Τέσσερις (4) λόγοι για τους οποίους ο Undertaker θα επιστρέψει σαν "American Badass"


Τις τελευταίες εβδομάδες υπάρχουν έντονες φήμες για την επιστροφή του Undertaker με τον χαρακτήρα του 2000, σαν "American Badass". Ωστόσο, ο Αποστόλης Μάρης γράφει στο Ringside House τέσσερις λόγους για τους οποίους αυτή η φήμη-είδηση (ίσως) αληθεύει.

1) Το ζήτησε ο ίδιος από τα στελέχη του WWE

Την περασμένη χρονιά ο Undertaker ζήτησε να αποσυρθεί ο χαρακτήρας του "Phenom" από το WWE, και αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο στον αγώνα με τον Roman Reigns άφησε πίσω τα ρούχα του και απομακρύνθηκε από το ρινγκ χωρίς να πει κάποιο τελευταίο αντίο, ενώ δεν υπήρχε η παραμικρή κίνηση από το WWE για να ενταχθεί άμεσα στο Hall of Fame. Μάλιστα, αν παρατηρήσατε καλά, στο επεισόδιο του 'RAW 25th Anniversary' ο ίδιος δεν φορούσε τα γάντια του και το καπέλο του (βίντεο).

2) Έσπασε ο χαρακτήρας του μετά από 14 χρόνια

Όπως έχουμε δει οι περισσότεροι στο WWE Network, το τελευταίο διάστημα ανεβαίνουν πάρα πολλά βίντεο στα οποία ο Undertaker σπάει τον "σκοτεινό" του χαρακτήρα στα παρασκήνια και εμφανίζεται κανονικά στη κάμερα. Κάτι το οποίο από το 2004 δεν συνήθιζε να το κάνει.

3) Έδωσε το "ελεύθερο" στον John Cena

Ποτέ κανείς δεν τόλμησε να ξεστομίσει κάτι για την προσωπική ζωή του Undertaker εκτός WWE τόσα χρόνια, κάτι το οποίο έκανε ο John Cena. Όπως ομολογούν πληροφορίες ο "DeadMan" έδωσε στον John Cena την άδεια να μιλήσει και να αναφερθεί για την γυναίκα του, Michelle McCool, καθώς και στους λογαριασμούς της στα social media όπου ανεβάζει συχνά υλικό με τον Undertaker να κάνει προετοιμασία. Τέτοιες κινήσεις γινόντουσαν μόνο στην Attitude Era, όπου υπήρχε ο χαρακτήρας του "American Badass", και συγκεκριμένα σε ένα story με τον Diamond Dallas Page.

4) Θα εισάγει τον Kid Rock στο WWE Hall of Fame

Ο γνωστός τραγουδιστής της ροκ σκηνής, Kid Rock, έχει ανακοινωθεί πως θα εισαχθεί στο WWE Hall of Fame. Μάλιστα, πληροφορίες λένε πως ο Undertaker είναι ο τύπος που θα τον εισάγει στο τιμητικό HOF, ενώ ο Kid Rock μαζί με την μπάντα του θα εμφανιστεί για να τραγουδήσει το τραγούδι "American Badass" (ακούστε το εδώ) επάνω στη σκηνή κατά την διάρκεια της εισόδου του 'Taker.
Δεν έχει επισημοποιηθεί κάτι μέχρι στιγμής, αλλά εσείς τι λέτε; Μπορεί να γίνει όντως κάτι τέτοιο;για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη