RAW 02/04/18: Ακλόνητος ο Beast Incarnate!

Πριν από λίγες ώρες ολοκληρώθηκε το τελευταίο κόκκινο επεισόδιο πριν την Wrestlemana 34 με τον Brock Lesnar να στέκεται στο ύψος του για ακόμη μια φορά στο main event. Ο John Cena έμεινε με καμία απάντηση από τον Undertaker και αποχώρησε προβληματισμένος. Ο Braun Strowman βρίσκεται στην αναζήτηση με τον Seth Rollins να νικάει τον Finn Balor σε έναν όμορφο αγώνα. Ας ξεκινήσουμε...

Το επεισόδιο άνοιξε με τους Triple H & Stephanie McMahon να έχουν το face off τους ενόψει Wrestlemania 34 με τον Jonathan Coachman να κάνει τις παρουσιάσεις. Ο Triple H αναρωτήθηκε από την αρχή για ποιο λόγο ο Kurt Angle να οδηγήσει ένα μεγάλο όνομα σαν την Ronda Rousey στην αποτυχία μετά την Κυριακή. Η Ronda Rousey ρώτησε έμμεσα τον King of Kings γιατί η ομάδα της θα αποτύχει. Εκείνος απάντησε λέγοντας πως ο ίδιος και η γυναίκα του ξέρουν τα πάντα σε αυτό το ρινγκ μιας και αυτό είναι η ζωή τους, ενώ εκείνη θα έχει δυσκολίες για να προσαρμοστεί. Ο Jonathan πέρασε στις ερωτήσεις και ρώτησε την Team McMahon γιατί είναι σημαντική αυτή η νίκη και τι αντίκτυπο θα έχει. Η Commissioner του Raw τόνισε ότι θέλει να δείξει με τον άντρα της ότι είναι τα αφεντικά της εταιρείας και ότι ελέγχουν τα πάντα.


Ο Jonathan ρώτησε και τον Kurt Angle πως είναι να έχει την Ronda Rousey δίπλα του. Εκείνος την αποθέωσε με την "Rowdy" να αναρωτιέται αν η Stephanie είναι δεξιόχειρας. Θέλησε να μάθει ώστε να μπορεί να τις γράψει τις επιταγές μετά την Wrestlemania 34. Οι δυο ομάδες είχαν ένα έντονο face off στο κέντρο του ρινγκ και ο Kurt Angle δέχτηκε ένα cheap shot με το μικρόφωνο από τον King of Kings. Η Ronda έπεσε πάνω του αλλά η Stephanie από πίσω την πέρασε μέσα από το τραπέζι για να αποχωρήσει θριαμβευτικά μαζί με τον σύζυγο της.Bayley vs Sonya Deville

Η Bayley πήρε αρχικά τον έλεγχο με ένα crossbody με την Sonya Deville όμως να αντιδράει και να παίρνει τον έλεγχο μέσα στο διαφημιστικό διάλειμμα. Η Bayley αντέδρασε με την σειρά της και εφάρμοσε ένα crossbody και ένα knee με την αντίπαλο της να κάνει kick out στο 2. Η Bayley έριξε την Mandy Rose από το apron και με ένα roll up πήρε την νίκη.
Μετά τον αγώνα, οι Rose & Deville επιτέθηκαν πάνω της με την Sasha Banks να εμφανίζεται. Οι δύο πρώην κολλητές επιβλήθηκαν και η Boss ζήτησε από την νικήτρια του αγώνα να της υψώσει το χέρι. Η Bayley μέσα στον θυμό της, όρμηξε πάνω της με τα δύο μέλη της Absolution να επιστρέφουν και να κυριαρχούν.Finn Balor vs Seth Rollins

Έναν πολύ δυνατό και όμορφο αγώνα είδαμε από αυτούς τους δύο οι οποίοι αρχικά αντάλλαξαν αρκετά locks καθώς και reverses στην μέση του ρινγκ. Ο Finn Balor κράτησε τον έλεγχο αρχικά χρησιμοποιώντας kicks καθώς και chops στην γωνία του ρινγκ. Ο Seth Rollins αντέδρασε με ένα Blockbuster και με ένα running boot στο ringside με τον Demon King να κάνει εμφατικά kick out και στα 2. Ο Architect απογειώθηκε με suicide dive πάνω στον αντίπαλο του όσο ο Miz παρακολουθούσε από το announce table. Ο Kingslayer έβγαλε και ένα Falcon Arrow με τον Balor να κάνει δύσκολο kick out στο 2. Ο Finn πήγε δύο φορές για το Coupe De Grace χωρίς να τα καταφέρει και τελικά ο Rollins πήρε την νίκη με το Blackout Curbstomp.Στα παρασκήνια ο Kurt Angle βρήκε τον Paul Heyman και τον παρακάλεσε να μην ρίξει λάδι στην φωτιά απόψε τόσο ο ίδιος όσο και ο Brock Lesnar. Αυτό διότι φοβάται για την σωματική ακεραιότητα του Universal Champion ώστε να μην χαλάσει το main event της Wrestlemania 34.Ο Heyman αν και γέλασε ειρωνικά υποσχέθηκε ότι θα ακολουθήσει τις οδηγίες του GM.

Στην συνέχεια οι Cesaro & Sheamus βρέθηκαν στο ρινγκ για αν δηλώσουν έτοιμοι για τον αγώνα τους ενάντια στον Braun Strowman και στον partner του ενόψει Wrestlemania 34. Ο Strowman εμφανίστηκε και δήλωσε ότι έχει βρει τον σύμμαχο του ο οποίος θα εμφανιστεί με τον όρο ότι θα αντιμετωπίσει έναν από τους δύο. Η Bar δέχτηκε και ο Monster Among Men πήγε πίσω και εμφανίστηκε ο Brains Strowman. Στην πραγματικότητα ήταν ο ίδιος ο Strowman και όρμηξε πάνω στους αντιπάλους του. Εκείνοι κράτησαν τον έλεγχο μέχρι που ο Braun στάθηκε στο ύψος του και τους διέλυσε powerslams.


Matt Hardy vs Goldust

Πριν την έναρξη του αγώνα είδαμε ένα promo video από τον καθένα καθώς δήλωναν έτοιμοι να κερδίσουν στο Ande The Giant Memorial Battle Royal. Στον αγώνα ο Goldust κράτησε για πολύ λίγο τον έλεγχο με τον Matt Hardy να κυριαρχεί. Ο "Woken"εφάρμοσε το Side Effect με τον αντίπαλο του να κάνει kick out στο 2. Τελικά ο Hardy πήρε την νίκη με το Twist of Fate και μετά τον αγώνα θαύμασε το τρόπαιο του Battle Royal που βρισκόταν στο ringside.


Ο John Cena εμφανίστηκε και δήλωσε πως η σιωπή του Undertaker παρέμεινε κάτι που παραπέμπει σε αρνητική απάντηση στην πρόκληση του. Ο Cena ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει περίπτωση να μπει σε κάποιον άλλον αγώνα και να στερήσει μία μεγάλη ευκαιρία για έναν full time superstar. Ο 16 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής τόνισε ότι θα πάει στην Grandest Stage of The All ως οπαδός και είναι περήφανος γι'αυτό. Επίσης δήλωσε περήφανος και για την κάρτα της Wrestlemania 34 καθώς και για πολλούς superstars. Ο John πρόσθεσε ότι προσπάθησε πολύ για να πείσει τον Undertaker και παρακάλεσε το κοινό να φωνάζει για τον Deadman ώστε να ακούσει από την Death Valley. Η απάντηση δεν ήρθε και ο Leader of Cenation κατέληξε στο ότι ο Undertaker εκτός από τα γάντια του, άφησε και τα α****** του πίσω στο σπίτι ώστε να αποχωρήσει απογοητευμένος.


Elias vs Heath Slater

Πριν τον αγώνα ο Elias εμφανίστηκε για ένα από τα συνηθισμένα του perfomances και δήλωσε ότι το μεγαλύτερο από αυτά θα γίνει στην Wrestlemania 34. Οι Slater & Rhyno τον διέκοψαν και ο αγώνας ξεκίνησε με τον Drifter να εφαρμόζει αμέσως ένα clothesline. Ο Heath αντέδρασε για λίγο αλλά ο Elias πήρε εύκολα την νίκη με ένα Drift Away.


Mickie James & Alexa Bliss vs Asuka & Dana Brooke

Η Dana Brooke ξεκίνησε τον αγώνα μαζί με την Mickie James και τα βρήκε σκούρα καθώς η έμπειρη female superstar κυριάρχησε απόλυτα ενάντια στην Dana. Η Alexa Bliss πήρε σειρά και στόχευσε στα πλευρά της Brooke με την Asuka να περιμένει ακόμη για το tag και με το streak της να είναι σε κίνδυνο. Η Dana ξέφυγε με ένα suplex και έκανε το tag στην Asuka η οποία όρμηξε με Hip Atatck πάνω στην Mickie. Η Empress of Tommorrow πήρε τελικά την νίκη για την ομάδα της με το Asuka Lock πάνω στην James.
Μετά τον αγώνα, οι James & Bliss επιτέθηκαν βάναυσα με double team στην Asuka. Η Nia Jax εμφανίστηκε και έπιασε την Little Miss Bliss με την Mickie όμως να την χτυπάει από πίσω. Τελικά η πρωταθλήτρια ξέφυγε και η Jax φιλοδώρησε την κολλητή της με ένα Samoan Drop.Περνάμε στο main event όπου οι Paul Heyman και Brock Lesnar εμφανίστηκαν με τον πρώτο να μιλάει για το ότι σέβεται τον Reigns αλλά την Κυριακή το αποτέλεσμα θα είναι αναμενόμενο υπέρ του πελάτη του. Ο Heyman τόνισε ότι εάν με κάποιο τρόπο χάσει ο Beast Incarnate τη Κυριακή θα φύγει και θα χαιρετάει το WWE από το UFC. Ο Paul κατέληξε στην αλήθεια ότι ο Roman Reigns είναι η b**** του Brock Lesnar. Ο Reigns εμφανίστηκε και βρήκε ένα μπλόκο από την Bar, τον Titus O'Neil και άλλους superstars. Εκείνος είπε να το ξανασκεφτούν και εκείνοι του άνοιξαν τον δρόμο με τον Big Dog να δέχεται πολλά cheers.
Ο Roman μπήκε στο ρινγκ και ο Lesnar έφερε μία καρέκλα μόνο που ο Reigns αμέσως τον φιλοδώρησε με ένα Superman Punch. Μετά συνέχισε και εφάρμοσε άλλα 4 (!) Superman Punches στον Universal Champion. Ο Roman πήρε τον τίτλο και τον ύψωσε μόνο που ο Lesnar σηκώθηκε και τον εκτέλεσε με ένα F-5. Ο Brock ήταν αυτός που στάθηκε όρθιος στο τέλος με το κόκκινο επεισόδιο να κλείνει.
Αποτελέσματα RAW 02/04/2018:

  • Η Bayley νίκησε την Sonya Deville.
  • Ο Seth Rollins επικράτησε ενάντια στον Finn Balor.
  • Ο Matt Hardy επιβλήθηκε στον Goldust.
  • Ο Elias νίκησε τον Heath Slater.
  • Οι Asuka & Dana Brooke νίκησαν τις Mickie James & Alexa Bliss.

Για το Ringside House,
Χρήστος ΑγγελάτοςΝεότερη Παλαιότερη