SmackDown Live 13/02/2018: The Show Off's Time!


Πριν από λίγες ώρες διεξάχθηκε το καθιερωμένο εβδομαδιαίο μπλε σόου με τους Kevin Owens και Sami Zayn να τα κάνουν άνω κάτω αλλά στο τέλος να το πληρώνουν ακριβά. Η Charlotte Flair συνέχισε νικηφόρα με την US title picture να αποκτά όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Ας ξεκινήσουμε...

Dolph Ziggler vs Baron Corbin

Ο μεγάλος αγώνας, όπου ο νικητής θα έμπαινε στο WWE Championship match του Fastlane, πήγε να ανοίξει το σόου. Ο Dolph Ziggler περίμενε τον αντίπαλο του ο οποίος δεν εμφανίστηκε ποτέ μιας και δέχτηκε επίθεση από τους Owens & Zayn στα παρασκήνια. Εκείνοι αφού τελείωσαν βγήκαν και στο ringside με τον Show Off να ορμάει πάνω στον Underdog From The Underground. Ο Prizefighter μπήκε στην μέση και ο Sami ξάπλωσε και τον Dolph με ένα Helluva Kick. Ο Lone Wolf μπήκε στην ράμπα αλλά εκεί τον συνάντησαν οι δύο κολλητοί και του επιτέθηκαν βάναυσα με εκείνον να μην μπορεί να αντιδράσει.Charlotte Flair vs Sarah Logan

Η Sarah Logan πήρε τον έλεγχο αρχικά απέναντι στην Charlotte Flair με τις Becky Lynch, Naomi, Ruby Riott και Liv Morgan να βρίσκονται στο ringside. Η Sarah έφτασε κοντά στην νίκη με ένα Butterfly suplex με την Queen να κάνει kick out στο 2. Η SmackDown Women's Champion απάντησε με πολλαπλά strikes με την Riott Squad να βρίσκεται σε σύγχυση. Τελικά η νίκη ήρθε για την Flair με ένα εμφατικό Natural Selection.


Στα παρασκήνια ο Shane McMahon επικοινώνησε με τον Daniel Bryan και φάνηκε αρκετά συγχυσμένος. Ο Money ανακοίνωσε το Corbin vs Owens και Zayn vs Ziggler για απόψε με τον όρο ότι αν οι Ziggler και Corbin νικήσουν θα προστεθούν στο WWE Championship match του Fastlane.Μάλιστα εάν οι Owens & Zayn διακόψουν τους αγώνες θα μείνουν εκτός από τον μεγάλο αγώνα στο Fastlane.

Kevin Owens vs Baron Corbin

Ο Corbin πήρε τον έλεγχο αρχικά εφαρμόζοντας ένα δυνατό running big boot στον Kevin Owens. Ο Prizefighter αντέδρασε αφού μετέφερε την μάχη στο ringside στέλνοντας τον αντίπαλο του στο ring post. Μάλιστα εκτέλεσε τον Lone Wolf και με ένα corner cannonball με εκείνον να κάνει kick out στο 2. Ο Baron αντέδρασε έπειτα από αρκετή ώρα με ένα chokeslam backbreaker χωρίς να κάνει το pin λόγω της εξάντλησης του. Ο Corbin έκανε και το Deep Six με τον KO να απαντάει αμέσως με ένα Superkick χωρίς να έχουμε pin attempts. Ο Owens πήγε για το Pop Up Powerbomb αλλά ο Corbin το απέφυγε για να πάρει την νίκη με ένα End of Days.Στην συνέχεια εμφανίστηκε ο Bobby Roode και τόνισε ότι θέλει να γίνει ο σπουδαιότερος ever US Champion ξεπερνώντας τον John Cena. Έτσι θέλει να έρχεται face to face με τους αντιπάλους του και όχι εκείνον να τον εκτελούν με RKO από πίσω. Ο Randy Orton εμφανίστηκε αλλά δεν πρόλαβε να μιλήσει καθώς η μουσική του Jinder Mahal ακούστηκε. Ο Modern Day Maharaja τόνισε ότι ο ίδιος δεν σέβεται τον Viper και ούτε οι fans οι οποίοι τον ψήφισαν στο 9 στο Ranking System. Ο Glorious τον διέκοψε για αν υπογραμμίσει ότι σέβεται απόλυτα τον Randy αλλά όχι εκείνον. Τότε ο Orton εκτέλεσε τον Sunil Singh με RKO με τον Mahal να το εκμεταλλεύεται και να εφαρμόζει από ένα Khallas και στους δύο.


The New Day vs Chad Gable & Shelton Benjamin

Η New Day έκανε έναν διαγωνισμό για το ποιος μπορεί να φάει περισσότερα pancakes με τους Gable & Benjamin να μπαίνουν στο ρινγκ και να ρίχνουν όλα τα pancakes. Από την New Day αγωνίστηκαν οι Big E και Kofi με τους heels να κυριαρχούν αρχικά με double team attacks πάνω στον ανήμπορο Kofi. Το tag έγινε τελικά και ο Big E μπήκε στον αγώνα για αν φιλοδωρήσει τους αντιπάλους του με πολλαπλά belly to belly suplexes. Τελικά ο Big E κράτησε τον Gable και ο Kingston τον αποτελείωσε με Midnight Hour με την New Day να παίρνει την νίκη.


Dolph Ziggler vs Sami Zayn

Ο Dolph Ziggler μπήκε με μεγάλη μανία στον αγώνα εφαρμόζοντας δύο δυνατά neckbreaker με τον Sami Zayn να καταφεύγει στο ringside για να ξεκουραστεί. Ο Zayn αντέδρασε για λίγο και πήγε να επιτεθεί αλλά ο Show Off τον εκτέλεσε στον αέρα με ένα dropkick. Ο Underdog from The Underground έκανε και το clothesline πάνω στον Dolph με εκείνον να κάνει kick out στο 2. Οι δυο τους οδηγήθηκαν στο τρίτο σκοινί με τον Ziggler να προσπαθεί να αποφύγει ένα superplex όσο ο Owens παρακολουθούσε από τα παρασκήνια. Τελικά ο Sami εκτέλεσε τον αντίπαλο με ένα πανέμορφο super exploder suplex.
Ο Zayn ήταν έτοιμος για το Helluva Kick αλλά ο Show Off το απέφυγε και απάντησε με ένα Zig Zag με τον Zayn να κάνει μεγαλειώδες kick out στο 2. Ο Sami ξύπνησε και οδήγησε τον αντίπαλο του στο ringside στέλνοντας τον στο ring post. Ο Ziggler έκανε το roll up με τον Sami να κάνει kick out και να απαντάει με ένα ακόμη exploder suplex. Ο Sami πήγε ξανά για το Helluva Kick αλλά ο Ziggler τον απέφυγε και τον αποτελείωσε με ένα superkick για να πάρει την νίκη.
Αποτελέσματα SmackDown Live 13/02/2018:

  • Το Dolph Ziggler vs Baron Corbin έληξε με No Contest.
  • Η Charlotte Flair νίκησε την Sarah Logan.
  • Ο Baron Corbin επιβλήθηκε στον Kevin Owens και μπήκε στο WWE Championship match στο Fastlane.
  • Οι Big E & Kofi Kingston νίκησαν τους Chad Gable & Shelton Benjamin.
  • Ο Dolph Ziggler επικράτησε ενάντια στον Sami Zayn και μπήκε στο WWE Championship match στο Fastlane.
Mixed Match Challenge, Week 5: Οι Rusev & Lana νίκησαν τους Elias Samson και Bayley και προκρίθηκαν με την Lana να κάνει το τελικό pin στην Bayley.


Για το Ringside House,
Χρήστος ΑγγελάτοςΝεότερη Παλαιότερη