SmackDown Live 27/02/2018: Cena on fire!


Πριν από λίγες ώρες διεξάχθηκε το καθιερωμένο μπλε επεισόδιο με τον John Cena να κερδίζει τον AJ Styles στο main event και να παίρνει ακόμη μία ευκαιρία για να γράψει ιστορία. Οι Bludgeon Brothers βρίσκονται σε κυνήγι με τα πράγματα στην Women's Division να γίνονται ακόμη πιο πολύπλοκα ενόψει Fastlane. Ας ξεκινήσουμε...

Το επεισόδιο άνοιξε με τον John Cena να αποκαλύπτει τα πλάνα του στον δρόμο για την Wrestlemania 34. Δήλωσε ότι θέλει να είναι στο WWE Championship match στο Fastlane και γι'αυτό ήρθε στην Land Of Oppurtunity. Ο Shane McMahon εμφανίστηκε και εγκωμίασε το γεγονός ότι ο Leader of Cenation θέλει να μπει στην Wrestlemania ως 17 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής. Ο Daniel Bryan τους διέκοψε και τόνισε ότι όλοι όσοι είναι στο Fatal 5-Way πήραν την ευκαιρία τους μέσα από αγώνα. Έτσι ο Cena θα αντιμετωπίσει τον AJ Styles στο main event και αν νικήσει θα μπει στο WWE Championship match του Fastlane όπως είπε ο GM του μπλε σόου.


Sami Zayn vs Baron Corbin

Ο Baron Corbin μπήκε δυνατά στον αγώνα και πήρε τον έλεγχο με τον Sami Zayn να καταφεύγει αναγκαστικά στο ringside για να ανασυγκροτηθεί. Ο Zayn τον οδήγησε στο announce table, όπου βρισκόταν ο Kevin Owens, και χτύπησε πάνω σ'αυτό αρκετές φορές το κεφάλι του αντιπάλου του. Ο Dolph Ziggler εμφανίστηκε και επιτέθηκε στον Owens και η προσοχή του Sami αποσπάστηκε με αποτέλεσμα ο Corbin να πάρει την νίκη με ένα End of Days. Αμέσως μετά ο Show Off φιλοδώρησε και τον Lone Wolf με ένα Zig Zag.Στα παρασκήνια οι Owens & Zayn ζήτησαν τον λόγο από τον Shane McMahon για ότι έγινε νωρίτερα. Εκείνος με ένα κουτί ποπ κορν στο χέρι τους πρότεινε να βρούνε τον Daniel Bryan πριν αποχωρήσει μιας και πήρε ρεπό.

Ruby Riott vs Naomi

Η Naomi πήρε τον έλεγχο αρχικά χρησιμοποιώντας αρκετά strikes ώστε να στείλει την Ruby Riott στο ringside. Η Naomi μάλιστα εφάρμοσε και ένα όμορφο enziguri από το middle rope με την Riott να κάνει kick out στο 2. Η Ruby έστειλε την Naomi δυνατά στα turnbuckles και πήρε την νίκη με το Riott Kick. Μετά τον αγώνα, η Riott Squad αποχώρησε ενώ οι Becky Lynch και Charlotte Flair μπήκαν για να δουν πως είναι η Naomi.


Στο ρινγκ βρέθηκαν οι New Day και οι Usos και μίλησαν για τον επικείμενο τους αγώνα στο Fastlane για τα SmackDown Tag Team Championships. Η New Day τόνισε ότι στο Fastlane θα πάρουν τους τίτλους πίσω και θα χορέψουν στον δρόμο για την Wrestlemania 34. Οι Usos απάντησαν πως παλαιότερα έτρεχαν και χόρευαν όπως η New Day αλλά τώρα πια έχουν αλλάξει εντελώς και γνωρίζουν ότι ανήκουν στην Grandest Stage of The All. Τους διέκοψαν οι Bludgeon Brothers οι οποίοι μπήκαν στο ρινγκ με τις δύο ομάδες να αποχωρούν και με ένα έντονο staredown γεμάτο ερωτήματα να υπάρχει.


Στα παρασκήνια οι Bobby Roode και Randy Orton ήρθαν face to face με τον πρώτο να τονίζει ότι σέβεται απολύτως τον δεύτερο. Ο Viper ωστόσο απάντησε πως ο Glorious τυχαίνει να είναι ο superstar τον οποίο πρέπει να νικήσει για να πάρει το US Championship.

Shinshuke Nakamura vs Aiden English

Ο Shinshuke Nakamura διατήρησε για αρκετή ώρα τον έλεγχο με knees και strikes με τον Aiden English να μην μπορεί να αντιδράσει. Ο Artist απόσπασε την προσοχή του διαιτητή και ο Rusev εκτέλεσε με big kick τον King of Strong Style στο ringside. Ο English κράτησε τον έλεγχο μέχρι που και οι δύο έπεσαν κάτω στο ρινγκ έπειτα από ένα kick του Nakamura. Ο Shinshuke πήρε την νίκη τελικά με ένα Kinshasa. Μετά τον αγώνα, ο John Cena εμφανίστηκε για τον αγώνα του με τον AJ Styles και είχε ένα έντονο staredown με τον νικητή του Men's Royal Rumble 2018.John Cena vs AJ Styles

Ο John Cena κράτησε με locks τον AJ Styles κάτω στο ρινγκ μέχρι που εκείνος αντέδρασε με DDΤ από την γωνία. Ο Cena πήγε νωρίς για το Attitude Adjustement με τον Styles όμως να το αποφεύγει και να απαντάει άμεσα με ένα neckbreaker. Ο 16 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής πήγε ξανά για το Super AA με τον Phenomenal One να ξεφεύγει πάλι και να τον φιλοδωρεί με ένα Rack Bomb. Ο Leader of Cenation δεν έχασε το ηθικό και εφάρμοσε ένα clothesline με τον WWE Champion να κάνει kick out στο 2. Ο AJ έκανε το Styles Clash με τον John να κάνει kick out όπως έκανε και ο AJ σε ένα αντίστοιχο AA. Ο Cena κλείδωσε τον αντίπαλο του στο SFT αλλά εκείνος ξέφυγε και απάντησε με ένα Phenomenal Forearm χωρίς αποτέλεσμα.


Ο Cena φάνηκε αποφασισμένος και έπειτα από ένα AA πήγε για ένα ακόμη για να αποτελειώσει τον AJ μόνο που εκείνος ξέφυγε στο apron. Ο Cena ήθελε να οδηγήσει τον αντίπαλο του στο ρινγκ αλλά τελικά έπεσε άσχημα πάνω στα steel steps. Τον πρόλαβε όμως τελικά και τον εκτέλεσε με ένα ακόμη AA μέσα από το announce table. Η μάχη επέστρεψε στο ρινγκ και ο 16 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής με ένα ακόμη AA πήρε την νίκη ώστε να διεκδικήσει το WWE Championship στο Fastlane. Μετά τον αγώνα, οι Owens και Zayn εμφανίστηκαν και ο Corbin επιτέθηκε από πίσω στον νικητή του αγώνα. Ο Dolph Ziggler μπήκε στο παιχνίδι και απώθησε τους Baron, Sami και Kevin. Τελικά ο Cena ήταν ο last man standing με ένα AA στον Show Off.
Αποτελέσματα SmackDown Live 27/02/2018:

  • Ο Baron Corbin νίκησε τον Sami Zayn.
  • Η Ruby Riott νίκησε την Naomi.
  • Ο Shinshuke Nakamura επιβλήθηκε στον Aiden English.
  • Ο John Cena επικράτησε ενάντια στον AJ Styles και θα είναι στο Six Pack Challenge WWE Championship match στο Fastlane.
Ρεπορτάζ Mixed Match Challenge, Week 7: Οι Miz & Asuka νίκησαν τους Finn Balor & Sasha Banks αφού ο Miz έκανε το roll up στον Finn Balor με επιτυχία και ταυτόχρονα η Asuka με Asuka Lock ανάγκασε την Sasha Banks να κάνει tap out.


Για το Ringside House,
Χρήστος ΑγγελάτοςΝεότερη Παλαιότερη