RAW 23/04/2018: The Last Face Off!


Πριν από λίγες ώρες διεξάχθηκε το τελευταίο κόκκινο επεισόδιο πριν το Greatest Royal Rumble το οποίο ήταν και αφιερωμένο στην μνήμη του θρυλικού Bruno Sammartino. Οι Brock Lesnar και Roman Reigns είχαν ένα τελικό face off πριν το steel cage. Στο main event είδαμε ολόκληρη σχεδόν την Women's Division με την γνωστή ύποπτο να κυριαρχεί. Ας ξεκινήσουμε...

Το επεισόδιο άνοιξε με όλο το Raw Roster καθώς και τον Vince McMahon να βρίσκονται στην σκηνή και να κρατούν απόλυτη σιγή προς τιμήν του θρυλικού Bruno Sammartino ο οποίος πέθανε πρόσφατα. Το καμπανάκι ακούστηκε 10 φορές με τους fans να φωνάζουν ρυθμικά "Bruno".


Το επεισόδιο άνοιξε με τον Paul Heyman να βρίσκεται στο ρινγκ μαζί με τον Brock Lesnar και να θριαμβολογεί για τον πελάτη του. Τόνισε ότι ο Lesnar ζήτησε τον Reigns στο Greatest Royal Rumble διότι αναπνέει ακόμα έπειτα από ότι έγινε στην Wrestlemania 34. Είπε πως ο Beast Incarnate θα παραμείνει Universal Champion και ότι αυτό δεν είναι πρόβλεψη αλλά spoiler καθώς ο Roman θα βρεθεί σε ένα steel cage με τον σπουδαιότερο μαχητή όλων των εποχών. Τέλος κατέληξε στο ότι ο Roman θα γυρίσει στην Αμερική σε κομματάκια.
Ο Big Dog εμφανίστηκε και δέχτηκε ένα καλό pop από το κοινό. Ο Reigns είχε ένα έντονο staredown με τον Universal Champion και μπήκε στο ρινγκ. Τόνισε ότι δεν τον νοιάζει πως θα επιστρέψει στην πατρίδα του αλλά ότι θα επιστρέψει ως Universal Champion. Οι δυο τους αποχώρησαν χωρίς να έχουμε κάποια σύρραξη.


Elias Samson vs Bobby Roode

Ο Elias Samson κράτησε τον έλεγχο αρχικά με ένα headlock αλλά ο Bobby Roode απάντησε με ένα εμφατικό dropkick. Ο Drifter απέφυγε το Glorious DDT αλλά δέχτηκε ένα δυνατό clothesline και κατέληξε στο ringside. Ο Glorious έχασε για λίγο τον έλεγχο αλλά εφάρμοσε ένα Blockbuster με τον Elias να καταφεύγει στο ringside πάλι. Ο Samson τον έπιασε στον ύπνο έπειτα από ένα κυνηγητό και πήρε την νίκη με ένα roll up.The Ascension vs Matt Hardy & Bray Wyatt

Ο Matt Hardy πήρε τον έλεγχο και ο Bray Wyatt πήρε γρήγορα το hot tag για να εφαρμόσει ένα εντυπωσιακό clothesline στον Konnor. Ο Hardy πήγε να πάρει την νίκη με Side Effect αλλά ο Viktor έκανε kick out στο 2. Ο Eater of The Worlds έβγαλε εκτός τον Konnor με ένα Sister Abigail και έπειτα και την ασίστ στον Matt ώστε εκείνος με ένα Twist Of Fate να πάρει την νίκη για την ομάδα του.


Στην συνέχεια ακολούθησε το The Sami & Kevin Show με τους Sami Zayn και Kevin Owens να βρίσκονται στο ρινγκ με μικρόφωνα. Εκείνοι ανακοίνωσαν αρχικά ότι θα είναι στο Greatest Royal Rumble στο main event και ένας από τους δύο θα νικήσουν το 50-man Royal Rumble. Ο καλεσμένος Kurt Angle εμφανίστηκε και οι Sami & Kevin μίλησαν για το γεγονός ότι η Stephanie McMahon τους ελέγχει όλους. Ο Prizerfighter συνέχισε λέγοντας ότι θα κυριαρχήσουν την Παρασκευή και ο GM του κόκκινου σόου ανακοίνωσε ότι θα αντιμετωπίσουν τους Braun Strowman και Bobby Lashley.


Στα παρασκήνια οι Curtis Axel και Bo Dallas προσέγγισαν τον Finn Balor για να γίνουν μέλη της Balor Club αλλά αυτός δεν δέχτηκε. Το ίδιο πήγαν να κάνουν με τον Seth Rollins για να δημιουργήσουν μία νέα Shield, με εκείνον να αρνείται με την σειρά του.

Titus Worldwide & Dolph Ziggler & Drew Mclntyre

Ο Apollo Crews μπήκε δυνατά στον αγώνα και εφάρμοσε ένα standing moonsault στον Dolph Ziggler με εκείνον να κάνει kick out στο 2. Ο Drew Mclntyre βοήθησε τον Show Off να αντιδράσει με double team επιθέσεις. Τελικά οι heels πήραν την νίκη με το Claymore - Zig Zag combo finisher πάνω στον Crews.
Μετά τον αγώνα, ο Ziggler είπε πως κανείς δεν είχε την πλάτη του μέχρι που έφερε τον Drew στον Raw. Ο Drew δήλωσε αισιόδοξος ότι θα κυριαρχήσουν σε όλο το locker room.


Jinder Mahal vs Chad Gable

Ο Singh απέσπασε την προσοχή του Chad Gable και ο Jinder Mahal του επιτέθηκε βάναυσα πριν τον αγώνα. Ο αγώνας ξεκίνησε και ο Mahal κράτησε τον έλεγχο απέναντι στον ήδη σακατεμένο αντίπαλο του. Ο Modern Day Maharaja μετά από ένα running knee πήγε για το Khallas αλλά ο Gable τον γύρισε σε roll up για να πάρει την νίκη από το πουθενά.


Σε ένα βίντεο στην μεγάλη οθόνη ο Samoa Joe δήλωσε ανήσυχος μήπως και δεν έχει αντίπαλο στο Backlash μιας και ο Brock Lesnar θα διαλύσει τον Roman Reigns την Παρασκευή.

Sami Zayn & Kevin Owens vs Braun Strowman & Bobby Lashley

Οι Kevin Owens και Sami Zayn έμειναν στο ringside και ο Braun Strowman τους πρόλαβε για να στείλει δυνατά τον Sami στο barricade και τον Owens στο ρινγκ. Ο Bobby Lashley περίμενε εκεί και εφάρμοσε ένα δυνατό neckbreaker καθώς και ένα spinebuster στον KO για να κυριαρχήσει. Οι heels κατάφεραν και αντέδρασαν με double teams πάνω στον νεοφερμένο superstar με εκείνον τελικά να απαντάει με ένα crossbody χωρίς να παίρνει την νίκη.


Ο Lashley τα βρήκε σκούρα και έκανε το hot tag στον Braun Strowman ο οποίος διέλυσε τον Owens στο ringside πετώντας τον στο barricade. Ο Monster Among Men επέστρεψε στο ρινγκ και εφάρμοσε clothesline και πολλαπλά splashes στον Zayn. Έπειτα αποτελείωσε τον Sami με ένα εμφατικό running powerslam για να πάρει την νίκη για την ομάδα του.


No Way Jose vs Baron Corbin

Ο No Way Jose εισήλθε στο ρινγκ με την γνωστή του είσοδο και ο Baron Corbin είπε πως δεν δέχεται να αντιμετωπίσει έναν τέτοιο "γελοίο" αντίπαλο. Ο No Way Jose δεν πτοήθηκε και συνέχισε τον χορό του προς την σκηνή για να αποχωρήσει. Ο Lone Wolf εκεί όμως του επιτέθηκε και τον διέλυσε με ένα chokeslam backbreaker.


Finn Balor & Seth Rollins vs Curtis Axel & Bo Dallas

Ο Finn Balor ξεκίνησε δυνατά με ένα dropkick στον Curtis Axel αλλά εκείνος έκανε το tag στον Dallas ο οποίος κράτησε κάτω τον Demon King. Ο Balor αντέδρασε με ένα overhead kick και έκανε tag στον Seth Rollins ο οποίος απογειώθηκε με suicide dive πάνω και στους δύο αντιπάλους του. Ο Kingslayer σέρβιρε με Blackout Curbstomp τον Axel στον Finn και απογειώθηκε πάνω στον Bo με dive. Ο Balor έπειτα πήρε την νίκη για την ομάδα του με Coupe De Grace.The Riott Squad & Mickie James & Alexa Bliss vs Bayley & Sasha Banks & Natalya & Ember Moon & Nia Jax

Ο αγώνας ξεκίνησε ανάμεσα στην Liv Morgan και Sasha Banks με την Sarah Logan να βοηθάει την Liv με double team επιθέσεις στην Banks. Η Boss έκανε το tag στην Ember Moon η οποία απογειώθηκε με suicide dive πάνω στην Morgan. Η Natalya μπήκε στον αγώνα και κυριάρχησε απέναντι στην Mickie James με αρκετά suplexes. Η Natalya πέρασε την αντίπαλο της μέσα από το Sharpshooter με την Logan να την σταματάει με εάν chop block. Η Jax πήγε να πάρει την νίκη με leg drop στην Ruby Riott αλλά όλοι οι heels female superstars έπεσαν πάνω στην πρωταθλήτρια.Ένα μεγάλο brawl ξέσπασε στο ringside με την Raw Women's Champion να πέφτει πάνω σε όλες. Η James πήγε να διαλύσει την ήδη τραυματισμένη Natalya. Η φίλη της Natalya, Ronda Rousey εμφανίστηκε με την Mickie να την χτυπάει ύπουλα. Η Rowdy μπήκε στο ρινγκ και πέρασε την James μέσα από το armbar με εκείνη να κάνει tap out. Η Ronda βοήθησε την Natalya να αποχωρήσει με τον αγώνα να λήγει με No Contest τελικά.
Αποτελέσματα RAW 23/04/2018:

  • Ο Elias Samson νίκησε τον Bobby Roode.
  • Οι Matt Hardy & Bray Wyatt επιβλήθηκαν στην Ascension.
  • Οι Dolph Ziggler & Drew Mclntyre νίκησαν την Titus Worldwide.
  • Ο Chad Gable νίκησε τον Jinder Mahal.
  • Οι Braun Strowman & Bobby Lashley επικράτησαν ενάντια στους Kevin Owens & Sami Zayn.
  • Ο αγώνας ανάμεσα στους No Way Jose και Baron Corbin έληξε με No Contest.
  • Οι Finn Balor & Seth Rollins επιβλήθηκαν στους Curtis Axel & Bo Dallas.
  • Ο αγώνας ανάμεσα στην Riott Squad & Alexa Bliss & Mickie James και Sasha Banks & Bayley & Nia Jax & Natalya & Ember Moon έληξε με No Contest.

Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος
Νεότερη Παλαιότερη