RAW 26/03/2018: Undertaker ή "Θάνατος"!


Πριν από λίγες ώρες διεξάχθηκε το καθιερωμένο εβδομαδιαίο κόκκινο σόου με τον John Cena να επικρατεί σε έναν όμορφο αγώνα απέναντι στον Kane και να ψάχνει τον Undertaker μανιωδώς. Ο Brock Lesnar διέλυσε για ακόμη μια φορά τον Roman Reigns με τον Finn Balor να στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα ενόψει Wrestlemania 34. Ας ξεκινήσουμε...

Το επεισόδιο άνοιξε με τον Paul Heyman να θριαμβολογεί για τον πελάτη του Brock Lesnar όπως συνήθως. Ο Heyman ανέφερε κιόλας ότι η τιμωρία του Roman Reigns διαγράφηκε από τους ιθύνοντες της εταιρείας. Ο Paul πήγε να τελειώσει το promo αλλά ο Roman Reigns εμφανίστηκε με μία steel chair μέσα από το κοινό το οποίο το επιδοκίμασε έντονα (!!!). Ο Beast Incarnate τον καλωσόρισε με ένα άμεσο suplex στο ringside. Ο Big Dog απάντησε με πολλαπλά steel chair shots με τον Universal Champion να αντιδράει ξανά με suplexes. Ο Lesnar εφάρμοσε με την σειρά του αρκετά chair shots και τελικά αποτελείωσε τον Roman με ένα F-5.Nia Jax vs Mickie James

Το trash talking ανάμεσα σε Nia Jax και Alexa Bliss είχε αρχίσει από νωρίς με την Jax να κυριαρχεί στο ρινγκ στην αρχή του αγώνα. Η Mickie αντέδρασε μετά από ώρα με κάποιες επιθέσεις με την Raw Women's Champion να την εμψυχώνει από το ringside. Η Nia όμως τελικά απέφυγε ένα DDT και την εκτέλεσε με Samoan Drop για να πάρει την νίκη.
Μετά τον αγώνα η Little Miss Bliss χτύπησε την νικήτρια του αγώνα με εκείνη να μην νιώθει τίποτα και την Bliss να τρέχει προς τα παρασκήνια.


Cedric Alexander & Mustafa Ali vs Drew Gulak & TJP

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Cedric Alexander να παίρνει τον έλεγχο απέναντι στον TJP. Μάλιστα εφάρμοσε σε εκείνον και ένα flying clothesline με τον Drew Gulak να σπάει τελευταία στιγμή το pin. Τελικά ο Mustafa Ali πήρε την νίκη για την ομάδα του με όμορφη κίνηση πάνω στον TJP.


Στην συνέχεια είχαμε το Miz Tv όπου ο Miz κατηγόρησε την Miztourage για το γεγονός ότι εδώ και δύο εβδομάδες έχουν φάει πολύ ξύλο. Ο Seth Rollins εμφανίστηκε και υποστήριξε την Miztourage για το γεγονός ότι εκείνοι είναι ο λόγος που ο Miz είναι Intercontinental Champion. Ο Finn Balor εμφανίστηκε με τον A-Lister να χτυπάει τον Bo Dallas και τον Curtis Axel να προσπαθεί να τους ηρεμήσει. Η Miztourage έκανε πως θα επιτεθεί στον Miz αλλά οι δυο τους όρμηξαν πάνω στους Demon King και Architect. Όλο αυτό ήταν ένα σχέδιο με τους Luke Gallows & Karl Anderson να παρεμβαίνουν. Ο Rollins κανόνισε τον Miz και ο Balor τον έριξε από πίσω για να υψώσει το Intercontinental Championship ψηλά.Στα παρασκήνια ο Kane δήλωσε στον John Cena ότι υπάρχουν κάποιοι δαίμονες που δεν θέλουν να τους ενοχλείς. Έτσι ο ίδιος θα στείλει τον Cena στην κόλαση απόψε, μακριά από την Wrestlemania 34.

Asuka vs Jamie Forst

Η Forst έπεσε με μανία πάνω στην Asuka με εκείνη να μην πονάει καν στα χτυπήματα της. Έτσι πήρε την νίκη εύκολα και γρήγορα με ένα δυνατό kick.


Στην μεγάλη οθόνη βλέπουμε τον Matt Hardy ο οποίος ανακοίνωσε για ακόμη μια φορά ότι ο Great War τελείωσε και ότι ο Bray Wyatt έγινε deleted. Έπειτα δήλωσε ότι θα είναι στο Andre The Giant Memorial Battle Royal στην Grandest Stage of The All.

Στα παρασκήνια η Sasha Banks και Bayley συναντήθηκαν με την πρώτη να ζητάει από την δεύτερη να πει ότι θέλει πραγματικά να πει. Η Boss την χαρακτήρισε ως loser με την Bayley να απαντάει ότι το λέει αυτό γιατί δεν μπορεί να την νίκη. Η Bayley πήγε να φύγει αλλά η Banks της επιτέθηκε πετώντας την πάνω στα ντουλάπια. Η Bayley αντέδρασε για λίγο αλλά η heel πλέον Sasha κυριάρχησε μέχρι να τις χωρίσουν οι υπεύθυνοι.

Braun Strowman vs Sheamus

Ο Cesaro απέσπασε την προσοχή του Braun Strowman με τον Sheamus να παίρνει τον έλεγχο του αγώνα αρχικά. Ο Braun αντέδρασε και οδήγησε τον Celtic Warrior και στο ringside. Μάλιστα τον εκτόξευσε από το apron στο barricade με την δύναμη του. Ο Sheamus απάντησε έπειτα από ώρα με DDT και knee hits φέρνοντας τον Monster Among Men στο ένα γόνατο. Ο Strowman αντέδρασε αλλά και πάλι έχασε την ψυχραιμία του και έπεσε άσχημα πάνω στο ring post. Ο Sheamus πήγε για flying clothesline αλλά ο Monster Among Men τον πρόλαβε και πήρε την νίκη με ένα εμφατικό Powerslam.Στο ρινγκ βρέθηκαν οι Ronda Rousey και Kurt Angle οι οποίοι μίλησαν για την κόντρα τους με τους Triple H & Stephanie McMahon δηλώνοντας αισιόδοξοι για τον μεγάλο αγώνα. Η Absolution τους διέκοψε με την Paige να παίρνει το μικρόφωνο. Η Paige πρότεινε στην Ronda να γίνει το 4ο μέλος της Absolution αλλά εκείνη αρνήθηκε ευγενικά. Η Paige τότε τόνισε ότι δεν έκανε φίλους αλλά έκανε εχθρούς. Οι Rose και Deville πήγαν να επιτεθούν στην "Rowdy" Ronda αλλά εκείνη εκτόξευσε την πρώτη πάνω στην δεύτερη. Έπειτα κλείδωσε επικίνδυνα το χέρι της Mandy αλλά ο GM του κόκκινου σόου την ηρέμησε για να αποχωρήσουν.


Luke Gallows & Karl Anderson vs The Miztourage

Ο Karl Anderson μπήκε δυνατά στον αγώνα και πήρε τον έλεγχο μέχρι που ο Curtis Axel τον έριξε από την κορυφή. Βέβαια ο Anderson αντέδρασε με ένα Spinebuster στον Bo Dallas με τα tag να γίνονται και οι Gallows και Axel να μπαίνουν στο ρινγκ. Ο Karl εφάρμοσε ένα neckbreaker στον Curtis και έπειτα εκείνος μαζί με τον Luke τον αποτελείωσαν με ένα Magic Killer για να πάρουν την νίκη.


Rhyno vs Elias 

Πριν τον αγώνα ο Elias Samson έκανε ένα από τα συνηθισμένα του perfomances μέχρι που οι Heath Slater και Rhyno τον διέκοψαν. Στον αγώνα, ο Samson είχε τον έλεγχο αρχικά μέχρι που ο Rhyno εφάρμοσε ένα clothesline από το πουθενά. Ο Drifter αντέδρασε αλλά και πάλι ECW legend τον κλείδωσε στην γωνία για strikes. Τελικά ο Elias πήρε την νίκη με ένα clothesline και έπειτα με ένα Drift Away.
Μετά τον αγώνα, ο Heath Slater μπήκε στο ρινγκ για να τσεκάρει τον σύμμαχο του. Ο Elias δεν αποχώρησε και επιτέθηκε και στον Slater με ένα ακόμη Drift Away.


No DQ match: John Cena vs Kane

Ο αγώνας άρχισε δυνατά με τον Kane να έχει τον έλεγχο αρχικά και να στέλνει τον John Cena δυνατά πάνω στο barricade. Τα chants για τον Undertaker ακούστηκαν με τον Cena να πηγαίνει για το Attitude Adjustement χωρίς να τα καταφέρνει λόγω του βάρους του αντιπάλου του. Η μάχη μεταφέρθηκε ξανά στο ringside με τον Demon να στέλνει τον Leader of Cenation πάνω στα steel steps. Οι δυο τους οδηγήθηκαν στην σκηνή όπου ο John χτύπησε τον Big Red Machine με ένα steel barricade. Εκείνος απάντησε με suplex πάνω σ'αυτό το οποίο λύγισε λόγω του βάρους του Cena. Η μάχη γύρισε στο ρινγκ με τον 16 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή να στέλνει τον Kane στην γωνία όπου δεν υπήρχε turnbuckle.


Έπειτα ο John μιμήθηκε τον Undertaker και εφάρμοσε και ένα Five Knukle Shuffle. Μάλιστα έκανε ότι κόβει τον λαιμό του όπως ο Deadman και εκτέλεσε τον Demon με ένα εμφατικό chokeslam (!!!). Ο Kane κατάφερε ωστόσο και έκανε το kick out στο 2 με τον John να φέρνει ένα τραπέζι στο ρινγκ. Ο Cena πήγε για το AA μέσα από αυτό αλλά ο Kane ξέφυγε τελευταία στιγμή. Ο αδερφός του Undertaker πέρασε τον αντίπαλο του μέσα από ένα τραπέζι που βρισκόταν στην γωνία με εκείνον να κάνει kick out στο 2. Ο Kane πήγε να περάσει τον Cena ξανά μέσα από τραπέζι αλλά εκείνος αντέδρασε και πέρασε ο ίδιος τον Kane με AA μέσα από το τραπέζι για να πάρει την νίκη.Μετά τον αγώνα, ο John Cena πήρε το μικρόφωνο και αναρωτήθηκε που ήταν ο Undertaker μιας και ο αγώνας δεν είχε κανόνες και θα μπορούσε να παρέμβει. Ο Cena εκνευρίστηκε και άρχισε να φωνάζει έντονα τον Undertaker. Έπειτα κατέληξε στο ότι ο Νεκρός δεν είναι κουφός απλά φοβάται. Ο John παρακάλεσε τον Deadman να απαντήσει όποια και αν είναι η τελική του απάντηση. Ο 16 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είπε πως ο Undertaker έχει μία εβδομάδα για να αποφασίσει αν θα κάνει κάτι. Πρόσθεσε επίσης ότι δεν πρέπει να απογοητεύσει τους fans και ελπίζει ότι την επόμενη εβδομάδα θα δει τον Undertaker μέσα σ'αυτό το ρινγκ.Αποτελέσματα για το RAW 26/03/2018:

  • Η Nia Jax νίκησε την Mickie James.
  • Οι Cedric Alexander & Mustafa Ali νίκησαν τους Drew Gulak & TJP.
  • Η Asuka επιβλήθηκε στην Jamie Frost.
  • Ο Braun Strowman επικράτησε ενάντια στον Sheamus.
  • Οι Luke Gallows & Karl Anderson νίκησαν την Miztourage.
  • Ο Elias Samson νίκησε τον Rhyno.
  • Ο John Cena επικράτησε ενάντια στον Kane σε ένα No DQ match.

Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος
Νεότερη Παλαιότερη