SmackDown Live 20/02/2018: Still Standing...


Πριν από λίγες ώρες διεξάχθηκε το καθιερωμένο εβδομαδιαίο μπλε σόου με τον AJ Styles να κερδίζει στο main event μόνο που ο Baron Corbin ήταν ο Last Man Standing στο τέλος. Εξελίξεις στην τύχη των SmackDown Tag Team Titles ενόψει Fastlane με τους Jinder Mahal και Randy Orton να κυνηγούν το US Championship. Ας ξεκινήσουμε...

Το επεισόδιο άνοιξε με τον AJ Styles να παραδίδει συνέντευξη στην Renee Young και τόνισε ότι μπορεί να χάσει τον τίτλο του χωρίς να δεχτεί το τελικό pin στο Fastlane. Εγκωμίασε την δουλειά των Kevin Owens, Sami Zayn και Dolph Ziggler όμως κατέληξε στο ότι μπορεί να τους νικήσει όλους one on one. Πήγε να μιλήσει για τον Baron Corbin αλλά ο ίδιος τον διέκοψε. Ο Lone Wolf είπε πως ο ίδιος είναι μαχητής με τους Shane McMahon, Kevin Owens και Dolph Ziggler να εμφανίζονται. Υπήρξε μία ένταση και ο Money ανακοίνωσε τελικά το Ziggler vs Owens και το Corbin vs Styles για το main event.


Dolph Ziggler vs Kevin Owens

Ο Dolph Ziggler μπήκε με φόρα στον αγώνα και οδήγησε τον Kevin Owens στο ringside όπου χτύπησε το κεφάλι του KO πάνω στο announce table αρκετές φορές. Ο Owens απάντησε άμεσα στην επιστροφή στο ρινγκ με ένα neckbreaker. Το ίδιο έκανε και ο Show Off αφού απέφυγε ένα suplex και να εφαρμόσει ένα δικό του. Ο Dolph απέφυγε το frogspash και εκτέλεσε τον Prizefighter με ένα Fame-Asser με εκείνον να κάνει kick out στο 2. Ο Ziggler δεν σταμάτησε εκεί και έκανε το Zig Zag με τον Kevin να κάνει πάλι μεγαλειώδες kick out. Ο Sami Zayn εμφανίστηκε και απέσπασε την προσοχή του Ziggler ώστε ο Owens να πάρει την νίκη με superkick.Ο Jinder Mahal βγήκε στο ρινγκ έχοντας μια μεγάλη αποκάλυψη. Βρήκε τις ψήφους του Bobby Roode για το Top 10 Ranking System. Όπως έδειξε ο Glorious είχε ψηφίσει τον εαυτό του πρώτο και είχε αφήσει εκτός δεκάδας τον ίδιο και τον Randy Orton. Κατέληξε λοιπόν στο ότι δεν σέβεται τον Viper όπως έλεγε τις προάλλες. Ο US Champion εμφανίστηκε για να δηλώσει πως δεν είναι η πραγματική του ψήφος αυτή και ότι το έκανε για να στρέψει τον Randy εναντίον του. Ο Orton τους διέκοψε και όρμηξε στον Mahal. Ο Roode εκτέλεσε με Glorious DDT τον Viper και το ίδιο έκανε ο Modern Day Maharaja με τον πρωταθλητή με ένα Khallas.


Στα παρασκήνια οι Shane McMahon και Daniel Bryan διαφωνούν για ακόμη μια φορά σχετικά με τους contenders για το US και WWE Championship. Ο Commissioner ήθελε το Orton vs Roode για το Fastlane και ο GM το όρισε τελικά.

Charlotte Flair & Naomi & Becky Lynch vs The Riott Squad

Οι faces κατάφεραν να πάρουν τον έλεγχο με πολλαπλά tags και double team attacks πάνω στην Liv Morgan κυρίως. Η Liv απάντησε άμεσα όμως στέλνοντας δυνατά την Naomi πάνω στα steel steps στο ringside. Η Charlotte τελικά ανέκτησε τον έλεγχο για την ομάδα της με ένα neckbreaker και ένα big boot πάνω στην Logan. Η Ruby Riott πήρε τελικά την νίκη για την ομάδα της με ένα Riott Kick πάνω στην Becky Lynch.


Ο Kevin Owens ευχαρίστησε τον Sami Zayn στα παρασκήνια για ότι έκανε νωρίτερα. Ο Zayn τόνισε ότι ο Owens χρειάζεται έναν φύλακα άγγελο και αυτός θα είναι ο ίδιος. Μάλιστα πρόσθεσε ότι ο KO τον έφερε στην main event scene ξανά και θέλει να το ξεπληρώσει αυτό. Έτσι στο Fastlane όταν μείνουν οι δυο τους στο τέλος θα ξαπλώσει κάτω ώστε ο Kevin να γίνει WWE Champion.
Ο Owens έμεινε άφωνος με τους δύο φίλους να αγκαλιάζονται.

1st Contenders match fow SmackDown Tag Team Championship: The New Day vs Shelton Benjamin & Chad Gable

Ο αγώνας ξεκίνησε ανάμεσα στους Xavier Woods και Chad Gable με τον Shelton Benjamin όμως να παίρνει από νωρίς το tag και αν εκτελεί τον Woods με ένα εμφατικό spinebuster. Ο Shelton δεν κατάφερε να πάρει την νίκη ούτε με ένα knee με τον Xavier να κάνει πάλι kick out. Ο Big E πήρε το hot tag και κυριάρχησε με τον Kofi να μπερδεύει τον διαιτητή. Τελικά η νίκη ήρθε για την New Day με ένα pin του Woods πάνω στον Shelton. Μετά τον αγώνα, οι Bludgeon Brothers εμφανίστηκαν και είχαν ένα έντονο staredown με την New Day χωρίς να υπάρχει σύρραξη.Bludgeon Brothers vs local comeptitors

Οι Harper & Rowan επιτέθηκαν αμέσως με dropkicks στους αντίπαλους τους και μοίρασαν αρκετά powerbombs. Τελικά η νίκη ήρθε εύκολα για αυτούς με το γνωστό τους Crucifix Bomb πάνω στους ανήμπορους αντιπάλους τους.


AJ Styles vs Baron Corbin

Ο Baron Corbin έτρεξε στο ρινγκ και έβγαλε ένα εκπληκτικό clothesline πάνω στον AJ Styles με εκείνον να κάνει ζόρικο kick out στο 2. Ο Lone Wolf διατήρησε τον έλεγχο μέχρι που ο Phenomenal One τον απέφυγε και κατέληξε άσχημα πάνω στο ring post. Ο WWE Champion μετέφερε την μάχη στο ringside και έστειλε τον αντίπαλο του πάνω στο barricade. Ο Corbin πέταξε τον AJ πίσω από το announce table αλλά εκείνος επέστρεψε αμέσως και τον εκτέλεσε με Phenomenal Forearm. Ο Baron έκανε το kick out και εφάρμοσε ένα δικό του Deep Six με τον πρωταθλητή να κάνει με την σειρά του kick out στο 2. Ο Styles πήγε για το Calf Crusher αλλά ο Corbin ξέφυγε διαλύοντας το κεφάλι του στο ρινγκ. Τελικά ο AJ φιλοδώρησε τον Lone Wolf με Phenomenal Forearm για να πάρει την νίκη.Μετά τον αγώνα, ο AJ Styles πανηγύριζε αλλά οι Sami Zayn και Kevin Owens εμφανίστηκαν και του επιτέθηκαν βάναυσα. Ο Corbin βρήκε την ευκαιρία και εκτέλεσε τους Owens & Zayn με ένα End of Days στον καθένα για να μείνει στο τέλος όρθιος.Αποτελέσματα SmackDown Live 20/02/2018:
  • Ο Kevin Owens επιβλήθηκε στον Dolph Ziggler.
  • Η Riott Squad νίκησε τις Becky Lynch & Naomi & Charlotte Flair.
  • Η New Day νίκησε τους Chad Gable & Shelton Benjamin και έγιναν οι No.1 Contenders για τα SmackDown Tag Team Championships.
  • Οι Bludgeon Brothers νίκησαν κάποιους local competitors.
  • Ο AJ Styles επικράτησε ενάντια στον Baron Corbin.
Ρεπορτάζ για Mixed Match Challenge, Week 4: Οι Bobby Roode & Charlotte Flair νίκησαν τους Nia Jax & Apollo Crews με τον Roode να εκτελεί στο τέλος τον Crews με Glorious DDT ώστε να προκριθεί η ομάδα του.


Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος


Νεότερη Παλαιότερη