RAW 12/02/2018: Ο Cena καλεί Undertaker!


Πριν από λίγες ώρες διεξάχθηκε το καθιερωμένο κόκκινο εβδομαδιαίο κόκκινο σόου με τον Braun Strowman να κυριαρχεί στο battle royal του main event και να κυνηγάει τίτλους (!!!). Ο John Cena προκάλεσε τον Undertaker με τον Brock Lesnar να αφήνει άδειο για ακόμη μια φορά το WWE Universe. Ας ξεκινήσουμε...

Το επεισόδιο άνοιξε με τον Kurt Angle να ανακοινώνει ότι ο Brock Lesnar δεν θα βρίσκεται πάλι εδώ για το αποψινό σόου γιατί είτε δεν ένιωθε καλά είτε είχε προβλήματα στην μεταφορά του στην arena. Ο Roman Reigns τον διέκοψε για να δηλώσει ότι ο Beast Incarnate κάνει ότι θέλει στο WWE και έχει καταλήξει να είναι το Vince McMahon's boy. Τόνισε λοιπόν ότι ο Vince είναι το αληθινό πρόβλημα εδώ και πήγε προς τα παρασκήνια.


Ο Big Dog βρήκε το boss του WWE και του επιτέθηκε λεκτικά με τον Vince να του ζητάει να μιλήσουν ήρεμα ιδιαιτέρως. Μετά το meeting, ο Reigns αποχώρησε εκνευρισμένος και ο Vince δήλωσε ότι σέβεται απόλυτα τον Roman. Απλά πρέπει κάποιες φορές να ξέρεις τον ρόλο σου και αν το βουλώνεις όπως έλεγε και ο Rock. Στο τέλος έδωσε τον λόγο του ότι ο Universal Champion θα είναι εδώ την επόμενη εβδομάδα και ανακοίνωσε πως ο Reigns είναι τιμωρημένος προσωρινά.

Sasha Banks vs Sonya Deville

Η Sasha Banks πήρε τον έλεγχο με ένα dropkick από την αρχή με την υπόλοιπη Absolution να προσπαθεί να εμψυχώσει την Sonya Deville. Η Bayley εμφανίστηκε και έριξε την Mandy Rose η οποία προσπάθησε να αποσπάσει την προσοχή της Boss. Η Banks τελικά πήρε την νίκη με ένα Banks Statement με την Bayley να αποχωρεί αμέσως. Η Absolution το εκμεταλλεύτηκε και της επιτέθηκε μετά τον αγώνα βάναυσα.


Στην συνέχεια είχαμε το Miz Tv με τον Miz να έχει για καλεσμένους, τους Finn Balor και Seth Rollins. Ο Miz δήλωσε αρχικά πως είναι ο σπουδαιότερος Inercontinental Champion of all time και προσπάθησε να διχάσει τους αντιπάλους του ενόψει Wrestlemania 34. Δεν τα κατάφερε αλλά ο Balor θύμισε στον Kingslayer τι έγινε όταν είχαν έρθει σε one on one για championship, με τον Demon King να γίνεται Universal Champion με ένα χέρι. Έπειτα ήρθαν κοντά και ο Finn προκάλεσε σε αγώνα τον Architect με τους δύο να πέφτουν πάνω στον Miz και τον Seth να ρίχνει τον Finn μετά.


The Bar vs The Miztourage

Πριν τον αγώνα ξέσπασε ένα δυνατό brawl με την Revival να εμφανίζεται από το πουθενά και να εμπλέκεται σε αυτό. Η Gallows & Anderson, Slater & Rhyno και Titus Worldwide εμφανίστηκαν με τις ομάδες να πέφτουν όλες πάνω στους Raw Tag Team Champions κυρίως. Οι Cesaro & Sheamus αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν με ένα χάος να επικρατεί.


Ο John Cena εμφανίστηκε στο ρινγκ και μπήκε μέσα στο WWE Universe για να δηλώσει πως στην Wrestlemania 34 δεν θα αγωνιστεί ως superstar. Ωστόσο θα βρεθεί εκεί ως fan και ευχαρίστησε το κοινό για κάποια chants που πήρε. Πήγε να αποχωρήσει αλλά ξαφνικά σταμάτησε και είπε "Screw it! I challenge the Undertaker to a match at Wrestlemania!" με το κοινό να βγάζει ένα τεράστιο pop. Τον αγώνα αυτόν είχε χαρακτηρίσει ως αδύνατο αλλά ο μόνος που τον κάνει αδύνατο είναι ο ίδιος ο Undertaker. Πρόσθεσε πως για να γίνει ο αγώνας ο Deadman πρέπει να αφήσει στην άκρη τον εγωισμό του και έτσι ρώτησε το κοινό εάν θέλει να δει τον Taker να τον διαλύει στην Wrestlemania. Το κοινό απάντησε θετικά με μεγάλο pop και ο Cena δήλωσε πως θα πάει στην Wrestlemania ως fan ή ενάντια στον Undertaker για έναν θρυλικό και ιστορικό αγώνα.


Στα παρασκήνια ο Kurt Angle ανακοίνωσε για το main event ένα tag team battle royal όπου η νικήτρια ομάδα θα αντιμετώπιζε τους Cesaro & Sheamus στην Wrestlemania 34.

Στην συνέχεια εμφανίστηκε ο Elias Samson με ένα ιατρικό κολάρο για ένα από τα συνηθισμένα του perfomances. Ωστόσο δεν άντεξε από τον πόνο και αποχώρησε με τον Braun Strowman να εμφανίζεται στην μεγάλη οθόνη. Ο Monster Among Men τόνισε ότι θα βρει τον δρόμο του για την Wrestlemania και ότι κάποιος σίγουρα θα "Get these Hands!" στην Νέα Ορλεάνη.


Seth Rollins vs Finn Balor

Ο έλεγχος εναλλασσόταν συνεχώς αρχικά με τον Seth Rollins να στέλνει τελικά δυνατά τον Finn Balor πάνω στο barricade. Ο Demon King προσπαθούσε συνεχώς να αντιδράσει χωρίς όμως να τα καταφέρνει και με τον Kingslayer να τον στέλνει πάνω στα turnbuckles αρκετές φορές. Ο Balor τελικά αντέδρασε ρίχνοντας τον Seth από το τρίτο σκοινί με ένα enziguri. Ο πρώτος Universal Champion απέφυγε Blackout curbstomp και έκανε το roll up με τον αντίπαλο του να κάνει kick out στο 2. Ο Finn πήγε για το Coupe De Grace αλλά ο Architect τον πρόλαβε στην κορυφή και έπειτα από μάχη τον εκτέλεσε με Falcon Arrow. Όμως ο Balor αμέσως έκανε το roll up στον Rollins και πήρε μια μεγάλη νίκη.



Στην συνέχεια οι Asuka, Mickie James και Alexa Bliss βρέθηκαν στο ρινγκ με την τρίτη να τονίζει ότι η Empress of Tommorrow έκανε καλή επιλογή που διάλεξε την Charlotte Flair. Η Asuka απάντησε λέγοντας ότι για να είναι Η γυναίκα πρέπει να νικήσει ΤΗΝ γυναίκα και ότι η Flair είναι η καλύτερη Women's Champion του WWE. Η Little Miss Bliss έριξε την Γιαπωνέζα με ένα cheap shot.

Asuka vs Mickie James

Η Asuka βρέθηκε να κυνηγάει την Mickie James στο ringside μέχρι που η Empress of Tommorrow έπεσε άσχημα πάνω στο ring post. Η Asuka γύρισε με πόνο στο ρινγκ με την Mickie να στοχεύει στα πόδια της αντιπάλου της. Η James απέφυγε ένα superplex και με ένα sunset flip powerbomb έφτασε πολύ κοντά στην νίκη. Τελικά η Asuka εφάρμοσε το Asuka Lock αφού απέφυγε το Mickie Kick και πήρε την νίκη διατηρώντας ζωντανό το σερί της.



Είδαμε ένα promo όπου ο Matt Hardy μίλησε για τον Great War και μας γνώρισε τα μέλη της οικογένειας του καθώς και την φάρμα τους. Ο Woken Matt ανακοίνωσε τελικά πως θα αντιμετωπίσει τον Bray Wyatt την επόμενη εβδομάδα στην φάρμα για το Ultimate Deletion Match. Ο Bray Wyatt απάντησε με τα κρυφά και γνωστά του μηνύματα.
Η Alexa Bliss βρήκε την Nia Jax στα παρασκήνια και την ρώτησε εάν θα είναι στο πλευρό της την επόμενη εβδομάδα όταν θα αγωνιστεί με την Asuka. Η Jax απάντησε καταφατικά και βγήκε γαι τον αγώνα της.

Nia Jax vs Joan King

Η Nia Jax βγήκε στο ρινγκ και πήρε γρήγορα την νίκη σε ένα squash match απέναντι στην αδύναμη αντίπαλο της.
Μετά τον αγώνα, στα παρασκήνια είδαμε τις Alexa Bliss και Mickie James χωρίς εκείνες να έχουν καταλάβει ότι παρακολουθούνται. Οι δυο τους έκαναν άσχημα σχόλια για την Nia Jax τα οποία αφορούσαν στο μέγεθος της και στην κουτή πίστης της προς την Raw Women's Champion. Έπειτα μίλησαν για το πως θα χρησιμοποιήσουν την επόμενη εβδομάδα την Nia. Η Charly Caruso τις διέκοψε και τις είπε ότι οι κάμερες ήταν ανοιχτές με εκείνες να αποχωρούν άμεσα. Η Jax πήγε στο καμαρίνι τους και τα διέλυσε όλα μέσα στον θυμό της.


Tag Team Battle Royal: Titus Worldwide vs Heath Slater & Rhyno vs The Miztourage vs The Revival vs Luke Gallows & Karl Anderson

Ο νικητής του αγώνα θα αντιμετώπιζε την Bar στην Wrestlemania 34 με την ομάδα να μένει εκτός μόνο εάν και τα δύο μέλη της έχαναν. Ο Braun Strowman εμφανίστηκε πριν αρχίσει ο αγώνας και μπήκε στο ρινγκ για να φωνάξει στον διαιτητή να αρχίσει τον αγώνα. Μόλις άρχισε ο Strowman απέκλεισε τον Apollo και στην συνέχεια τον Heath Slater. Ωστόσο οι υπόλοιποι superstars έπεσαν πάνω στον Monster Among Men με εκείνον να τους απωθεί με εντυπωσιακό τρόπο. Η Revival έστειλε εκτός τον Rhyno και προσπάθησαν μαζί με την Miztourage να διαλύσουν τον Strowman χρησιμοποιώντας τα steel steps.



Η Miztourage απέκλεισε με όμορφη συνεργασία την Revival με τον Braun να κάνει το ίδιο στον Titus O'Neil. Ο Gallows πήγε να τα βάλει με τον Strowman αλλά εκείνος τον απέκλεισε εντυπωσιακά με ένα clothesline. Συνέχισε το έργο του με την Miztourage με τον Anderson να του ορμάει με πολλαπλά kicks. Όμως ο Strowman τον έπιασε και τον εκτόξευσε πάνω στους υπόλοιπους superstars παίρνοντας την νίκη. Μετά τον αγώνα, όλοι έμειναν μπερδεμένοι με τους σχολιαστές να αναρωτιούνται αν όλο αυτό ήταν νόμιμο.



Αποτελέσματα RAW 12/03/2018:

  • Η Sasha Banks νίκησε την Bayley.
  • Ο αγώνας ανάμεσα στην Bar και στην Miztourage έληξε με No Contest.
  • Ο Finn Balor επικράτησε ενάντια στον Seth Rollins.
  • Η Asuka νίκησε την Mickie James.
  • Η Nia Jax νίκησε την Joan King.
  • Ο Braun Strowman επιβλήθηκε στους Titus Worldwide, Miztourage, Slater & Rhyno, Revival και Gallows & Anderson στο Tag Team Battle Royal και έγινε ο No.1 Contender για τα Raw Tag Team Championships.

Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος



Νεότερη Παλαιότερη