RAW 16/04/2018: Grand Slam Mode!


Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε το καθιερωμένο, κόκκινο εβδομαδιαίο σόου με το Superstar Shake Up να γίνεται με ερχομούς αρκετών superstars. Είχαμε και μία αλλαγή τίτλου στην αρχή του σόου με τον Jeff Hardy να γίνεται US Champion. Στο main event είχαμε ένα καταστροφικό 10 men tag team match με τον γνωστό ύποπτο να κυριαρχεί. Ας ξεκινήσουμε...

Το επεισόδιο άνοιξε με τον Jinder Mahal να έρχεται στο Raw ως US Champion και με τον Kurt Angle να τον καλωσορίζει. Ο GM του κόκκινου σόου τον έβαλε σε αγώνα για το US Championship με το "καλημέρα" απέναντι στον Jeff Hardy.

US Championship match: Jinder Mahal (c) vs Jeff Hardy

Ο Jinder Mahal μπήκε δυνατά στον αγώνα και κατάφερε να κρατήσει κάτω τον Jeff Hardy χρησιμοποιώντας πολλά knees. Ο Jeff αντέδρασε με ένα Whisper In The Wind και με ένα basement dropkick. Πήγε για το Twist of Fate αλλά ο πρωταθλητής τον ξάπλωσε με ένα δυνατό knee χωρίς να παίρνει την νίκη όμως. Ο Brother Nero εφάρμοσε τελικά το Twist Of Fate ξαφνικά και έπειτα με ένα Swanton Bomb πήρε την μεγάλη νίκη και έγινε US Champion, καθώς και αυτόματα Grand Slam Champion.Στα παρασκήνια ο Modern Day Maharaja ανακοίνωσε ότι θα πάρει το rematch του για το US Championship στο Greatest Royal Rumble.

Bayley vs Sasha Banks

Ο αγώνας ξεκίνησε δυνατά και η μάχη μεταφέρθηκε στο ringside όπου η Bayley εκτέλεσε την Sasha Banks με ένα hurricanrana. Η Bayley συνέχισε να κυριαρχεί και εφάρμοσε και ένα neckrbeaker με την Boss να κάνει kick out στο 2. Η Banks αντέδρασε με πολλαπλά knees και πέρασε την αντίπαλο της μέσα από το Banks Statement. Ωστόσο η Riott Squad εμφανίστηκε και επιτέθηκε και στις δύο βάναυσα με τον αγώνα να λήγει με No Contest.The Authors of Pain vs Heath Slater & Rhyno

Οι Rezar και Akam κυριάρχησαν απέναντι στον Heath Slater αρχικά εφαρμόζοντας αρκετές double team επιθέσεις. Ο Rhyno μπήκε στον αγώνα και αντέδρασε για την ομάδα του με ένα powerslam που δεν τους έδωσε την νίκη όμως. Τελικά οι AOP πήραν την νίκη με το Last Chapter πάνω στον Rhyno.


Στην συνέχεια ο Miz καλωσόρισε στον Raw roster τους Kevin Owens & Sami Zayn οι οποίοι μπήκαν στο ρινγκ και πανηγύρισαν μαζί του και με την Miztourage. Ο A-Lister τόνισε ότι όλοι μαζί θα κυριαρχήσουν στο κόκκινο σόου και ότι όλο το locker room θα πρέπει να είναι σε επιφυλακή. Ο Kurt Angle εμφανίστηκε και είπε πως οι Zayn & Owens δεν είναι μέλη του Raw. Εκείνοι όμως του διάβασαν ένα χαρτί στο οποίο η Stephanie McMahon τους έδωσε την θέση τους με τον GM να τους καλωσορίζει με την σειρά του. Ο Olympic Gold Medalist ανακοίνωσε πως ο Miz θα πάει στον SmackDown Live και ότι απόψε θα έχουμε ένα 10 men tag team match στο main event.


Tag Team Eliminator Final match: The Revival vs Matt Hardy & Bray Wyatt

Η Revival επιτέθηκε σε double team mode πάνω στον Matt Hardy ο οποίος απάντησε διαλύοντας το κεφάλι του Dash πάνω στα turnbuckles. Ο Bray Wyatt μπήκε στον αγώνα και φιλοδώρησε τον Dawson με ένα Sister Abigail. Έπειτα ο Eater of The Worlds έβγαλε την ασίστ στον Matt ο οποίος με Twist of Fate πήρε την νίκη με τους δύο τους να αντιμετωπίζουν την Bar για τα Raw Tag Team Championships στο Greatest Royal Rumble.


Στα παρασκήνια η Natalya εμφανίστηκε και δήλωσε χαρούμενη στους Kurt Angle και Ronda Rousey που είναι στο Raw για να αποδείξει ότι είναι μία από τις καλύτερες.
Ανακοινώθηκε επίσης ότι οι Baron Corbin, Zack Ryder, Mojo Rawley, The Ascension και Mike Kanellis είναι και αυτοί νέα μέλη του Raw roster.

Mickie James vs Ember Moon

Η Mickie James μπήκε δυνατά στον αγώνα και κράτησε τον έλεγχο όσο η Nia Jax παρακολουθούσε από το announce table. Η Ember Moon αντέδρασε τελικά με πολλαπλά kicks και έπειτα εκτέλεσε την James με το Eclipse για να πάρει την νίκη.


Στην συνέχεια ο Dolph Ziggler επέστρεψε στο Raw roster και η Titus Worldwide εμφανίστηκε και του προσέφερε μία θέση σ'αυτήν. Εκείνος είπε ότι δεν ήρθε μόνος του και ο Drew Mclntyre εμφανίστηκε για να επιτεθούν μαζί στον Apollo και στον Titus. Μάλιστα εφάρμοσαν ταυτόχρονα πάνω στον Apollo ένα Zig Zag και ένα Claymore.


Ο Roman Reigns βγήκε στο ρινγκ και έκανε ένα σύντονο σχετικά promo για τον επικείμενο steel cage αγώνα του με τον Brock Lesnar. Ο Samoa Joe τον διέκοψε και τόνισε ξανά ότι στο Backlash θα τον περιμένει. Ο Joe πήγε προς το ρινγκ έτοιμος για μάχη αλλά γύρισε και επέστρεψε στην σκηνή. Το ίδιο σκηνικό έκανε άλλη μια φορά και δέχτηκε έντονες αποδοκιμασίες από το κοινό.Mandy Rose vs Natalya

Η Mandy Rose κράτησε τον έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο μέρος του χάρη στις παρεμβάσεις της Sonya Deville. Η Natalya τελικά αντέδρασε και απώθησε την Sonya ώστε να πάρει την νίκη με ένα Sharpshooter πάνω στην Rose.


Μετά τον αγώνα, η Deville επιτέθηκε πάνω στην Natalya και η Mandy την ακολούθησε. Η Ronda Rousey εμφανίστηκε και τα έβαλε κυρίως με την Sonya την οποία απώθησε εντυπωσιακά. Έπειτα βοήθησε την Natalya να αποχωρήσει από το ρινγκ.


Breezango vs The Bar

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Cesaro να ξαπλώνει με ένα εντυπωσιακό uppercut τον Tyler Breeze. Η Bar συνέχισε να κυριαρχεί με double team επιθέσεις μέχρι που ο Fandago έριξε από το apron τον Sheamus. Έτσι ο Breeze γύρισε σε roll up τον Swiss Superman και οι Breezango πήραν μία μεγάλη νίκη από το πουθενά.


Στα παρασκήνια ο Elias Samson είπε στην Renee Young ότι δεν θα κάνει perfomance σήμερα μιας και το κοινό του σημερινού επεισοδίου δεν το αξίζει.

10 men tag team match: Sami Zayn & Kevin Owens & Miz & Miztourage vs Finn Balor & Seth Rollins & Braun Strowman & Bobby Lashley & Bobby Roode

Ο Bobby Roode έκανε το ντεμπούτο στο Raw και ο αγώνας ξεκίνησε δυνατά με τον Seth Rollins να απογειώνεται πάνω στον Kevin Owens ο οποίος βρισκόταν στο ringside. Οι heels κατάφεραν και αντέδρασαν αφού κλείδωσαν τον Finn Balor στην γωνία με τον Miz να τον διαλύει. Ο Finn Balor ξέφυγε με ένα neckbreaker και έκανε το tag στον Bobby Lashley. Ο Lashley φιλοδώρησε τον Sami Zayn με ένα εμφατικό vertical suplex και έπειτα εκτόξευσε τον A-Lister πάνω στους Curtis Axel και Prizefighter στο ringside.


Ο Miz ήρθε αντιμέτωπος με τον Kingslayer και κατάφερε να κυριαρχήσει εφαρμόζοντας ένα δυνατό DDT. Ταυτόχρονα η Miztourage όρμηξε στους Lashley και Balor τους οποίους έστειλε δυνατά πάνω στο barricade. Ο Roode εκτέλεσε τον Axel με spinebuster με τον Dallas όμως να σπάει το pin στο 2. Ο Braun Strowman πήρε το tag και κυνήγησε τον Miz στο ringside όπου στον δρόμο του βρέθηκαν οι KO και Zayn τους οποίους και διέλυσε. Ένα χάος επικράτησε με τον Miz να εφαρμόζει ένα dropkick στον Monster Among Men ο οποίος απάντησε αμέσως με ένα δικό του. Τελικά ο Strowman πήρε την νίκη για την ομάδα του με ένα powerslam πάνω στον Miz, με την Miztourage να προδίδει τον Miz,  ώστε να πανηγυρίσουν όλοι μαζί έξαλλα.
Αποτελέσματα RAW 16/04/2018:

  • Ο Jeff Hardy επικράτησε ενάντια στον Jinder Mahal και έγινε ο νέος United States Champion.
  • Ο αγώνας ανάμεσα στις Bayley και Sasha Banks έληξε με No Contest.
  • Οι Authors Of Pain νίκησαν τους Heath Slater & Rhyno.
  • Οι Bray Wyatt & Matt Hardy επιβλήθηκαν στους Revival και θα διεκδικήσουν τα Raw Tag Team Championships στο Greatest Royal Rumble.
  • Η Ember Moon νίκησε την Mickie James.
  • Η Natalya νίκησε την Mandy Rose.
  • Οι Breezango επιβλήθηκαν στην Bar.
  • Οι Braun Strowman & Finn Balor & Seth Rollins & Bobby Roode & Bobby Lashley επικράτησαν ενάντια στους Kevin Owens & Sami Zayn & Miz & The Miztourage.

Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος
Νεότερη Παλαιότερη