SmackDown Live 06/02/2018: One More Chance!


Πριν από λίγες ώρες διεξάχθηκε το καθιερωμένο μπλε επεισόδιο με τον Daniel Bryan να κάνει μία μεγάλη ανακοίνωση στο main event όσον αφορά την τύχη του WWE Championship στο Fastlane. Οι Bludgeon Brothers συνέχισαν ασταμάτητοι έχοντας ένα δυνατό face to face με την Charlotte Flair να κυριαρχεί απέναντι στην Liv Morgan. Ας ξεκινήσουμε...

Το επεισόδιο άνοιξε με τους Shane McMahon και Daniel Bryan στο ρινγκ με τον πρώτο να παραπονιέται στον δεύτερο σχετικά με τις ευκαιρίες που παίρνουν οι Sami Zayn και Kevin Owens. Μάλιστα ανέφερε ότι χειραγωγούν τον GM του μπλε σόου με εκείνον να ρωτάει τον Money που θέλει να καταλήξει. Τότε τους διέκοψε ο AJ Styles ο οποίος τόνισε ότι πρέπει να αντιμετωπίζει τους πάντες μιας και το SD Live είναι το σπίτι που ο ίδιος έχτισε. Πρότεινε στους Shane & Bryan να μην αναμειχθούν πουθενά καθώς όλο αυτό το storyline είναι δικιά του και μόνο υπόθεση.


Liv Morgan vs Charlotte Flair

Η Morgan πήρε τον έλεγχο αρχικά αλλά η Charlotte αντέδρασε γρήγορα με την Riott Squad, που βρισκόταν στο ringside, να αποτραβάει το μέλος της σ'αυτό. Η Queen πήγε για το moonsault αλλά η Liv έβαλε το πόδι της στην μέση ώστε να την χτυπήσει δυνατά στην πλάτη της. Η SmackDown Women's Champion βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και εφάρμοσε στην αντίπαλο της ένα neckbreaker και δύο spears. Οι Ruby Riott και Sarah Logan έγιναν eject από το ringside λόγω των παρεμβάσεων τους ώστε η Flair να πάρει την νίκη με το Figure Eight.


Στα παρασκήνια η Renee Young ρώτησε τον Kevin Owens αν η φιλία του με τον Sami Zayn θα διατηρηθεί μετά το αποψινό main event. Ο Prizefighter τόνισε ότι αυτή η ερώτηση αφορά τον Sami διότι δεν ξέρει αν θα αντέξει την ήττα του από τον ίδιο απόψε.

The Bludgeon Brothers vs Local Competitors

Ο αγώνας ξεκίνησε δυνατά με τον Luke Harper να εκτελεί τον legal αντίπαλο του με dropkick και τον Rowan να παίρνει το tag για να κυριαρχήσει. Εφάρμοσαν ένα powerbomb στον ένα και τον έστειλαν στο ringside και πήραν την νίκη πάνω στον άλλο με το Crucifix Bomb.


Μετά τον αγώνα οι Bludgeon Brothers πήγαν να αποχωρήσουν αλλά οι Usos εμφανίστηκαν. Οι δυο ομάδες είχαν ένα έντονο staredown στην ράμπα με τους Harper & Rowan να αποχωρούν τελικά. Οι Usos μπήκαν στο ρινγκ και είχαν ένα σύντομο promo σχετικά με το πόσο επιτυχημένο ήταν το 2017 γι'αυτούς. Έτσι άφησαν να εννοηθεί ότι θα συνεχίσουν έτσι και στο 2018 για να αποχωρήσουν τελικά.


Στα παρασκήνια ο Daniel Bryan ανακοίνωσε την πρώτη δεκάδα σύμφωνα με το νέο Ranking System το οποίο θα χρησιμοποιήσουν εκείνος και ο Shane για να ορίσουν αγώνες. Αναλυτικά οι θέσεις ήταν: 10.Tye Dillinger, 9.Randy Orton, 8.Becky Lynch, 7.The Usos, 6.The New Day, 5.Bobby Roode, 4.Naomi, 3.Shinshuke Nakamura, 2.Charlotte Flair, 1.AJ Styles.

US Championship match: Bobby Roode (c) vs Rusev

Ο αγώνας ξεκίνησε με αργό ρυθμό με τους δύο superstars να ανταλλάσσουν αρκετά holds με τον Rusev τελικά να παίρνει τον έλεγχο. Ο Bobby Roode αντέδρασε με ένα Spinebuster με τον αντίπαλο του να κάνει kick out στο 2. Ο Bulgarian Brute απάντησε με ένα Fall Away slam και ένα suplex με τον Aiden English να παρακολουθεί από το ringside. Ο US Champion έκλεισε τον Βούλγαρο στην γωνία και εφάρμοσε ένα neckbreaker καθώς και ένα flying clothesline. Ο Rusev πήγε για το Accolade αλλά ο Bobby το απέφυγε για να πάρει την νίκη με το Glorious DDT.
Μετά τον αγώνα, ο Roode πανηγύριζε για το retain μέχρι που ο Randy Orton εμφανίστηκε από το πουθενά για να τον εκτελέσει με RKO. Δεν σταμάτησε εκεί καθώς ο Viper φιλοδώρησε και τους English και Rusev από ένα RKO.
Shelton Benjamin & Chad Gable vs The Ascension

Ο Benjamin ξεκίνησε με τον Konnor με τον δεύτερο να έχει αρχικά τον έλεγχο. Ωστόσο ο Chad Gable έπεσε πάνω με double team μαζί με τον Shelton και συνέχισε να στοχεύει στο πόδι του. Ο Gable μάλιστα εφάρμοσε και ένα δυνατό flapjack στον Konnor. Ο Benjamin φιλοδώρησε τον Konnor με ένα Spinebuster και έπειτα οι Gable & Shelton πήραν την νίκη με την χαρακτηριστική τους double team finisher πάνω στον Viktor.


1st Contenders match for WWE Championship: Kevin Owens vs Sami Zayn

Οι δυο τους ξεκίνησαν να ανταλλάσσουν αρκετά holds από την αρχή με τον Kevin Owens να παίρνει τον έλεγχο έπειτα από ένα δυνατό shoulder attack. Ωστόσο ο Sami απάντησε αφού έτρεξε τα σκοινιά και έριξε δυνατά δύο φορές τον αντίπαλο του. Οι δυο τους αντάλλαξαν και χαστούκια με την κόντρα του να γίνεται όλο και πιο έντονη. Μάλιστα ο Underdog From The Underground έριξε τον Pirzefighter από το apron ώστε να διατηρήσει τον έλεγχο. Ο KO επέστρεψε στο ρινγκ με ένα superkick και ένα neckbreaker και πήγε για το cannonball. Ωστόσο ο Zayn το απέφυγε και τον φιλοδώρησε με ένα Tornado DDT με εκείνον όμως να κάνει kick out στο 2. Ο Sami έκανε και το χαρακτηριστικό του DDT μέσα από τα σκοινιά στον κολλητό του για να τον οδηγήσει πίσω στο ρινγκ.

 Πήγε για το Helluva Kick αλλά ο πρώην Universal Champion το απέφυγε και εφάρμοσε το frogsplash με τον Zayn όμως να κάνει kcik out στο 2. Ο KO πήγε με την σειρά του για το Pop Up Powerbomb το οποίο ο Sami γύρισε σε Blue Thunderbomb χωρίς να παίρνει την νίκη τελικά. Ο Sami πήγε στο ringside όπου στο announce table βρισκόταν ο AJ Styles. Οι δυο τους είχαν μία έντονη συζήτηση με τον WWE Champion να ορμάει πάνω του και έπειτα στον Owens με πολλαπλά chops και strikes. Ο αγώνας έληξε με No Contest και ο Phenomenal One απογειώθηκε από το apron πάνω στους εχθρούς του. Ο Daniel Bryan εμφανίστηκε για να ορίσει τελικά το Owens vs Zayn vs Styles για το WWE Championship στο Fastlane. Ο Styles δεν φάνηκε ιδιαίτερα χαρούμενος με το επεισόδιο να κλείνει.Αποτελέσματα SmackDown Live 06/02/2018:

  • Η Charlotte Flair νίκησε την Liv Morgan.
  • Οι Bludgeon Brothers νίκησαν κάποιους local competitors.
  • Ο Bobby Roode επιβλήθηκε στον Rusev και παρέμεινε United States Champion.
  • Οι Chad Gable & Shelton Benjamin επικράτησαν ενάντια στους Ascension.
  • Ο αγώνας ανάμεσα στους Kevin Owens και Sami Zayn έληξε με No Contest.

Ρεπορτάζ για το Mixed Match Challenge, Week 4:

Jimmy Uso & Naomi vs Goldust & Mandy Rose

Ο Goldust πήρε τον έλεγχο αρχικά απέναντι στον Jimmy Uso με εκείνον αν φιλάει την Naomi ώστε να πάρει ηθικό. Ο Goldust πήγε να κάνει το ίδιο με την Mandy Rose αλλά ο Uso τον γύρισε με ένα roll up με εκείνον να κάνει kick out στο 2. Η Naomi μπήκε δυναμικά αλλά γρήγορα η Mandy την ξάπλωσε με αρκετά holds και locks. Τελικά εκείνη ξέφυγε από την γωνία και έκανε το tag στον SmackDown Tag Team Champion. Οι Naomi και Jimmy φιλοδώρησαν τους αντιπάλους τους με double kicks. Ωστόσο από το πουθενά ο Goldust εκτέλεσε τον Uso με Cross Rhodes με την Naomi να σπάει τελευταία στιγμή το pin. Η πρώην SmackDown Women's Champion κυνήγησε την Rose με τον Uso να παίρνει την νίκη και την πρόκριση για την ομάδα του με ένα splash. 
Για το Ringside House,
Χρήστος ΑγγελάτοςΝεότερη Παλαιότερη