκριμένα...


Ο AJ Styles άνοιξε το σόου μιλώντας για τον Shinsuke Nakamura για το πως έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο και τον προκάλεσε να κατέβει στο ring.Ωστόσο αυτός που απάντησε ήταν ο Rusev με τον Aiden English που με μαζί με τεράστια chant "Rusev Day",ο πρώτος κατέβηκε στο ring για τον πρώτο αγώνα της βραδιάς κόντρα στον πρωταθλητή.


AJ Styles vs Rusev 

Ο αγώνας κράτησε ελάχιστα καθώς στα πρώτα δευτερόλεπτα ο AJ κλείδωσε τον Rusev στο Culf Crasher και ο Aiden English χτύπησε τον ίδιο δίνοντας του τη νίκη με DQ.Κατόπιν συνέχισαν να χτυπάνε τον AJ μέχρι που ο Daniel Bryan βγήκε και μαζί με τον πρωταθλητή έδιωξαν την Rusev Day πετώντας τους έξω από το ring.

Στα παρασκήνια η Paige βρήκε τον Shane McMahon και μιμούμενη τον πρώην SD General Manager Teddy Long ανακοίνωσε το main event της βραδιάς με τους Aiden English και Rusev να αντιμετωπίζουν τους AJ Styles και Daniel Bryan.Στην συνέχεια ο Shane ανακοίνωσε την επιστροφή του The Miz στο μπλε σόου.


Στην συνέχεια ο Shelton Benjamin κατέβηκε μόνος του στο ring και είπε ότι χθες στο twitter έγραψε ότι ο Chad Gable ήταν έμπνευση για τον ίδιο και ότι βλέπει μεγάλα πράγματα γι αυτόν στο μέλλον.Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι του χάκαραν το twitter καθώς αυτός δε θα έλεγε ποτέ κάτι τέτοιο, καθώς δεν χρειαζόταν τον Gable αλλά εκείνος χρειαζόταν τον ίδιο.Στη συνέχεια είπε ότι μίλησε με την Paige πίσω και συμφώνησαν αν του φέρει τον σοβαρό ανταγωνισμό που δικαιούται.Στην πρόκληση αυτή φάνηκε να απαντάει ο Randy Orton ο οποίος κατέβηκε έξω από το ring αλλά διακόπηκε από τον Jeff Hardy ο οποίος μεταφέρθηκε στο SD και αντιμετώπισε ο ίδιος τον Benjamin.


Jeff Hardy vs Shelton Benjamin 

Ο αγώνας κράτησε περίπου 10 λεπτά και ο έλεγχος ήταν μοιρασμένος και στους δύο.O Jeff εκτέλεσε ένα σπουδαίο whisper in the wind για το close pinfall αλλά ο Shelton κατάφερε να μείνει στον αγώνα.Μετά από πολλά counter o Jeff κατάφερε να χτυπήσει το Twist of Fate και στη συνέχεια να εκτελέσει το Swanton Bomb για την νίκη.Στη συνέχεια είδαμε ένα κλιπ από το κινητό του The Miz να προκαλεί τον Daniel Bryan και να ανακοινώνει ότι θα επιστρέψει το SD Live την επόμενη εβδομάδα.
Επίσης ανακοινώθηκε η μεταφορά της Sonya Deville και της Mandy Rose στο SD Live.

Jey Uso vs Harper 

Άλλος ένας σύντομος αγώνας ο οποίος κράτησε λίγα δευτερόλεπτα καθώς μετά την έναρξη o Jey Uso αποσπώμενος από έξω δέχτηκε ένα lariat το οποίο χάρισε την νίκη στον Harper.
Μετά το τέλος του αγώνα οι Blugeon Brothers αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν τους Usos αλλά διακόπηκαν από την Naomi η οποία ουρλιάζοντας τους ικέτευσε να σταματήσουν.

Samoa Joe vs Sin Cara

Squash match για τον Joe ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στο μπλε brand και γρήγορα μέσα σε 1 λεπτό και 40 δευτερόλεπτα κατατρόπωσε τον Sin Cara με ένα Cocina Clutch.


Μετά τον αγώνα ο Joe έκοψε ένα εξαιρετικό promo προκαλώντας τα μεγαλύτερα ονόματα του SD Live και συνέχισε λέγοντας ότι αφού τελειώσει ο Lesnar με τον Roman Reings στο Greatest Royal Rumble θα περιμένει τον Roman για να τον αποτελειώσει για τα καλά.

Στη συνέχεια πήραμε ένα promo της Sanity (χωρίς την Nikki Cross) η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της τις επόμενες εβδομάδες.


Μετά από αυτό ακολούθησε ένα αρκετά μεγάλο segment όπου η Carmella θα γιόρταζε την νέο τίτλο της.Κάνοντας ένα μεγάλο disrespect talk κατέληξε σε ένα βίντεο όπου έδειχνε το πως νίκησε την Charlotte και πήρε το SD Women's title.Στη συνέχεια βγήκε η Charlotte και την διέκοψε λέγοντας ότι πήρε τον τίτλο χάρη στην Royce και την Kay.Αμέσως αυτές διέκοψαν με την σειρά τους την Charlotte λέγοντας της πόσο γελοία είναι.Όλο αυτό κατέληξε σε ένα προσωρινό brawl και στη συνέχεια σε έναν αγώνα μεταξύ της Charlotte και της Billie Kay.

Charlotte Flair vs Billie Kay

Ο αγώνας ξεκίνησε δυναμικά αλλά τελείωσε γρήγορα καθώς η Charlotte μετά από ένα Big Boot κλείδωσε την Kay στο Figure Four για την νίκη
Αμέσως μετά τον αγώνα ξεκίνησε και άλλο brawl με την Carmella και της Iconics να χτυπάνε την Charlotte και την Becky Lynch που ήταν στο πλευρό της σε όλο τον αγώνα και εκείνη τη στιγμή η Asuka έκανε την επιστροφή της βοηθώντας την πρωταθλήτρια και την Becky.

Ακολούθησε ένα κλιπ που ανακοίνωσε την μεταφορά των Anderson and Gallows στο SD Live, και στη συνέχεια ένα των Sheamus and Cesaro.

Στο Backstage η New Day συναντήθηκε με τον R Truth ο οποίος έκανε την επιστροφή του στο WWE και συγκεκριμένα στο μπλε σόου, και ακολούθησε ένα αστείο talk με τους 4 τους και τον Tye Dillinger.

Ακόμη με ένα κλιπ εμφανίστηκε η Zelina Vega με τον Andrade Cien Almas ανακοινώνοντας το ντεμπούτο τους στο SD Live

AJ Styles and Daniel Bryan vs Rusev Day

Απλός tag team αγώνας με ωραία spot από Bryan και Styles.Στα μέσα του αγώνα ο Phenomenal One έκανε το hot tag στον Daniel Bryan ο οποίος φιλοδώρησε τον Rusev με dropkicks στη γωνία και με πολλά Yes kicks.Ωστόσο εκείνη τη στιγμή ο Shinsuke Nakamura εμφανίστηκε πίσω από τον Styles ο οποίος περίμενε για tag έξω από τα σκοινιά και του έδωσε άλλο ένα low blow.Ο Bryan αποσπάστηκε και μπροστά του εμφανίστηκε ο Big Cash δίνοντας του ένα ισχυρό Big Boot όπου και ο αγώνας τελείωσε λόγο DQ.


Στη συνέχεια ο Big Cash έμεινε στο Ring και καθώς ο Nakamura έφευγε η Renee Young τον ρώτησε τι συμβαίνει με όλες αυτές τις επιθέσεις στον Styles με τον ίδιο να απαντάει  "No speak English" !

Αποτελέσματα SmackDown Live 17/04/2018:
  • O AJ Styles νίκησε τον Rusev με DQ.
  • O Jeff Hardy επιβλήθηκε του Shelton Benjamin.
  • O Harper νίκησε τον Jey Uso.
  • O Samoa Joe κατατρόπωσε τον Sin Cara.
  • Η Charlotte Flair νίκησε την Billie Kay.
  • Ο AJ Styles και ο Daniel Bryan νίκησαν τους Rusev και English με DQ υπέρ τους.    
  
Για το Ringside House
Νικήτας Κλαδάς
Νεότερη Παλαιότερη