SmackDown Live 20/03/2018: YES!


Ο Daniel Bryan ήταν εκείνος που στιγμάτισε το καθιερωμένο εβδομαδιαίο μπλε σόου, που διεξάχθηκε πριν λίγες ώρες, με τους Kevin Owens & Sami Zayn να του επιφυλάσσουν μία δυσάρεστη έκπληξη στο τέλος. Η Natalya πήρε μία μεγάλη νίκη με την Carmella να φτάνει ξανά κοντά στο SmackDown Women's Championship. Ας ξεκινήσουμε...

Το επεισόδιο άνοιξε με τον Daniel Bryan να βρίσκεται στο ρινγκ και να ευχαριστεί πρώτα από όλους, τους fans. Συνέχισε λέγοντας για την στήριξη που του προσέφερε η οικογένεια του, οι φίλοι του καθώς οι γιατροί και υπεύθυνοι του WWE. Αλλά στο τέλος ευχαρίστησε πάνω από όλους την γυναίκα του, Brie Bella η οποία τον στήριξε σε όλη την διάρκεια της αποθεραπείας του. Έπειτα αναρωτήθηκε πότε θα επιστρέψει στο ρινγκ με τους fans να του υποδεικνύουν την Wrestlemania 34. Ωστόσο είπε πως δεν ξέρει αν θα γίνει τότε αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παλέψει ξανά με ένα μεγάλο "Yes!" chant να ξεκινάει.


Ο Dolph Ziggler πέτυχε τον Daniel Bryan στα παρασκήνια και του δήλωσε ότι θέλει να είναι ο πρώτος που θα τον δείρει ξανά. Ο GM του μπλε σόου του απάντησε ότι θα μπορέσει σίγουρα να δοκιμάσει.

Rusev vs Shinshuke Nakamura

Ο Rusev προσπάθησε να πάρει τον έλεγχο με αρκετά holds στον Shinshuke Nakamura ο οποίος αντέδρασε με πολλαπλά kicks για να ξεφύγει. Ο Bulgarian Brute απάντησε αφού πέταξε τον αντίπαλο του στα σκοινιά και τον εκτέλεσε με ένα kick με τον Shinshuke να κάνει kick out στο 2. Ο Rusev πήγε για το Accolade αλλά ο King of Strong Style απάντησε με ένα δυνατό kick, όσο ο AJ Styles παρακολουθούσε από το ringside. Ο Nakamura πήρε τελικά την νίκη με ένα roll up από το πουθενά.
Μετά τον αγώνα, οι Rusev και Aiden English επιτέθηκαν βάναυσα πάνω στον νικητή του αγώνα. Ο AJ Styles δίστασε αρχικά αλλά έπειτα ετοιμάστηκε για να μπει στην μάχη. Ωστόσο ο Nakamura τα κατάφερε μόνος του αφού απώθησε τους αντιπάλους του με αποτέλεσμα να έχει ένα έντονο staredown με τον WWE Champion.


Στα παρασκήνια οι Styles και Nakamura είχαν έναν διάλογο με τον δεύτερο να τονίζει ότι δεν χρειάζεται την βοήθεια του Phenomenal One τον όποιο και θα νικήσει στην Wrestlemania όπως πρόσθεσε.

Tye Dillinger vs Baron Corbin

Ο Baron Corbin μπήκε δυνατά στον αγώνα και κλείδωσε τον Tye Dillinger στις γωνίες του ρινγκ. Ο Lone Wolf έπιασε στον αέρα τον αντίπαλο του και πήγε για το End Of Days χωρίς να το εφαρμόζει τελικά. Τελικά έπιασε ξανά τον Perfect Ten και τον αποτελείωσε με End of Days για να πάρει την σύντομη νίκη.


Natalya vs Charlotte Flair

Η Charlotte Flair μπήκε δυνατά στον αγώνα και εφάρμοσε από νωρίς ένα bridge roll up με την Natalya να κάνει kick out στο 2. Η Queen είχε τον έλεγχο του αγώνα και έστειλε την αντίπαλο της έξω από το ρινγκ με ένα δυνατό kick. Η Natalya αντέδρασε μετά από ώρα καθώς έστειλε δυνατά την αντίπαλο της πάνω στο bottom rope. Η SmackDown Women's Champion πήγε να ανεβεί στην κορυφή αλλά η πρώην την κατέβασε και την εκτέλεσε με powerbomb με την τωρινή να κάνει kick ou στο 2. Η Natalya πέρασε την Flair μέσα από το Sharpshooter αλλά αυτή έφτασε τελικά το bottom rope.

Η Natalya πρόλαβε την Queen στην κορυφή και την φιλοδώρησε με ένα superplex χωρίς να κάνει το pin και με τις δύο superstars να είναι εξουθενωμένες. Η Carmella εμφανίστηκε με το βαλιτσάκι της για να κάνει cash in μαζί με έναν διαιτητή. Ωστόσο όταν πήγε να το κάνει η Charlotte την έριξε με ένα big boot. Η Καναδή το εκμεταλλεύτηκε και πήρε την νίκη τελικά με ένα roll up. Η Carmella δεν έκανε το cash in και οι δύο heels αποχώρησαν αγκαλιά μαζί.


Jimmy Uso vs Harper

Πριν τον αγώνα οι Usos είχαν ένα promo με τον Jimmy να έχει μεγάλη όρεξη για το σημερινό αγώνα ο οποίος μοιάζει ως πόλεμος. Ο Harper μπήκε δυνατά στον αγώνα και εφάρμοσε αρκετά χτυπήματα πάνω στον Jimmy σε όλο το ringside. Ο Eric Rowan πήγε να παρέμβει μέσα στον θυμό του με τους Usos να φιλοδωρούν τον Harper με ένα Superkick ο καθένας, καθώς ο διαιτητής ήταν απασχολημένος με τον Rowan. Ο Luke έκανε όμως μεγαλειώδες kick out στο 2 και έπειτα πήρε την νίκη με το γνωστό clothesline.


Στην συνέχεια ο Jinder Mahal βγήκε στο ρινγκ για να μιλήσει για το Triple Threat match του με τους Bobby Roode και Randy Orton. Ο Glorious εμφανίστηκε και τόνισε ότι ο Modern Day Maharaja δεν αξίζει κανένα σεβασμό. Ο Randy Orton τους διέκοψε για να πει ότι ο Mahal κέρδισε το WWE Championship χάρη στους τσαρλατάνους του, τους Singh Brothers. Ο Viper εκτέλεσε με RKO τον Singh και ο Roode έκανε το ίδιο με ένα Glorious DDT. Ο Mahal κατέφυγε στο ringside και τελικά ο Bobby φιλοδώρησε και τον US Champion με ένα Glorious DDT.


Naomi & Becky Lynch vs Liv Morgan & Sarah Logan

Τα μέλη της Riott Squad έπεσαν με double team πάνω στην Becky Lynch η οποία έκανε το tag στην Naomi με τις faces superstars να κάνουν το ίδιο ώστε να αντιδράσουν. Η Logan κυριάρχησε απέναντι στην Lass Kicker και έριξε την Naomi από το apron για να μην γίνει το tag. Η Bekcy πέρασε την Sarah μέσα από το Diss Arm Her και πήρε την νίκη με την Naomi να σταματάει την Morgan με Rear View από το να το σπάσει.


Στο main event, οι Kevin Owens και Sami Zayn εμφανίστηκαν για να μιλήσουν για την μεγάλη επιστροφή του Daniel Bryan ως ενεργός παλαιστής. Δήλωσαν χαρούμενοι που ένας από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές τους θα αγωνιστεί ξανά. Επίσης ο Sami πρόσθεσε ότι ο ίδιος, ο Owens και ο Bryan έχουν κάνει το SmackDown Live, το A Show του WWE. Ο Daniel Bryan εμφανίστηκε και τους ευχαρίστησε για τα λόγια τους αλλά είναι εδώ για να μιλήσει για ότι έγινε την προηγούμενη εβδομάδα. Με την σειρά του είπε πως και ο ίδιος πιστεύει ότι οι δυο τους είναι οι καλύτεροι του γένους τους αλλά το ότι επιτέθηκαν στο αφεντικό τους, είναι πολύ σοβαρό.
Ο Bryan κατέληξε στο ότι ο Shane είχε δίκιο και πραγματικά δεν θέλει να το κάνει αυτό. Έτσι ανακοίνωσε την απόλυση των Owens & Zayn με τον ίδιο να προσθέτει ότι και ο ίδιος απολύθηκε κάποτε και έγινες καλύτερος άνθρωπος. Ο GM πήγε να ανταλλάξει χειραψία μαζί τους κάτι που έγινε με τους Zayn και Owens να του ορμάνε αμέσως μετά. Ωστόσο ο Daniel αντέδρασε με πολλαπλά kicks και με ένα German Suplex πάνω στον Underdog From The Underground. Έκανε και μερικά "Yes" kicks αλλά οι αριθμοί επικράτησαν και ο Sami του εφάρμοσε ένα Helluva Kick. Στο ringside, ο Prizefighter τον αποτελείωσε με ένα powerbomb πάνω στο apron. Οι heels αποχώρησαν με τους γιατρούς να αποσύρουν τον Daniel με φορείο από το ringside.

Αποτελέσματα SmackDown Live 20/03/2018:

  • Ο Shinshuke Nakamura επιβλήθηκε στον Rusev. 
  • Ο Baron Corbin νίκησε τον Tye Dillinger.
  • Η Natalya επικράτησε ενάντια στην Charlotte Flair.
  • Ο Harper επιβλήθηκε στον Jimmy Uso.
  • Οι Naomi & Bekcy Lynch νίκησαν τις Sarah Logan & Liv Morgan.

Ρεπορτάζ Mixed Match Challenge, Week 10: Οι Miz & Asuka πήραν μεγάλη νίκη απέναντι στους Braun Strowman & Alexa Bliss με την Asuka να παίρνει την νίκη με ένα Asuka Lock στην Alexa Bliss. Έτσι προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό του tournament όπου θα αντιμετωπίσουν τους Roode & Flair ή τους Banks & Balor.


Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος
Νεότερη Παλαιότερη