Το παράξενο περιστατικό όταν ο Chris Jericho έγινε Undisputed πρωταθλητής.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του σε αμερικάνικο μέσο, ο Chris Jericho μίλησε για την πρώτη φορά που κέρδισε παγκόσμιο τίτλο και αποκάλυψε ένα παράξενο περιστατικό που του συνέβη στο ξενοδοχείο που διέμενε.

Ο Y2J ήταν άκρως αποκαλυπτικός στην συνέντευξη του αποκαλύπτοντας πως έμαθε ότι θα κέρδιζε τον Undisputed τίτλο του και πως κλειδώθηκε έξω από το δωμάτιο στο ξενοδοχείο που διέμενε τρώγοντας κρύα πίτσα το πρώτο του βράδυ ως πρωταθλητής.


Πιο αναλυτικά: "Είχα μάθει νωρίς το απόγευμα πως θα κέρδιζα τον πρώτο μου παγκόσμιο τίτλο όταν άκουσα τον Mr. McMahon να το αποκαλύπτει στα παρασκήνια στον Undertaker. Ήταν παράξενο που πρόλαβε να έρθει η είδηση στα αυτιά μου με αυτό τον τρόπο. Δεν είχαν προλάβει να με ενημερώσουν τον ίδιο προσωπικά ακόμα".Για το γεγονός πως κλειδώθηκε έξω από το δωμάτιο του στο ξενοδοχείο: "Όταν γύρισα στα παρασκήνια μετά την νίκη μου οι περισσότεροι superstars είχαν φύγει από το στάδιο, καθώς είχε αφόρητη κίνηση εκείνη την βραδιά και ήθελαν να προλάβουν να πάρουν την πτήση τους ή να πάνε στα σπίτια τους σύντομα. Εγώ θυμάμαι πως πήρα το αμάξι και πήγα στο ξενοδοχείο που έμενα. Όταν τακτοποιήθηκα είχα παραγγείλει πίτσα, ωστόσο επειδή το room service είχε σταματήσει αναγκάστηκα να κατέβει στην είσοδο για να την παραλάβω ο ίδιος. Όταν επέστρεψα συνειδητοποίησα πως είχα κλειδωθεί απ'έξω από το δωμάτιο μου. Δεν έβγαλα άκρη με το παιδί στην υποδοχή κάτω και έτσι αναγκάστηκα να μείνω έξω από το δωμάτιο μου. Έτσι, λοιπόν, πέρασα την πρώτη μου νύχτα ως Undisputed πρωταθλητής τρώγοντας κρύα πίτσα, έξω από το δωμάτιο μου σε ένα ξενοδοχείο κάπου στο Anaheim".Για το Ringside House, 
Παναγιώτης Τσαπικούνης. 
Νεότερη Παλαιότερη