RAW 26/02/18: Raw gets "Rowdy"!


Πριν από λίγες ώρες διεξάχθηκε το καθιερωμένο εβδομαδιαίο κόκκινο σόου το οποίο ήταν και το πρώτο μετά το Elimination Chamber. Την πρώτη της εμφάνιση στο Raw έκανε η Ronda Rousey με τον Elias Samson να πιάνει στον ύπνο τον Braun Strowman. Ο John Cena πήρε κάποιες μεγάλες αποφάσεις δείχνοντας ότι έχει όρεξη για dream matches. Ας ξεκινήσουμε...

Το επεισόδιο άνοιξε με τις Alexa Bliss και Mickie James με την πρώτη να μιλάει για την μεγάλη και ιστορική της νίκη την προηγούμενη νύχτα. Μάλιστα έδωσε συγχαρητήρια και στην Mickie για την εμφάνιση της και τόνισε ότι θα είναι ακόμη καλύτερο το να σπάσει το αήττητο ρεκόρ της Asuka στην Wrestlemania 34. Η Empress of Tommorrow εμφανίστηκε αλλά δέχτηκε σύντομα επίθεση από την Nia Jax με τις άλλες δύο να πέφτουν πάνω της με triple team. Οι Bayley και Sasha Banks εμφανίστηκαν με τις heels όμως να κυριαρχούν.


Nia Jax & Alexa Bliss & Mickie James vs Asuka & Bayley & Sasha Banks

Οι Bayley είχε στην αρχή τον έλεγχο μέχρι που η Alexa Bliss μπήκε στον αγώνα ώστε να αντιδράσει με αρκετά double team moves. Η Sasha Banks μπήκε στον αγώνα και εφάρμοσε ένα double knees στην Little Miss Bliss η οποία έκανε το tag στην Nia Jax. Έπειτα οι Jax και Mickie James συνεργάστηκαν άψογα και κλείδωσαν για αρκετή ώρα την Boss στην γωνία τους. Η Banks πήγε για το tag στην Bayley αλλά εκείνη κατέβηκε από το apron (!!!). Τελικά έκανε το tag στην Asuka η οποία με ένα armbar στην James πήρε την νίκη για την ομάδα της. Μετά τον αγώνα η Nia Jax επιτέθηκε σε όλες δείχνοντας την κυριαρχία της.Στην συνέχεια είχαμε τον John Cena στο ρινγκ ο οποίος μίλησε για το γεγονός ότι απέτυχε στο Royal Rumble και στο Elimination Chamber να βρει τον δρόμο του για την Wrestlemania 34. Όμως κατέληξε στο ότι πρέπει να κάνει κάτι που έπρεπε να είχε εδώ και καιρό. Έτσι έκανε μία Wrestlemania Challenge στον...Undertaker! Το κοινό ξετρελάθηκε ωστόσο η χαρά του δεν κράτησε μιας και ο Leader of Cenation τόνισε ότι ο αγώνας αυτός δεν μπορεί να γίνει γιατί είναι αδύνατον και γιατί δεν ορίζει ο ίδιος τους αγώνες. Κατέληξε όμως στο ότι ο δρόμος του για την Grandest Stage of The All θα συνεχιστεί στο SmackDown Live από αύριο.


Bray Wyatt vs Heath Slater

Ο αγώνας ξεκίνησε δυνατά με τον Bray Wyatt να γυρνάει ανάποδα πριν εφαρμόσει ένα Splash στον Slater. Στην συνέχεια εκτέλεσε τον Rhyno με Sister Abigail και το ίδιο έκανε στον Heath αφού χόρεψε μαζί του με σατιρικό σκοπό. Δεν έκανε το pin και πήρε το μικρόφωνο για να δηλώσει ότι ο Great War δεν τελείωσε ακόμη και ότι ο Matt Hardy θα τον συναντήσει ξανά. Ο αγώνας έληξε με No Contest.


Ο Miz βρέθηκε στο ρινγκ για να δηλώσει ότι θα πάει στην Wrestlemania 34 με το Inercontinental Championship για να γράψει ιστορία ως ο σπουδαιότερος ever που κράτησε τον συγκεκριμένο τίτλο. Ο A-Lister επίσης τόνισε ότι κουβαλάει το Raw στις πλάτες του και προκάλεσε όποιον θέλει να έρθει να τον αντιμετωπίσει. Ο Seth Rollins απάντησε στην πρόσκληση του.

Miz vs Seth Rollins

Ο Seth Rollins είχε σε γενικές γραμμές τον έλεγχο από την αρχή και μάλιστα πήγε για το dive πάνω στον Miz μόνο που η Miztourage τον έσωσε τελευταία στιγμή. Ο Kingslayer εφάρμοσε αρκετά shots στον αντίπαλο του προειδοποιώντας την Miztourage να μείνει μακριά. Ο Miz αντέδρασε έπειτα από αρκετή ώρα με τα yes kicks μόνο που το τελευταίο δεν του βγήκε με τον Seth να απαντάει με ένα roll up. Ο Seth έκανε το superplex και το falcon arrow στον A-Lister αλλά εκείνος έκανε kick out στο 2. Ο Architect έστειλε τος Dallas και Axel στο ringside και με ένα frogsplash στην κυριολεξία από το σπίτι του πήρε την νίκη απέναντι στον Miz. Μετά τον αγώνα ο Rollins πήγε να αποχωρήσει και ο Finn Balor εμφανίστηκε.Finn Balor vs Miz

Μόλις άρχισε ο αγώνας ο Miz και η Miztourage έπεσαν πάνω στον Finn Balor με triple team με τον αγώνα να λήγει με DQ. Οι Luke Gallows & Karl Anderson εμφανίστηκαν και απώθησαν τους heels. Μετά τον χαμό ο Kurt Angle ανακοίνωσε μέσω της μεγάλης οθόνης ότι ο αγώνας θα ξεκινήσει ξανά με τους Gallows, Anderson, Axel και Dallas να είναι αποκλεισμένοι από το ringside. Ο Miz όρμησε στον αντίπαλο του και τον εκτέλεσε με clothesline και DDT. Ο Demon King έριξε τον A-Lister από το τρίτο σκοινί με ένα όμορφο kick. Η ώρα ήρθε και ο Balor έπειτα από Slingblade και Dropkick πήρε την νίκη με ένα εμφατικό Coupe De Garce.Ο Seth Rollins δήλωσε στα παρασκήνια ότι δεν ήταν κάτι σπουδαίο η νίκη του Balor μιας και ο ίδιος είχε διαλύσει νωρίτερα τον Miz. Κατέληξε στο ότι θα κυνηγήσει το Inercontinental Championship ενόψει Wrestlemania 34.

Ο Roman Reigns βγήκε στο ρινγκ και είπε πως και ο ίδιος περίμενε τον Brock Lesnar απόψε μόνο που εκείνος τελικά δεν ήρθε καν στο κτίριο. Τον αποκάλεσε ως "piece of crap" που κουβαλάει έναν τίτλο μαζί του και εμφανίζεται όποτε εκείνος θέλει. Αντίθετα ο ίδιος και άλλοι superstars είναι εδώ κάθε εβδομάδα και κουβαλάνε το Raw. Κατέληξε στο ότι δεν σέβεται τον Brock Lesnar και στο ότι δεν φοβάται αυτή την fake b**** για να αποχωρήσει.


2 out of 3 falls Raw Tag team Championships match: The bar (c) vs The Titus Worldwide

Ο Cesaro έκανε το πρώτο distraction μόλις χτύπησε το καμπανάκι και ο Sheamus πήρε το πρώτο fall με Brogue Kick πάνω στον Titus O'Neil. Ο Apollo αντέδρασε για την ομάδα του πάνω στον Celtic Warrior και έκανε το tag στον Titus ο οποίος συνέχισε το έργο του. Ο Apollo έκανε το Shooting Star Press στον Cesaro με εκείνον να κάνει μεγάλο kick out στο 2. Η Bar τελικά έκανε το retain με ένα double team move στον Apollo παίρνοντας και το δεύτερο fall.


Braun Strowman vs Elias Samson

Πριν τον αγώνα ο Elias Samson έκανε ένα από τα συνηθισμένα του perfomances όπου μίλησε για τον Braun πριν εκείνος τον διακόψει. Ο Braun Strowman μπήκε δυνατά στον αγώνα και power moves με τον Samson να καταφεύγει στο ringside. Ο Drifter αντέδρασε μετά από αρκετή ώρα με κάποια χτυπήματα στο στόμα του αντιπάλου του. Ο Monster Among Men τον έστειλε αρκετές φορές πάνω στο barricade και ο Elias κρύφτηκε κάτω από το ρινγκ. Ο Strowman προσπαθούσε να τον βγάλει και ο Elias τον έκανε sprayed με έναν πυροσβεστήρα με τον Braun να παίρνει την νίκη με DQ υπέρ του. Ο Samson συνέχισε με όπλο τον πυροσβεστήρα να κυριαρχεί μέχρι που ο Strowman πήγε να τον περάσει μέσα από το announce table. Εκείνος ξέφυγε τελευταία στιγμή και άρχισε να τρέχει πίσω στα παρασκήνια με τον Braun να μην μπορεί να τον ακολουθήσει.Στα παρασκήνια ο Finn Balor δήλωσε ότι θέλει και ο ίδιος το Intercontinental Championship και ο Seth Rollins θα πρέπει να περάσει και από τον ίδιο για να φτάσει στον Miz.

Οι Triple H, Stephanie McMaho εμφανίστηκαν με την Stephanie να δηλώνει ότι ο Kurt Angle υπέφερε από διπλή πνευμονία την προηγούμενη νύχτα και γι'αυτό είπε ότι είπε. Η Commissioner πρόσθεσε ότι η Ronda Rousey ανήκει πια στο WWE και η χθεσινή της συμπεριφορά δεν ήταν πρέπουσα. Η Ronda εμφανίστηκε με τον Angle να την ακολουθεί από πίσω και να προσπαθεί να την ηρεμήσει. Ο Kurt Angle ηρέμησε την Rousey λέγοντας της ότι εδώ τα πράγματα είναι αλλιώς και ότι χθες της είπε ψέματα.
 Η κόρη του Vince McMahon τόνισε ότι δεν είναι αυτή και ο άντρας της απαίσιοι άνθρωποι και ότι την θέλουν να αναδειχθεί. Η Rousey απαίτησε μια συγνώμη από την McMahon για το χαστούκι που της έριξε. Η Stephanie ήρθε κοντά της και της ζήτησε ταπεινά συγνώμη με τον King of Kings να χτυπάει ύπουλα τον Olympic Gold Medalist για να αποχωρήσουν. Η Ronda έμεινε στο πλευρό του Kurt με το επεισόδιο να κλείνει.
Αποτελέσματα RAW 26/02/2018:

  • Οι Asuka & Bayley & Sasha Banks νίκησαν τις Nia Jax & Alexa Bliss & Mickie James.
  • Ο αγώνας ανάμεσα στους Bray Wyatt και Heath Slater έληξε με No Contest.
  • Ο Seth Rollins νίκησε τον Miz.
  • Ο Finn Balor επιβλήθηκε στον Miz.
  • Η Bar νίκησε με 2-0 της Titus Worldwide σε 2 out of 3 falls match και διατήρησε τα Raw Tag Team Championships.
  • Ο Braun Strowman επικράτησε ενάντια στον Elias Samson με DQ υπέρ του.

Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος
Νεότερη Παλαιότερη