RAW 09/04/2018: Brother Nero!


Πριν από λίγες ώρες ολοκληρώθηκε το πρώτο κόκκινο εβδομαδιαίο σόου μετά την Wrestlemania 34 όπου είχαμε πάλι εκπλήξεις, επιστροφές, ντεμπούτα αλλά και ένα retire. Στο main event ο Brother Nero μαζί με τους Seth Rollins και Finn Balor ήταν αυτοί που κυριάρχησαν. Ας ξεκινήσουμε...

Το επεισόδιο άνοιξε με την Stephanie McMahon να μιλάει για την Wrestlemania 34 με το χέρι της να είναι δεμένο με ειδικό εξοπλισμό. Η Commissioner του Raw τόνισε αρχικά ότι τα πήγε καλά σε γενικές γραμμές για την in ring εμπειρία της. Η Ronda Rousey εμφανίστηκε και η Stephanie την εγκωμίασε για την χθεσινή της εμφάνιση και δήλωσε ότι θα είναι στο πλευρό της σε ότι χρειαστεί. Οι δυο τους αγκαλιάστηκαν αλλά η Ronda από το πουθενά την πέρασε μέσα από το armbar. Χρειάστηκαν να επέμβουν οι υπεύθυνοι ώστε η Rousey να αποχωρήσει.


Η Alexa Bliss εμφανίστηκε μαζί με την Mickie James για να δηλώσει ότι η χθεσινή της ήττα οφείλεται στο γεγονός ότι η Nia Jax διέλυσε την φίλη της, Mickie James χωρίς λόγο. Αυτό την απογοήτευσε συναισθηματικά και δεν μπορούσε να παλέψει. Η Nia Jax εμφανίστηκε και έφερε για tag team partner της, την Ember Moon από το NXT.

Nia Jax & Ember Moon vs Mickie James & Alexa Bliss

Η Nia Jax ξεκίνησε στον αγώνα και κυριάρχησε απόλυτα και ενάντια της Mickie James αλλά και ενάντια της Alexa Bliss. Έπειτα έκανε το tag στην Ember Moon, η οποία πήρε το pop από το κοινό για να εφαρμόσει αμέσως ένα neckbreaker και ένα suplex πάνω στην James. Η Moon κράτησε τον έλεγχο και με την Bliss και πήρε την νίκη για την ομάδα της με ένα Eclipse.


Στα παρασκήνια οι Braun Strowman και Nicholas πλησίασαν τον Kurt Angle για να κάνουν relinquish τα Raw Tag Team Championships. Αυτό το γεγονός προκάλεσε την απογοήτευση του κοινού με τον Strowman να δηλώνει στο ότι η κίνηση αυτή οφείλεται στο σχολικό πρόγραμμα του μικρού. Ωστόσο μόλις ο Nicholas τελειώσει θα έρθουν για τους τίτλους.

No Way Jose vs John Skyler

Ο No Way Jose έκανε το ντεμπούτο στο main roster και έκανε μία εντυπωσιακή είσοδο χορεύοντας με πολλούς ακόλουθους του. Στον αγώνα ο Jose πήρε γρήγορα την νίκη με wind up knockout punch για να πανηγυρίσει πάλι χορεύοντας.


Στα παρασκήνια ο Kurt Angle ανακοίνωσε ένα tournament elimination όπου η νικήτρια tag team θα αντιμετωπίσει τους Cesaro & Sheamus για τα Raw Tag Team Championships στο Greatest Royal Rumble.

Tag Team Eliminator match: Luke Gallows & Karl Anderson vs The Revival

Ο Karl Anderson βρέθηκε στην αρχή να τα βάζει και με τα δύο μέλη της Revival η οποία κυριάρχησαν απέναντι του με double team επιθέσεις. Ο Gallows αντιμετώπιζε προβλήματα στο γόνατο του και έτσι έμεινε εκτός στο ringside. Έτσι η Revival πήρε την νίκη και την πρόκριση με το Shatter Machine πάνω στον Karl.


Ο Seth Rollins βγήκε στο ρινγκ για να μιλήσει για την χθεσινή μεγάλη του νίκη στην Wrestlemania. Τόνισε ότι επιτέλους έγινε Grand Slam Champion όπως ο Roman Reigns και ο Dean Ambrose και έτσι κάθε μέλος της Shield τώρα το έχει καταφέρει. Ο Finn Balor τον διέκοψε για αν του δώσει συγχαρητήρια αλλά και να δηλώσει πως θέλει το rematch του one on one με τον Architect μιας και ο loser Miz ήταν και αυτός στον χθεσινό αγώνα. Ο Miz τους διέκοψε μαζί με την Miztourage και είπε πως δικαιωματικά αυτός είναι πρώτος στην σειρά για τον τίτλο και ότι θα πάρει το rematch του στο Backlash. Ο A-Lister προκάλεσε σε αγώνα 3 on 2 Handicap match τους faces και αυτοί δέχτηκαν. Ωστόσο από το πουθενά ο Jeff Hardy εμφανίστηκε κάνοντας την επιστροφή του ως Brother Nero. Ο Miz και η παρέα του το έβαλαν στα πόδια τελικά.Mandy Rose vs Sasha Banks

Η Sasha Banks είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα μέχρι που η Mandy Rose την πέταξε στο ringside. Στο ringside είχαμε μία σύρραξη ανάμεσα στις συμμετέχοντες του αγώνα, την Sonya Deville και την Bayley με την τελευταία να χτυπάει άθελα της την Boss με clothesline. Η Rose πήρε την νίκη με ένα εμφατικό knee με την Bayley να ζητάει την συγχώρεση.


Μετά τον αγώνα, η Absolution στάθηκε στο κέντρο του ρινγκ με την Paige να παίρνει το μικρόφωνο. Η Paige ανακοίνωσε την επίσημη απόσυρση από την ενεργό δράση λόγω των τραυματισμών της που είχε πίσω στον Δεκέμβριο. Ευχαρίστησε τους πάντες και δήλωσε το πόσο αγαπάει το pro wrestling και το WWE. Ανέφερε πως ακριβώς στο ίδιο επεισόδιο πριν 4 χρόνια έγινε Divas Champion στο ντεμπούτο της. Τελικά είπε πως πάντα αυτό θα είναι το σπίτι της πριν αποχωρήσει.


Στην συνέχεια είδαμε τον Elias Samson να παραπονιέται για ότι του έκανε ο John Cena στην Wrestlemania καθώς ο κόσμος είχε πληρώσει για το perfomance του. Ξεκίνησε ένα νέο perfomance γεμάτο μίσος αλλά τον διέκοψε ο Bobby Lashley ο οποίος γνώρισε την αποθέωση του κοινού. Ο Bobby εφάρμοσε ένα neckbreaker στον Elias και έπειτα τον κράτησε στον αέρα με το ένα χέρι για δευτερόλεπτα πριν τον ρίξει δυνατά στο ρινγκ.


Οι Sami Zayn και Kevin Owens προσέγγισαν τον Kurt Angle για να αποτελέσουν μέλη του Raw. Ο Angle τόνισε ότι υπάρχει μόνο μία θέση για τους δύο και πρέπει να παλέψουν γι'αυτήν αλλιώς να πάνε στο TNA που προσλαμβάνει κόσμο.

Heath Slater & Rhyno vs The Authors Of Pain

Οι Slater & Rhyno έβαλαν ένα challenge για όποια ομάδα θέλει να τους αντιμετωπίσει εδώ και τώρα, οι Authors of Pain απάντησαν μαζί με τον Paul Ellering. Ο αγώνας ήταν σύντομος με τον Rezar να ρίχνει τον Rhyno από το apron. Έτσι εκτέλεσαν μαζί το Last Champter στον Heath για να πάρουν την νίκη. Μετά τον αγώνα, οι Authors αποχώρησαν και απέλυσαν ουσιαστικά τον Ellering από manager τους.


Ο Roman Reigns βρέθηκε στο ρινγκ για να μιλήσει για το main event της χθεσινής Grandest Stage of The All. Δήλωσε ότι ο Lesnar είναι ένας πολύ καλός buisnessman καθώς την Τετάρτη ήταν να αποχωρήσει για το UFC αλλά μετά την Wrestlemania υπέγραψε νέο συμβόλαιο. Έπειτα έμαθε μέσω του ίντερνετ ότι θα τον αντιμετωπίσει σε Steel Cage match στο Greatest Royal Rumble. Πρόσθεσε ότι δεν ξέρει γίνεται αλλά ξέρει ότι αν συνεχίσουν να τον βάζουν σε αγώνες με τον Brock θα καταλήξει Universal Champion.


Ο Samoa Joe τον διέκοψε και είπε πως ο Roman απέτυχε χθες και ότι είναι ψεύτης γιατί όποτε μπαίνει στο ρινγκ με τον Lesnar χάνει. Τόνισε επίσης πως ο Reigns διαλύεται ενώ ο Beast Incarnate γίνεται ακόμα πιο πλούσιος. Τελικά δήλωσε ότι μετά την αποτυχία που θα έχει στην Σαουδική Αραβία ο ίδιος θα τον περιμένει στο Backlash για να τον βάλει για ύπνο.


Tag Team Eliminator match: Bray Wyatt & Matt Hardy vs Titus Worldwide

Η ομάδα των "Woken" κυριάρχησε στο ρινγκ με τον Bray Wyatt να εφαρμόζει ένα όμορφο clothesline πάνω στον Titus O'Neil. Ο Matt εκτόξευσε τον Bray πάνω στον Apollo στην γωνία και έπειτα ο ίδιος τον φιλοδώρησε με ένα Side Effect με τον Titus να σπάει το pin. Τελικά ο Eater of The Worlds σέρβιρε τον Apollo στον Hardy ο οποίος με ένα Twist Of Fate πήρε την νίκη και την πρόκριση για την ομάδα του.Sami Zayn vs Kevin Owens

Ο Sami Zayn πήγε αμέσως για το Helluva Kick αλλά ο Kevin Owens το απέφυγε για να πάρει τον έλεγχο του αγώνα. Ο Sami απάντησε με ένα dive στον Prizefighter και πήγε για δεύτερο αλλά ο Owens τον σταμάτησε στον αέρα. Η μάχη μεταφέρθηκε στο ringside και ο Underdog from the Undergound πήγε για το γνωστό του DDT μέσα από τα σκοινιά με τον KO όμως να τον σταματάει με ένα εντυπωσιακό superkick. Ο Kevin έκανε και το frogsplash στο ρινγκ με τον Zayn να κάνει kick out στο 2.


Ο Sami έκανε το helluva kick με τον αντίπαλο του να καταλήγει στο ringside και να γλιτώνει το pin. Το ίδιο έγινε όμως αντίστοιχα και με ένα Pop Up Powerbomb του Kevin Owens πάνω στον πρώην κολλητό του. Ο Zayn πήγε για το superplex αλλά ο KO τον έριξε στο ρινγκ έξυπνα με τους δύο να καταλήγουν κάτω στο mat κουρασμένοι. Ο διαιτητής άρχισε το μέτρημα και έφτασε στο 10 με τον αγώνα να λήγει ισόπαλος με Double Count Out.


Στα παρασκήνια ο Jeff Hardy συνάντησε τον Matt Hardy και οι δυο τους αντάλλαξαν κάποιες "broken" εκφράσεις. Μάλιστα ο Jeff ήρθε face to face με τον Bray Wyatt και οι δυο τους είχαν μία ζεστή αγκαλιά. Οι Finn Balor και Seth Rollins έμειναν άναυδοι με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

Miz & Curtis Axel & Bo Dallas vs Seth Rollins & Finn Balor & Jeff Hardy

Ο αγώνας ξεκίνησε με αρκετά tags ανάμεσα στις δύο ομάδες με τον Jeff Hardy να εφαρμόζει ένα Poetry In Motion στον Bo Dallas με την βοήθεια της πλάτης του Finn Balor. Ο Balor βρέθηκε στο ρινγκ και κράτησε τον έλεγχο μέχρι που ο Miz απέσπασε την προσοχή του και ο Dallas πήρε τον έλεγχο. Ο A-Lister έφτασε κοντά στην νίκη με ένα δυνατό knee με τον Demon King να κάνει kick out στο 2. Μετά από ώρα ο Finn έκανε το tag στον Hardy ο οποίος εφάρμοσε ένα Whisper in the Wind πάνω στην Miztourage.


O Seth Rollins μπήκε στον αγώνα και φιλοδώρησε τον Axel με ένα sucide dive. Έπειτα έστειλε και τον Miz στο ringside και απογειώθηκε για ακόμη μια φορά με suicide dive πάνω και στους τρεις αντιπάλους του. Ο Architect πρόλαβε τον Miz με ένα superplex και ένα Falcon Arrow με τον Dallas να σπάει το pin στο 2. Ο Balor εκτοξεύτηκε με την σειρά του με suicide dive πάνω στην Miztourage και έτσι ο Rollins πήρε την νίκη για την ομάδα του με ένα Blackout curbstomp στον Miz.


Μετά τον αγώνα, οι faces πανηγύρισαν και ο Brother Nero εκτέλεσε τον Dallas με Twist of Fate και ακολούθησε ο Balor με Coupe De Grace. Δεν σταμάτησαν εκεί αλλά και ο Hardy εφάρμοσε ένα Swanton Bomb και ο Kingslayer ένα ακόμη Blackout curbstomp. Σειρά πήρε ο Curtis Axel ο οποίος δέχτηκε ακριβώς τις ίδιες κινήσεις και με την ίδια σειρά με τους faces να πανηγυρίζουν έντονα ξανά.
Αποτελέσματα RAW 09/04/2018:

  • Οι Nia Jax & Ember Moon νίκησαν τις Mickie James & Alexa Bliss.
  • Ο No Way Jose νίκησε τον John Skyler.
  • Η Revival νίκησε τους Luke Gallows & Karl Anderson και προκρίθηκε στον τελικό του tag team tournament.
  • Η Mandy Rose επιβλήθηκε στην Sasha Banks.
  • Οι Authors of Pain νίκησαν τους Heath Slater & Rhyno.
  • Οι Matt Hardy & Bray Wyatt επικράτησαν ενάντια στην Titus Worldwide και προκρίθηκαν στον τελικό του tag team tournament.
  • Οι Sami Zayn και Kevin Owens ήρθαν ισόπαλοι με Double Count Out και κανείς δεν αποτέλεσε μέλος του Raw roster.
  • Οι Jeff Hardy & Finn Balor & Seth Rollins επιβλήθηκαν στους Miz & Miztourage.

Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος

Νεότερη Παλαιότερη